Hoofdstuk 26🙊

138 9 7
                                    

"Dat was niet eens mijn schuld. Maar kan alleen ik niet mee of mogen Luna en de rest ook niet komen?" Zeg ik kalm. Michael slikt even, dat is geen goed teken. "Hun lopen bij met school, en jij niet. Je moet je twee weken inhalen in de vakantie, wanneer wij op tour gaan..." ik sta op en loop boos weg, met tranen in mijn ogen. Ik ben nog geen 24 uur thuis en ik zit alweer alleen op m'n kamer te huilen. Jezus!

POV Michael
Anna is net naar boven gerent omdat ze niet mee kan op tour, ik vind het zwaar kut en het is inderdaad niet haar schuld, maar die van Ashton! Ik loop uit frustratie naar Luna toe. "Luna?" Vraag ik. Ze kijkt op van haar telefoon en kijkt me vragend aan. "Kan ik je even spreken?" Ze knikt en staat op.

We lopen naar de keuken. "Ik heb Anna net verteld dat ze niet mee kan op tour." "WHAT?! Als Anna niet meekan ga ik ook niet mee. Punt!" Ik schrik een beetje van Luna's uitbarsting maar ga dan rustig verder. "Ze kan niet mee omdat ze twee weken school heeft gemist en ze doet Havo dus dit is haar examen jaar." "Owh, kut Ashton." Scheld ze binnensmonds.

"Misschien kan ze het in de weekenden inhalen, dan moet ze zeven weken 24/7 naar school maar mag ze wel mee op tour!" Zegt Luna na een tijdje. Ik krijg een glimlach op m'n gezicht en wil naar Anna toe rennen, maar Luna houdt me tegen. "Laat mij maar." Ik knik en ga weer naar buiten.

POV Luna
"Laat mij maar." Zeg ik tegen Michael die naar boven wilde lopen. Hij knikt en loopt naar buiten toe. Ik loop de trap op en open de deur van Anna's kamer. Ze zit op bed te huilen, ik ren naar haar toe en sla twee armen om haar heen. Ze begint nog harder te huilen, ik denk niet dat dit alleen van die tour is, maar van de afgelopen paar weken.

Na goed een halfuur is ze een beetje gekalmeerd. "Dankje Maan." Ik knik en geef haar een kus op haar haar. "Ik heb een idee bedacht voor je 'twee weken van school missen' probleem." Anna begint te stralen. "Maar je gaat het waarschijnlijk niet leuk vinden, je kan daar in tegen wel op tour." Anna's gezicht betrekt bij het eerste deel van de zin en wordt weer iets vrolijker bij het tweede deel. "Als de school het goed vind kunnen we regelen dat je in het weekend ook naar school gaat voor 7 weken, dan heb je je twee weken ingehaald. En als je misschien  ook elke dag een extra paar uren doet hoef je niet elk weekend te gaan." "Klinkt als een plan, alleen dat weekend gebeuren is een minpunt." Ik lach even en Anna ook. "Kom je weer mee naar beneden?" Anna knikt en we lopen naar beneden.

Beneden zijn de jongens aan het BBQ'en.  Ethan en Luke zijn nergens te bekennen. We gaan ze maar ook niet zoeken. Haha.

Michael en Calum zitten bij Niall, Louis en Scott aan tafel en zijn druk aan het praten.

Ja, ik heb met Calum. Leuk hé!

Flashback { nee je hebt geen stukje gemist donut worry} naar de twee weken toen Anna weg was.

POV Calum
Vandaag ga ik het vragen, ik vind haar super leuk en kan niet zonder haar. Ik heb een romantisch ontbijtje gemaakt en tegen de jongens gezegd om boven te blijven tot 1 uur 's middags. Luke en Scott hebben een voedselvoorraad ingeslagen.

Gekkies...

Na tien minuten komt Luna naar beneden. Haar ogen worden groot als ze de met kaarsjes en hapjes bekleedde tafel ziet. "OMG Calum wat mooii!!" Ik glimlach en geef haar een kus op haar lippen.

Haar lippen voelen zacht en zoet. Tongen hoeft van mij nog niet.

"Gaat u zitten madame." "Owh, wat een gentleman." Zegt ze waardoor ik even lach. Ik ga tegenover haar zitten en we praten over van alles en niks.

Na het ontbijtje loop ik naar Luna toe en ga ik op m'n knieën, nee geen huwelijksaanzoek.. rustig!

"Lieve Luna, je betekend zoooveel voor me, dat ik niet meer zonder je kan. Jij maakt mijn dag. Jij maakt mij aan het lachen. Jij laat mijn lachen. Jij bent mijn alles. Wil je mijn vriendin worden?" Ik pak ondertussen een doosje en open hem, er zit een kettinkje met een halve maan hanger aan.

"OMG natuurlijk Calum!" Schreeuwt ze en ze drukt een lange kus op mijn lippen, ik pak de ketting en doe hem bij Luna om. "Hij is prachtig." Zegt ze en ik druk een kus op haar wang.

Einde flashback

POV Anna
Max en Harvey staan wat te klote en Zayn, Harry en Liam staan bij de BBQ. We besluiten om bij M&H te gaan staan.

"Hey Guys!" Zegt Luna en geeft Max een kus op z'n wang en ik Harvey. "Dus wat doen jullie, wij zijn verveeld en jullie moeten ons vermaken." Max lacht even en Harvey kijkt me raar aan. "We zitten gewoon wat te kloten op onze telefoon." "Meer niet." Maakt Harvey Max's zin af.

Uiteindelijk zijn we aan de praat geraakt over hoe het vroeger was en wat er gebeurt zou zijn als we op onze 18de het weeshuis uit gezet zouden worden. Want dan ben je officieel volwassen.

Na een tijdje komen Niall en Louis bij ons staan, ik kijk ze raar aan. "Wat komen jullie doen?" Vraag ik aan ze. "We willen jullie wat beter leren kennen. Mag dat niet?" Ik kijk Luna aan. Ze bijt op haar lip om niet in de lach te schieten, dan houden we het niet meer en schieten we in de lach. Ook Max en Harvey doen mee, en nu kijken Niall en Louis óns raar aan waardoor we nog harder moeten lachen.

Als we uitgelachen zijn staan ze er nog steeds. "Geloof me, dat wil je niet. Het kan je leven kosten." Zeg ik waardoor ik een klap op m'n arm van Luna krijg. "Auw!" Schreeuw ik en kijk Luna boos aan. Ze maakt een houd-je-bek-nou-eens gebaar en gezicht. Ik knik. "Nou, als je ons beter wil leren kennen." Begint Max, Harvey schraapt zijn keel en haalt een papiertje uit zijn zak.

Owh dat gaan ze niet leuk vinden.

"Bel dit nummer dan maar, dan kun je alle informatie krijgen die je wilt." Niall kijkt van Louis naar Max naar Harvey en terug, Louis haalt zijn schouders op en pakt het briefje aan. Dan lopen ze weg en schieten we weer in de lach. Max geeft Harvey een high-five en we gaan weer door met praten.

Om 1 uur ga ik met Luna naar boven en val ik vredig in slaap, was het toch nog een leuke avond.

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu