Hoofdstuk 9🙉

225 10 4
                                    

"Uhh... is goed." Zegt Max uiteindelijk en hij loopt naar Luna, ze start haar camera van haar telefoon op. Ik draai naar Anna en geeft haar een kus op haar wang, Max doet hetzelfde, Luna maakt een foto.

*Flashback tijdsptong van 4 jaar*

POV Anna
"Maan, M&H kom we moeten onze jaarlijkse foto nog maken!" Ik ren naar buiten naar ons bankje. Sinds Max en Harvey hier zijn maken we elk jaar 'onze' fantastische foto, we hebben nog niks met elkaar omdat dat niet mag. Dat mag pas na onze 25ste als we geen vriend/vriendin hebben. "Ster, hold up!" Hijgt Luna

Als we allemaal op de bank zitten gaan we klaar zitten. Ik heb geen telefoon dus elk jaar ga ik naar ren bietiekje in de buurt om de foto uit te printen. Ik heb er wel een heel mooi mapje voor gekocht, we hebben 4 jaar geleden allemaal onze naam op geschreven met de datums van de foto's erbij.

"Klaar?" Vraagt Max. We knikken en Max en Harvey geven ons een kus op de wang. "Ik heb hier zo naar uitelgekeken en dat ga ik nog altijd blijven doen!" Zeg ik. Inmiddels geven Max en Harvey ons wel vaker kusjes op de wang. Maar NOOIT, maar dan ook echt NOOIT op de mond! Dat is verboden.

*einde flashback*

"En we zijn nooit gestopt met elk jaar die foto maken. Daarom kust Harvey me op de wang, dat is meer een begroeting dan een romantische kus. Ya Know." Ik kijk naar Ashton die glimlacht. "Wauw! wat een verhaal!" Komt Micheal erdoor heen. "Sjeezus, dus jullie mogen elkaar niet op de mond zoenen en jullie mogen geen relatie. Stel je voor je krijgt gevoelens voor elkaar, moet je wachten tot je 25ste." Vraagt/zegt Calum. We knikken allemaal tegelijk waardoor Luke moet lachen.

Na de history les zijn we naar beneden gegaan, hebben ontbeten cadeautjes opengemaakt, Luna en ik zijn de stad ingetrokken want ik had van de gasten €100,- gekregen, van Ash zelfs €150,-. OMG! Toen we terug kwamen hebben we avond gegeten een film gekeken en nu zit ik buiten op de schommel met een brief in m'n handen. Mijn moeders brief.

Ik hoor voetstappen, ik kijk op en zie Ashton naar me toe lopen. "Hey." "Hey.." antwoord ik kortaf terug. Ik voel de tranen achter m'n ogen prikken. "Wats upp?" "Dit is Whats upp." Ik laat hem de ongeopende brief zien. Hij knikt. "Wil je hem samen openmaken?"

{ A/N voor de mensen die denken dat Anna en Ashton iets hebben... ze hebben (nog) niets😏 en ik ben Scott en Ethan heus niet vergeten hoor. }

Ik knik en maak de brief zo voorzichtig mogelijk open. Ik wil de brief zo heel mogelijk houden, het is het enige wat ik nog van mijn moeder heb.

Als ik de brief uit de envelop haal zie ik dat er een kettinkje aan hangt { de foto boven is het kettinkje } ik kijk ernaar en dan naar de 'tekst'. "Dat kan ik toch niet lezen." Zegt Ashton. Ik kijk naar hem en schiet in de lach. "Wat is er zo grappig?" Ik stop met lachen en kijk weer naar de brief. "Het is geschreven in de geheime taal van mijn moeder en mij." Er komt een traan van blijdschap over mijn wang. "Owh, wat staat er?" Ik schud mijn hoofd en kijk Ashton aan. "Als het in deze taal is geschreven mag ik het niet voorlezen." Hij kijkt me niet begrijpend aan. "Bij deze taal zijn maar twee regels, 1. Ik mag het niet aan andere leren of voorlezen. 2. Ik mag de tekst pas voorlezen als je erachter bent gekomen wat er staat." Hij lacht. "Wauw, jij had waarschijnlijk wel een hele coole moeder." Ik kijk weer naar de brief.

POV Ashton
"Bij deze taal zijn maar twee regels, 1. Ik mag het niet aan andere leren of voorlezen. 2. Ik mag de tekst pas voorlezen als je erachter bent gekomen wat er staat." Ik lach. "Wauw, jij had waarschijnlijk wel een hele coole moeder." Ze kijkt weer naar de brief.

Na een tijdje vraag ik me af hoe ze deze taal geleerd heeft, ze was daar toch al vanaf haar geboorte. "Anna, hoe kan je die taal geleerd hebben als.." "Als ik mijn moeder niet een kan herinneren?" Maakt ze m'n zin af. Ze kijkt me verdrietig aan. "Ik wist het al. Mijn moeder had allemaal speeltjes met deze letters, Luna heeft me leren schrijven met normale letters en normale letters leren lezen. Ik kon eerst alleen maar dit lezen en schrijven." "Wauw, ik kan me niet eens voorstellen hoe het is om normale letters NIET te kunnen lezen." Ze lacht, en kijkt weer naar de brief. Ze schiet met haar ogen over de tekst en ze worden groot. Ze krijgt tranen in haar ogen. "Ik, uhh, ik moet even naar boven." Voordat ik kan antwoorden rent Anna naar boven met tranen in haar ogen en de brief in haar handen.

POV Ethan
Anna rent langs me naar boven, als dat gebeurd moet je haar maar even laten, tenzij je Luna bent. Maar ook Luna weet wanneer je niet naar haar toe moet. Ashton wil achter haar aan lopen maar Luna houdt hem tegen, ze zegt iets tegen hem en hij gaat weer naar buiten.

Ik kijk weer naar m'n telefoon, ik ben Luke een soort van aan het "Stalken." Waarom? Nou, weet ik eigenlijk niet. "Hey dude." Scot komt naast me zitten. "Awhh, heb je een crush?" Hij kijkt naar m'n telefoon en dan weer naar mij. Ik word rood. "Gast, je moet het wel een keer vertellen. Vooral tegen Anna, zij gaat je sowieso helpen." "Ik denk dat ik dat later wel doe. Ze is nu niet in zo'n goeie staat." Hij knikt en loopt weer weg. Scottie heeft wel gelijk uiteindelijk moet ik het wel vertellen. Ik kan het niet voor altijd verborgen houden.

POV Luke
Ik kijk naar Ethan. Hij zit op z'n telefoon. Net praatte hij even met Scott over iets, ik kon het niet verstaan. Ik ben hem stiekem aan het "Stalken" op instagram. Geen idee waarom. Micheal komt naar mij toegelopen. "Hey Lukey, je vind hem toch niet leuk hé?"

Heyyy Loveeesss
Wat vinden jullie ervan als Luke en Ethan krijgen ??😏😏
Lukan? Ethke? Wat denk jij?

Comment en vote mag altijd😏🙏🏻

Nou doeiggg

ALL THE LOVE
DON'T DIE💋

Kisses -A🍉

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon