Hoofdstuk 11🙊

232 11 14
                                    

{ het liedje hierboven is wat ze zingt alleen zijn de rollen van de ouders omgedraaid. Voor als mensen dat wilde weten😁 }

POV Anna
Als de laatste klanken van m'n moeders liedje uit m'n mond komen hoor ik de deur openzwaaien en vallen Ashton, Luke, Michael, Calum, Ethan en Scott op de grond. Max en Harvey staan op de gang en proberen hun lach in te houden.

Ik zie Luna naar me kijken en ik sla een hand voor m'n mond. De jongens hebben me zojuist horen zingen, en niet zomaar... neeee ze hoorden me mijn moeders liedje zingen. Ik krijg tranen in mijn ogen. Stiekem wil ik een knuffel van Ashton, maar ik loop naar Luna. "Knuffel hem maar." Ik kijk haar aan en ze knikt. Ik hou toch van mijn Maantje🌚. Ik loop naar Ashton die inmiddels alweer overheid staat en geef hem een knuffel. Hij knuffelt terug. Dit had ik even nodig.

Na een halfuur heb ik alles uitgelegd. Over de brief en over vanavond. Ik heb niks gezegd over dat ik een weerwolf ben. Dat mag niet. Daar moeten ze zelf achter komen. Luna en ik hebben besloten om naar degene te gaan die op traveleirsantarigostraat woont te gaan. Alleen om te vragen of hij me na vandaag kan helpen.
We zijn er met 20 minuten. Calum heeft ons gebracht. "Succes sis." Ik geef hem een box en loop samen met Luna naar het huis toe.

Na 5 minuten hebben we het gevonden. Ik bel aan. Nog geen 5 seconden later wordt er opengedaan door een man, of meer een jongen waarschijnlijk is hij net in de 20. "Hallo, hoe kan ik jullie helpen?" Vraagt hij. "Ik ben op zoek naar een man die mij kan helpen met een... uhhh, bovennatuurlijk probleem." Hij kijkt me vragend aan. "Misschien kent u mijn moeder. Amberley." Zijn ogen worden groot. "Kom maar verder." Luna en ik kijken elkaar aan en lopen naar binnen.

Na 10 minuten zitten we op de grond in een soort medidatie ruimte. "Dus, jij bent Amberley's dochter?" Vraagt hij aan mij. Ik knik en vraag. "En jij bent?" "Ik... ik ben Derek. Je moeder was als een moeder voor mij, totdat ze overleed..." hij kijkt naar beneden. "Ze was heel trots op je Anna." Ik kijk verschrikt op. "Ik heb u nooit mijn naam verteld." "Zeg maar je, ik kende je moeder al sinds ik klein was. Ze zorgde veel voor me. En ze wist dat dit zou gebeuren, ik ga je helpen om jezelf vanavond onder controle te houden. En je moet ook weten, je kan transformeren als je boos word, of als je opgewonden wordt. Dus let daar op." Ik knik en Luna staart nog steeds met grote ogen naar Derek. "Oké, ik ga jullie nu iets laten zien, niet schrikken want ik ben het nog steeds." Ik zie Luna knikken. Ik duw haar mond dicht. Ze lacht even.

Derek draait zich om, hij draait een beetje met zijn hoofd. Je hoort wat knakken en daarna begint hij ineens te brullen? WHAT?! Brullen?!? Luna schrikt zo erg dat ze achterover op de grond valt. ik ga voor haar staan en voel m'n nagels langer worden. "Wat?" ik kijk naar m'n nagels, het zijn klauwen geworden... Derek draait zich om, op zijn wangen zit haar, zijn oren zijn helemaal puntig geworden, zijn ogen gloeien en zijn staalblauw en zijn tanden zijn hoektanden geworden. Hij... hij is ook een weerwolf.

{ A/N Zo ziet Derek eruit ^^ als hij een weerwolf is }

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

{ A/N Zo ziet Derek eruit ^^ als hij een weerwolf is }

Luna gilt en rent naar buiten, ik wil achter haar aan maar... "Wacht!'" zegt Derek. "Laat haar maar even." ik draai me om en knik. "Oké Anna, nu moet jij proberen om te transformeren, als dat lukt dan moet je ook weer terug kunnen transformeren. begrepen?" Ik knik om te laten zien dat ik het heb begrepen. "Oké, denk aan iets waardoor je boos kunt worden en concentreer je."

