Hoofdstuk 2🙊

283 11 8
                                    

Na de gesprekken praten mevrouw Black en Marine nog even. Na een tijdje komen ze hierheen gelopen. "Ik ga jullie missen als ik niet geadopteerd wordt." Zeg ik. "Same." Max en Harvey knikken. We houden elkaars handen vast en draaien om. "Meisjes en jongens, degene die ik ga adopteren zijn Luna, Max en Harvey..."

POV Anna
Mijn ogen worden groot en beginnen te wateren. "Ga maar vast jullie koffers te pakken." Zegt mevrouw Black. Ik sta versteld en ren naar boven, huilend.

Als ik boven ben komen Luna Max en Harvey binnen. "Anna.." begint Max. "Anna, we willen jou ook niet kwijt..." zegt Luna. "Daarom... daarom hebben we wat voor je." Ik kijk om en ga op mijn bed zitten. "Hoe bedoel je?" "We wilde hem eigenlijk pas op je verjaardag geven, maar dat gaat moeilijk als we aan de andere kant van Sydney zitten." Ik lach even en krijg dan ren pakje in m'n handen gedrukt. "Maak maar open." Zegt Harvey. Ik zucht en scheur dan het papier er af. Ik kijk met grote ogen naar een IPhone 6 in mijn handen. "Omfg." Fluister ik. "OMFG!! Hoe?! Maar!? Wat!? Help!!" Ze beginnen te lachen waardoor ik ook moet lachen.

"We hebben er heel lang voor gespaard." Zegt Max. "Omdat je er nog geen had." Glimlacht Luna. "Maar hebben jullie al jullie spaargeld hier aan uit gegeven?" Ik kijk ze één voor één aan. Ze knikken. "NEE. WAAROM." "Omdat we contact willen houden met onze best friend ofcourse. "Luna Max en Harvey hebben jullie koffers al ingepakt?" Gilt mevrouw Black door de gang. "Wij gaan alvast onze spullen inpakken Okay, Anna?" "Ja is goed. Ik kom jullie zo uitzwaaien." Harvey knikt en loopt samen met Max de deur uit.
"Luna..." ik kijk haar aan met tranen in mijn ogen. Haar ogen zijn groot - ook met tranen - maar dat komt omdat ik haar bijna nooit Luna noem. Alleen als het ernstig is. "Wat is er Sterretje van me?" "Ik wil je niet kwijt." Jammer ik en ik begin weer met huilen. "Shhhh. Het komt allemaal goed." Sust ze me.

Na een tijdje is mijn telefoon helemaal ingesteld met hun telefoon nummers en alle belangrijke Social media. Ik loop samen met Luna baar beneden.
"Ik ga je missen Maan." Ze lacht en geeft me een knuffel. "Ik jou ook Ster." Zegt ze in mijn haar.
Als we buiten staan gefikst iedereen een knuffel. Voordat ze de auto in stappen roep ik ze nog snel.
"Wacht!" Ze draaien om en Miranda kijkt geïrriteerd. "Weet je nog onze allereerst selfie, daar op het bankje?" Ik wijs naar een oud bankje onder een boom. "Owh Jaa." Zegt Luna en ze knikt blij. "Zullen we hem namaken. Dan hebben we een before en after foto ofzo." Max en Harvey schieten in de lach en we lopen naar de boom. Miranda toetert dat ze moeten opschieten en Luna schreeuwt "Wacht even, we mogen toch wel een foto maken!" Miranda rolt met haar ogen en we gaan verder. Ik pak m'n nieuwe telefoon en geef m aan Max, aangezien hij de foto maaktte.
Bij onze allereerste foto hadden we ook onze pack gemaakt. Harvey geeft mij een zoen op me wang en Max geeft Luna een zoen op haar wang. Dan maakt hij de foto. "Hij lijkt er precies op." Zeg ik. "O, en Maan nog wel even onze allereerste foto doorsturen." "Jaahaaa." De eerste staat namelijk op haar telefoon want die had ze al. En ik nog niet maar ik had hem wel uitgeprint bij zo'n winkeltje.

Ik knuffel ze nog 1 keer en neem dan afscheid. Terwijl ze wegrijden krijg ik weer tranen in mijn ogen. Ik ren naar boven en ga in m'n kussen huilen.
Al snel krijg ik een Appje van Luna.

Maantjuhhh🌚: Heyy gekke Sterretje⭐️
Sterretje⭐️: Heyyy gekke pedo maan😂

Maantjuhhh🌚 heeft de groep "Weeshuiskindertjuhhss Squad" aangemaakt.
Maantjuhhh🌚 heeft u toegevoegd.

Sterretje⭐️: Heyy poepiess😜
M&M'tjuhh💙: Wat nou poep. Je bent zelf poep.
Maantjuhhh🌚: Hey niet mijn gekke Steriiee uitschelden😤😂
Harveiii💕: LUNAA NIET SCHREEUWEN PANNEKOEK VIND DAT NIET LEUK!!!
Steriiee⭐️❤: WHAHHAHAHAHA😂 dit is te leuk gewoon.
Maantjuhhh🌚: WHAHA KE ZOU MAX ZIJN GEZICHT IS MOETEN ZIEN WHAHAHA😂
M&M'tjuhh💙: Heyy!
Maantjuhhh🌚: Luff jouu Maxiee💋😘
Harveiii💕: 😂😂😂
Steriiee⭐️❤: Eyy, maar ik moet gaan doeii gekke mensjes😘🙈😴
Maantjuhhh🌚: Doeii sgatiee💋💋
M&M'tjuhh💙: Doeii An💜
Harveiii💕: Doeii babee🙈
Steriiee⭐️❤: HARVEYY NOEM ME GEEN BABEE! WE ZIJN GEEN STEL!!😂
Harveiii💕: Sorry😰
Maantjuhhh🌚: 😂😂😂
M&M'tjuhh💙: 😂😂😂

Ik leg me telefoon weg en ga weer op mijn bed liggen. Ik pak den envelop vanonder m'n kussen. In die envelop zit onze allereerste foto. Achter die foto zit een groot verhaal { A/N WAT IK JULLIE NOG LEKKER NIET GA VERTELLEN MOEWHAHAHAHA 😈😂 } ik kijk ernaar en krijg weer tranen. En zo val ik in slaap...

"WE GAAN AVOND ETEN!!!"
Ik schrik wakker en pleur { letterlijk } uit m'n bed. Ik kijk op m'n telefoon. Half 6 ughhh. Ik strompel naar beneden en ga loner aan de tafel zitten.
Melissa komt naar me toe lopen "O, is je vriendenclubje weg. Awhhh wat zielig." Ze maakt met gaar handen tranen en maakt een huilgeluid. Ze loopt verder maar ik steek nog snel m'n voet uit. Ze struikelt en ik zeg "O, sorry. Maar misschien moet je leren om uit je doppen te kijken, of heb je een bril nodig." Ze staat op en stampt weg.

Na het eten loop ik weer naar mijn kamer. Ik kijk op m'n telefoon. Niks bijzonders. Ik pak m'n oortjes en plug ze in m'n telefoon. Ik zet Luna's spotify lijst op, waar alleen maar 5sos nummers in staan. Ook wel Ed Sheeran enzo, maar vooral 5sos. Na een tijdje val ik in slaap, nadat ik m'n telefoon heb weggelegd.

een paar welen later•
Er is een nieuw meisje die Luna's slaapplek heeft ingenomen. Bij mij op de kamer, haar naam is Yasmine. Ze is best aardig maar trekt veel liever op met Melissa, dus daar heb ik niks aan. Ook zijn er weer twee nieuwe gasten bijgekomen Scott en Ethan. Ik moest ze een rondlijding geven waardoor we al even wat gepraat hebben. En gelukkig willen zij wél mijn vriend zijn.

HEEIIIIHOOIIII
Hoe gaat het??? Met mij?? Goed hoor.. ik ga lekker een hele voorraad maken omdat ik fk veel inspiratie heb doordat ik al 10000000 fan fics hierover heb gelezen. En daarom kan ik vaker uploaden mar rustaghhhh ik ga geen mensen na apen. Ik wordt alleen geïnspireerd en maak er uit eindelijk m'n eigen ding van dussss yeahhh...
Wel goodbye en tot heg volgende hoofdstuk💋

ALL THE LOVE
DON'T DIE💋

Kisses -A

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Where stories live. Discover now