Hoofdstuk 4🙈

253 12 2
                                    

Als ik weer naar buiten komt staat Yasmine me met een rare grijns aan te kijken. Ik negeer het en loop naar m'n plek.
Na 5 minuten komt ze weer terug. De jongens praten nog even met Black en komen dan de eetzaal weer binnen. "We hebben een besluit genomen..." zegt Micheal. "We nemen Anna mee."

POV Anna
Ik kijk Micheal geschokt aan. "Mij?" En ik wijs naar mezelf. Calum knikt. "O-oké dan." Ik wil weglopen om me koffer in te pakken en Luna het nieuws te vertellen als ik word tegengehouden door iemand. Yasmine. Ze kijkt me boos aan. Ik probeer m'n arm los te trekken maar het luit niet. "Wat moet je van me Yas?" Vraag ik. Ze grijnst en voordat ik het weet krijg ik een stekende pijnen m'n wang. Ze gaf me een bitchclap. Ik trap tegen haar knie en ren naar boven. Ik hoor alleen mog een gil. Waarschijnlijk van Yasmine.

POV Luke
Ik hoorde een keiharde klap achter me. Ik draai me om en zie dat Yasmine Anna's arm vast heeft en Anna heeft haar andere hand tegen haar wang. Ze heeft tranen in haar ogen. Heeft Yasmine haar geslagen vraag ik ma af. En voordat ik het weet trapt ze Yasmine op har knie en rent weg. Yasmine gilt het uit en valt op de grond.

"Dudes! Kijk." Ik wijs naar de huilende Yasmine en Anna die wegrent. "Ik ga wel naar Anna toe." Zegt Ashton. "Ik ga mee." Ashton en Calum rennen achter Anna aan.

POV Calum
"Weet jij in welke kamer ze zit?" Vraagt Ash. "Nee..." Op dat moment horen we een deur keihard dichtslaan. We knikken en rennen ernaar toe. "Anna.." ik klop op de deur en loop naar binnen samen met Ash. Ze ligt huilend op bed. "Anna, gaat het met je." Ze kijkt op en heel haar wang is rood. Er zit zelfs een klein sneedje. Ashton gaat naast haar zitten en knuffelt haar. Ik ga aan de andere kant zitten.

POV Ashton
Ik pak Anna in ren knuffel en wieg haar zachtjes heen en weer. Cal gaat wan de andere kant zitten. Na een tijdje zegt ze schor. "Het gaat wel, maar die bitch Yasmine mag echt naar hell ofzo." Ik en Cal schieten in de lach, waardoor zij ook moet lachen
Na 5 minuten zijn ee uitgelachen en helpen we Anna met haar koffer inpakken.

POV Anna
Ik loop samen met Calum en Ashton naar beneden, waar ik Micheal en Luke met een verdrietige Yasmine zie zitten. Verdiende loon Bitch!

Ik wil net de auto instappen als mevrouw Black me tegenhoud. "Anna, wacht even." "Wat is er mevrouw?" Ik kijk gaar niet-begrijpend aan. "Hier." Ze drukt een envelop met mijn naam erop
In m'n handen. "Hij is van je moeder. Voor jouw. Ik wilde hem
geven op je 17de verjaardag maar dat gaat niet als je er niet bent..." ze glimlacht half. En ik kijk haar met ogen zo groot als schotels aan.
"... alsjeblieft. En maak de envelop niet open voor je 17de verjaardag. Dat wilde je moeder." Ik loop nog snel naar Scot en Ethan. "Ik ga jullie missen." "Wij jou ook." Zegt Scott. Ik kijk hun aan en loop naar de auto. Als ik in de auto stap roept Ethan "DOEII ANNA IK GA JE MISSEN!" En ik zie dat ze ALLEBIJ moeten huilen. "IK JULLIE OOK!" Schreeuw ik terug en we rijden weg.

Omdat er niet genoeg plek is moet ik bij Ashton op schoot. De hele rit zeg ik niks en kijk ik maar wat uit het raam. Uiteindelijk komen we bij een enorm groot huis met een hek en allemaal paperazzi en gillende fans.
Eenmaal binnen worden mijn koffers door Luke en Calum naar boven gebracht. Blijkbaar had ik heel veel spullen ofzo.
Ik pak snel m'n telefoon en ga op de bank zitten.

