Jimini sünnipäev

81 10 2
                                    


>Teen ühe mõnusa osa ka Jimini sünnipäeva eriks<

>Hoiatus... Seksuaalne<

(Olevik)

[Jimini vaates]

Me jooksime Yoongiga koju pargist, kuna vihma sajas. Kui me koju jõudsime, siis naersime mõlemad ja võtsime märjad jakid seljast ja panime nagisse kuivama. Ma jooksin naerdes trepist üles, Yoongi minu kannul.

Ma üritasin hinge võtta ja tema ka. Ta tuli minu juurde ja suudles mind mõnusasti. Ma hakkasin naerma ja ta vaatas mulle muigega otsa. Me olime mõlemad natuke joonud, aga see oli hea.

,,Mis sa nüüd jälle naerad?"

,,Midagi, ma pean riided vahetama."

,,Ei pea sa midagi."

Ta viskas mu voodisse ja võttis minult särgi seljast ja ma võtsin ka temalt ning me suudlesime taas. Ma lükkasin ta ümber ja olin nüüd tema peal. Ta lükkas minu ümber ja libistas enda kätega mu käed üles.

Mul hakkas juba palav kuni ma tundsin teda ja ma lõpetasin suudluse. Ta silmad särasid ja ma tõusin istuli ning vaatasin talle otsa. Ta noogutas ja ma libistasin ta märjad teksapüksid minema ning ka enda omad.

Me suudlesime jälle ja pugesime teki alla. Ma isegi olin valmis ja läksin sujuvalt kaasa. Ta hakkas naerma ja ma hingeldasin juba, kuna siin oli mega palav.

,,Valmis?"

Ma noogutasin ja ta sisenes. Ma lasin välja suure ohke ja meil tuli kõige kirglikum öö, mis mul kunagi olnud on. Ma nagu elaksin enda unistuste maailmas.
Ma ärkasin üles ja hõõrusin silmi. Mul tuli järsku kohutav peavalu ja mul oli kohutav pinin kõrvus.

Ta tiris mu tagasi pikali ja võttis enda kaissu. Tema soojad huuled peatusid mu põsel, mis mind rahustasid ja ma jäin taas magama. See pohmakas ei ole hommikuti kõige parem. Ma hõõrusin silmi ja ärkasin teist korda.

Ma olin Yoongi kaisus ja ta hingas mulle kaela peale, mis mind käima pani. Ma üritasin rahuneda ja veeresin ta kaisust ära, mille tõttu mul külm hakkas. Ma panin ruttu mõnusa pusa selga ja shortsid jalga.

Ma mäletan kõike eilsest, kuna kuidas ma saan unustada? See oli kõige parem öö mu elus. Ma kõndisin trepist alla ja märkasin, et see on Yoongi pusa, aga ta ei pane pahaks. Ma panin kohvimasina tööle ja tegin kaks.

Ma jätsin need lauale ja valasin ka piima peale. Ma hakkasin just üles minema, et Yoongi äratada, aga ta tuli mulle vastu, hõõrudes enda silmi ja nõjatus vastu seina. Ta mõõtis mind üles alla ja peatus pusal.

,,Sa näed armas välja."

Ma alles siis avastasin, et mu juuksed on kindlasti sassi, aga ta tuli lihtsalt lähemale ja sasis neid. Ta võttis mu lõua alt kinni ja suudles mind. Ma suudlesin vastu ja ta kallistas mind. Ma muigasin salaja.

,,Sa oled sassis juustega poole armsam. Kuidagi loomulikum näed välja."

,,Hahah!"

Ma läksin sahtlite juurde ja võtsin lusikad ning segasin kohvid ära. Ta tuli minu juurde ja võttis minu ümbert tagant kinni ning suudles mu kaela, mille peale ma automaatselt ohkasin. Mul polnud kontrolli.

See ajas ta päris hulluks, kuna ta ei lõpetanud. Ma sulasin ta käte vahel ja lõpuks ta lõpetas ja pööras mind ümber. Ma lausa ehmusin ja ta vaatas mind tõsiselt.

,,Jimin-ah!"

,,M-Mis juhtus?"

,,Ärka üles!"

,,M-Mida?"

,,ÄRKA ÜLES!"

Mu silmad läksid kinni, kuna ta karjus nii kõvasti ja kui ma avasin need, siis vaatas mulle vastu lagi. Ma tundsin kohutavat valu kätes ja liikusin vaikselt üles poole kellegi abiga.

,,Hommik! Tundub, et unemüts ärkas üles. Yoongi kindlasti ootab."

See oli uni?

,,Sa kaotasid palju verd, aga me andsime tagasi. Kui sa veel end ükskord lõigud, siis ma tapan su ise. Ma lähen kutsun Yoongi ja... tunnen kaotuse pärast kaasa."

Ma noogutasin ja ta lahkus. Viskasin pea padjale ja kõik tuli meelde. Ema sõnum, lõikumine, Yoongi pisarad, Yoongi tunnete avaldamine... OOTA! Ma meeldin Yoongile... Ta suudles mind...

See uni polnud küll päris kuid see sobib ka! Ma ootasin päris kaua ja järsku läks link alla, mille tõttu ma ennast kätega kohe üles tõstsin, mis oli viga. Valu lõi kohe sisse ja ma surusin silmad kinni, silitasin õrnalt käsi ning see läks lõpuks ära.

Ma kahetsen seda tegu, aga ma tõesti ei tea, miks ma Yoongile ei mõelnud. Tal on kindlasti nii raske, kuna ma selline Pabo. Vabandust Yoongi...

,,Y-Yoongi!"

Ta tuli minu juurde, lükkas mu pikali ja suudles mind. Ma olin nii üllatunud, kuna ta sulges silmad ka veel, aga ma ei suutnud. Nii üllatuses olin...

(A/N)

See oli armas osa...

*muigab*

Loodan, et meeldis!

Järgmine osa jätkub sealt, kust me pooleli jäime, niiet kui te ei mäleta, siis lugege ,,Haigla" uuesti läbi.

Täna tuleb veel 2 osa!

-Fantazygurl

Kõige tähtsam mu jaoks | YoonminWhere stories live. Discover now