*Anna's gedachtes*

Denk aan... denk aan je moeder die meer voor iemand anders heeft gezorgd ipv voor jouw. Dan zie ik m'n moeder samen met Derek door een veld met bloemen rennen, mijn moeder kijkt mijn kant op. ze kijkt me boos aan en loopt weg.

*terug in de werkelijkheid*

Ik voel heel veel boosheid en verdriet, meestal zing ik dan m'n moeders liedje, maar dat kan nu niet. ik concentreer me op die boosheid en voel mijn gezicht veranderen. na een tijdje kijk ik omhoog. Derek is nogsteeds in zijn weerwolf vorm, Luna is ondertussen in een kamertje met glazen ruiten gaan zitten, zodat ze ons toch kan zien.


Derek kijkt me met grote ogen aan. "Je ogen, ze... ze zijn r-rood. M-Maar dat d-dat k-kan nie-hiet." stamelt hij. ik kijk hem vragend aan.

{ Zo ziet Anna ^^ er ongeveer uit als ze een weerwolf is, alleen dan met rode ogen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

{ Zo ziet Anna ^^ er ongeveer uit als ze een weerwolf is, alleen dan met rode ogen. }

"Rode ogen, dat betekend dat je een alfa bent, waarschijnlijk heb je dat  van je moeder." "Een alfa? wat is dat?" "je hebt drie soorten weerwolven..."

{ A/N als je teen wolf kijkt ken je dit verhaal al, zoniet dan ga je dat kijken NADAT je dit verhaal hebt gelezen😇 }

"... een beta, omega en een alfa. Een beta, een beta is iemand die gebeten is door een alfa en het heeft overleefd. Je kan ook een beta zijn door in een roedel meteen alfa geboren te zijn. En een alfa, die is de baas van de roedel. En dan heb je ook nog drie verschillende oogkleuren." "Sjeezus zeg, heb je ook nog verschillende manieren om je nagels goed schrep te houden ofzo?" zeg ik met sarcasme in me stem. "Dat niet, maar je hebt dus 3 verschillende oogkleuren. Goud-geel, staalblauw en knalrood. Dan heb je ook nog puurrood voor true alfa's maar dat komt later wel. als je een beta bent heb je goud-gele ogen. als je een onschuldige hebt vermoord heb je staalblauwe ogen." Ik schrik op, dan heeft Derek dus iemand vermoord, een onschuldige... kan ik hem wel vertrouwen? "En rode ogen voor de alfa. Oke Anna je mag weer terugtransformeren." ik knik en transformeer weer terug, dat ging makkelijker dan in een weerwolf transformeren. "Oke, nu weet je hoe dat moet, en als je boos wordt en je voelt dat je gaat transformeren loop weg en maak jezelf rustig zoals je altijd doet, oké?" Ik knik en bedank Derek.

na 20 minuten zijn we weer thuis. we waren daar heel lang en ik ben helemaal kapot. Luna niet dus die gaat bij de jongens tv kijken. ik krijg allemaal goodnights en welterustens maar weet niet van wie. Ik loop slaapdronken naar boven en pleur letterlijk in m'n bed. welterusten!

Heyyy loveessss💋
Hopelijk vonden jullie dit een beetje een leuk hoofdstukje, hehe. Het was nogal weinig POV's maarja...

Ik weet nooit precies wat ik moet schrijven... behalve dat jullie allemaal even de boeken van xAnna2301x moeten gaan lezen. Omdat ze echt fk goed zijn enzz...

O en lees ook mijn andere boek waar ik mee bezig ben 'musical.ly crush' als jij miss nog ideeen hebt, rea maar iets want daar heb ik een schrijfersblock. Hier heb ik nog een vooraadje van 10 chappies

So Yeah...

Nou doeiggg🌚

ALL THE LOVE
DON'T DIE💋

Kisses -A🍉

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Where stories live. Discover now