U heeft 20 nieuwe berichten whatsapp

Ethanoo🔥💪🏻: LUNAAA!! Anna is geadopteerd door 5sos ofzz
Maantjuhhh🌚: WAT?!?
Maantjuhhh🌚: ANNA
Maantjuhhh🌚: KOM
Maantjuhhh🌚: NU
Maantjuhhh🌚: ONLINE
Maantjuhhh🌚: ANDERS
Maantjuhhh🌚: GA
Maantjuhhh🌚: JE
Maantjuhhh🌚: ER-
Maantjuhhh🌚: AAN!
Harveiii💕: Zooo Luna rustaaghhh man, ze komt heus wel online.
M&M'tjuhh💙: Idd
Maantjuhhh🌚: MAAR
Maantjuhhh🌚: ZE
Maantjuhhh🌚: MOET
Maantjuhhh🌚: NU
Maantjuhhh🌚: KOMEN!!!
Scotter💕🤙🏻: Lunaaa rustaghhh ze is net weg!! Waarschijnlijk heeft ze nog geen internet?
Steriiee❤⭐️: Ben ik zo belangrijk?😂😂

Ik moet lachen om het gesprek waardoor Micheal me raar aankijkt. "Wat?" Hij grinnikt en gaat weer tv kijken.

Maantjuhhh🌚: VOOR MIJ WEL!!! Maar OMG ben je door 5sos geadopteerd
Steriiee❤⭐️: Nee, ik zit bij een of ander oud vrouwtje😓
Harveiii💕: WHAT?!?!
Steriiee❤⭐️: Rustig! Het is een grapjee😂
Maantjuhhh🌚: Owh...

"Micheal, kan ik snel even een foto met je maken?" Hij kijkt me best raar aan, maar zegt dan "Yeah, Sure." Als de foto gemaakt is stuur ik hem de groep in.

Maantjuhhh🌚: OMGG DAT IS MIKEYYY😍😍😍
M&M'tjuhh💙: Zijn haar😱
Ethanoo🔥💪🏻: WOOOW Idd Max WTFF.
Steriiee❤⭐️: HAHAHA ik denk niet dat Micheal dat leuk vind. 😂
Harveiii💕: Hoe bedoel je😅
Scotter💕🤙🏻: Stiekem kijkt hij mee😂
M&M'tjuhh💙: 😂😂😂
Ethanoo🔥💪🏻: Stel je voor, en dan met zo'n pedo face😂
Maantjuhhh🌚: WHAHAHA Damn it Ethan! nu zie ik het ook voor me😂
Steriiee❤⭐️: 😂😂😂

Ik sluit m'n telefoon af en loop naar de trap. "Waar ga je heen?" Vraagt Micheal. "Naar de ijssalon."
Zeg ik sarcastisch en ik rol met m'n ogen. "Haha heel grappig Anna." Ik grinnik en loop naar boven.

POV Ashton
"Oké zo is het waarschijnlijk wel goed." Ik hoor de deur open gaan. Anna komt binnen. "Hee." "Hoii, hoe gaat het?" "Het gaat wel goed, en met jouw?" "Prima." "Eyy, guys ik ben er ook nog." Zegt Calum nep-geïrriteerd. Anna lacht en geeft hem een knuffel "Rustig maar. Ik ben je heus niet vergeten." Zo te zien voelt ze zich al thuis.

*'s avonds*

"ANNA ETENN!!" Roep ik naar boven. "WE ETEN PIZZA!" Met 5 seconden staat Anna beneden. "Ik heb nog nooit pizza gegeten." Zegt ze heel nonchalant. We kijken haar allemaal met grote ogen aan. "OML WHAT?!?!" Zegt Luke half schreeuwend. Ze knikt en kijkt naar de dozen. "Duss wat voor pizza's zijn er?" "Uhmm, we hebben twee salami een magharita, { als je dat zo schrijft ik heb geen idee😂 } vier kazen en broccoli." Anna kijkt me met een raar gezicht aan nadat ik broccoli zei. "Doe maar salami." Ik geef haar de doos en ze begint met eten.

HALLOOO LOVESSSS
Hopelijk vonden jullie dit ook weer een leuk chappie. Ik een beetje maarja. Ik heb nu zoveel inspiratie dat ik binnen een paar uur al 5/6 hoofdstukken van rond de 1000 woorden heb geschreven.
Leuk he
Als ik dit hoofdstuk upload hoop ik dat het een beetje gelezen word😂😅
Nouja ik ga maar slapen want het is best laat. DOIEEGGG💋

ALL THE LOVE
DON'T DIE💋

Kisses -A

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu