Raskused

76 10 2
                                    


K*rat, kas ta avastas juba?

,,Ma tulen kaasa, AGA ma käin pesus, okei?"

,,Fine..."

Ma lepin tagajärgedega. Ma läksin masendunult alla ja istusin diivanile. Enam pole vahet. Ma olin seal jälle ükskõikselt ja mind ei huvitanud midagi. Ma isegi ei avastanud, kuidas aeg lendas.

Jimin kõndis trepist alla ja kuivatas rätikuga oma juukseid. Ta huuled olid läikivad ja roosakad ning ta naeratas mulle. Siis mul tuli meelde maasikas, mis tal jaki all on.

,,Lähme?"

,,Kas sind see ei huvitagi?"

,,Mis asi?"

,,Midagi..."

Ma läksin uksest välja ja istusin autosse. Kas ta tõesti ei märganud.

[Jimini vaates]

Ma jooksin üles ning pesin ennast kähku ära ja viskasin riided selga. Vaatasin korraks peegli ees riietuse üle ja jooksin alla. Ma kuivatasin veel juukseid ja Yoongi vaatas mind natuke pabinas.

,,Lähme?"

,,Kas sind see ei huvitagi?"

,,Mis asi?"

,,Midagi..."

Ta läks uksest välja ja ma olin segaduses. Mis mind huvitama peaks? Ma panin rätiku diivanile ja hakkasin ka välja minema. Ma läksin peeglist mööda ja mu juuksed olid mega puhvis ja natuke ka lokkis. Ma käisin käega üle.

Kui ma kätt kergitasin, siis midagi paistis krae tagant. Ma vaatasin korra ja ehmusin. Mis paganama asi see veel on? Yoongi... K-Kas ta tegi mulle... Ei, see ei saa olla Yoongi poolt. Ta ei... Oota, mida?

Ma jooksin välja ja vaatasin, et ilusti krae selle ära kataks. Kuidas see võimalik on? Kas ta tegi selle läbi une? Millest k*rat ta und nägi? Ma istusin autosse ja hakkasin sõitma, et ta sellest vestlusest ära ei saaks joosta.

Ma mõtlesin välja kindla plaani, aga praegu pean teesklema, et ma ei tea selle kohta midagi. Ma pidurdasin järsult. Yoongi hakkas vanduma ja ma panin talle käe suu ette.

,,Vaata!"

Jungkook ja Mejiwoo vms istusid pargis ja sõid jäätist. Neil oli väga lõbus. Kas nad ongi nüüd paar? Ma sõitsin edasi ja läksin kohvikusse.

,,Sobib?"

Yoongi noogutas ja me läksime välja. Ma vaatasin natukene ringi ja see oli päris armas kohvik. Miks ma siin varem käinud pole? Myeongdong... See nimi tuleb meelde jätta. Ma vaatasin Yoongi poole ja ta naeratas?

[Yoongi vaates]

>Ooooooooot! Teeme ühe update palun! Kuna Yoongi on juba muutunud...<

Min Yoongi :
Peategelane
Vaikselt juba positiivsem
Huvitub ainult asjadest, millega on seotud Park Jimin
Tegelikult mega tore
Suhete oskus 0
Tunnetest arusaamine 0
Vaikselt gei juba

Kõige tähtsam mu jaoks | YoonminWhere stories live. Discover now