6.Bölüm ~Hata~

23.2K 728 20
                                    

Öncelikle hepinize merhaba.

Size bol bol Zeyker’li bir bölüm yazdım. Aslında bütün bölüm sadece Zeynep ve Kerem var. En sevdiğim bölüm oldu diyebilirim.  O yüzden hepinizden yorum bekliyorum bu bölüm için.

Keyifli okumalar!

 

Kerem Sayer

Arabayı garaja park ettikten sonra ağır adımlarla indim ve Zeynep’in kapısına doğru yöneldim. Arabaya bindiğimizden beri bir şeyler mırıldanıyordu ama hiçbirisini anlamadım. Bu kadar sarhoş olacak ne içmişti bu kız?

Onu uyandırmadan yavaşça kucağıma alıp ayağımla kapıya kapattım. Uyandığın da kıyameti koparacaktı. Uyurken bu kadar masum olan bir kız uyanıkken sana olur da o kadar çok mızmız oluyor anlam veremiyorum.  Büyük ihtimalle sabah başımın etimi yiyecekti.

Benim burada ne işim var Kerem?

Çok sarhoştun uyuya kaldın bende buraya getirmek zorunda kaldım.”

Beni buraya nasıl getirdin?

“Kucağımda.”

Sapık mısın?

“Hayır.”

Bana bir şey yaptın?

“Yapmadım. Yani, sanırım.”

Aahh! Acaba bara geri mi götürsem? Ben düşüncelere dalmışken Zeynep kucağımda kıpırdanmaya başladı. Adımlarımı hızlandırıp yatak odama girdim ve yavaşça onu yatağa bıraktım.

 Topuklu ayakkabıları çıkarıp kenara attım. Üzerinde etek ve gömlek vardı. Üzerine değiştirsem kızardı hatta beni şu topuklu ayakkabılarla bile döverdi ama ne yapayım böyle uyumasına izin veremezdim.

Kendi dolabıma gidip eşofman ve tshort aldım. Elimdekileri yatağa bırakıp Zeynep’in yanına yaklaştım. Altında ki eteği yavaşça bacaklarından indirdim bakmadan –cidden bakmadım-  eşofmanı giydirdim. Gömleğinin düğmelerini açıp yavaşça üzerinden çıkardım. Bu sefer kafamı çevirmeyecektim zaten bir daha asla benimle görüşmezdi ilk ve son kez bakmanın bir zararı yoktu öyle değil mi?

Vücudu baştan aşağıya süzdüm. Büyük göğüsleri dikkat çekiciydi ve oldukça seksiydi. Sevgilisi olacak piç kurusu baya şanslıydı anlaşılan. Böyle bir kızı boş bırakmazlardı.

Daha fazla Zeynep’in vücudunu izleyerek kendime eziyet etmek istemediğim için elime aldığım tshortu üzerinden geçirdim. Üzerine pikeyi örtüp dolaba yöneldim kıyafetlerimi hızlıca değiştirip Zeynep’in kıyafetlerini koltuğa güzelce koydum.

Şimdi ne yapacaktım? Yanında yatsam daha çok kızacak hatta ve öldürecekti.

 Umurumda mıydı?

Hayır.

Yavaş adımlarla yatağa yaklaştım pikeyi kaldırıp içne girdim ve zeynep’e döndüm. Elini kafasınan altına koymuş melek gibi uyuyordu. Arada bir şeyler mırıldanıyor tek eliyle yastığı sıkıyordu. Elim benden bağımsız olarak yanağına gitti ve okşamaya başladı.

Zeynep bir anda irkildi gözlerini açmaya çalıştı ama başarılı olamadım. Dudaklarını aralayıp bir şeyler söylemek istedi sanırım ama yine başarısız oldu.

Yeşil Peri (Peri Serisi 1) ASKIDAWhere stories live. Discover now