20. BÖLÜM

1.6K 165 32
                                    

Boran'ın evden çıkışının ardından pek canım istemese de kahvaltımı tamamlayıp hızlıca masayı topladım. Oturma odası ve mutfak arasında birkaç kez gel git yapınca esaslı bir temizlik yapmaya karar vererek ihtiyacım olan malzemeleri aramaya başladım. Genel olarak çamaşır odasında bir köşede bulunan malzemeleri bulmam çok da zor olmamıştı.

***

"Elem!" Duştan çıkıp tüm yorgunluğumu geride bırakmanın verdiği gevşeklikle acele etmeden odaya geçtim. Boran'ın endişeli sesini duymamla kapının aniden açılması bir oldu. Boran'ın yüzünden geçen rahatlama ifadesi beni baştan aşağı süzmesiyle kayboldu. "Korkuttun beni."

"Neden?" Sözlerimin üstüne boynundaki kravatı gevşetip yatağa oturdu. Derin bir soluk çekti içine, bir süre gözlerime bakmadı. Neden böyle davrandığını anlasam da yüzündeki kaslarının titreyişinden gergin olduğunu anladım.

"Aptal kız, kim sana tüm evi temizle dedi?" Yataktan kalkıp dibime girdi. Üzerimde pek de bir yerimi gizlemeyen bir havlu vardı ve Boran'ın erkeksi varlığının enerjisi tüm bedenimi sardı. "Ya evi temizlerken sana bir şey olsaydı? Yapmana gerek yoktu, eline sağlık fakat," Ellerini saçlarına daldırıp arkasına döndü. Ceketini çıkarıp yatağın üstüne fırlattı. "Ben duşa giriyorum, çıktığımda konuşacağız. Yemek falan hazırlayayım deme, akşam yemeği için bir şeyler aldım." Son sözlerini kafamla onayladıktan sonra bakışları vücuduma kaydı. Normal boyutlardaki vücut havlusu uzun bacaklarımı gizleyemediği için bacaklarımın büyük bir kısmını görmesine imkan sağlıyordu fakat Boran gözlerini kısa sürede vücudumdan çekti ve aniden beni kolları arasına aldı. "Korkutma beni bir daha."

"Tamam, hadi sen duşuna gir." Onun bedeninden istemeyerek de olsa ayrıldım. Omzuma temas eden yüzü ve tenimi karıncalandıran nefesi beni olduğum yere çivilese de hala dilimin hakimiyeti bendeydi. Sözlerim üzerine Boran sadece çamaşırı kalana kadar gözümün önünde, zerre kadar utanmadan soyunup duşa girdi. Bende odadaki boydan aynanın karşısına geçip çekinerek havluyu çözdüm ve zayıf bedenim tüm tazeliği ile karşımdaydı fakat neden memnun olamıyordum? Saçmaladığımı düşünerek duştan önce hazırladığım kıyafetlerime yöneldim fakat son anda çıplak vücuduma kayan gözlerim içimde delicesine hissettiğim ama anlamlandıramadığım bir ürperti baş gösterdi. Ne kadar da çelimsizdim böyle. Tek avantajım, bu körpecik vücuduma rağmen dolgun olan göğüslerim ve ufak da olsa yuvarlak kalçalarımdı. Kendimi bildim bileli, vücudumda bazı çıkıntılar olgunlaşmaya başladığı ilk günden beri böyleydim. Nedenini bilmesem de bazen bu orantısızlığın hoşuma gittiği de oluyor. Tabi bunu düşünecek kadar boş bir gün geçirebilecek kadar az sorun çıkarmışsa babam.

Kendi vücudumu seyretmek kafamda gereksiz ve alakasız düşüncelere sebep oldu. Acaba Boran vücudumu beğenmiş miydi? Muhtemelen pek ilgisini çekmemiştir. Bu da Boran'ın dostluktan öte olan ilgisinin cinsel bir çekimden ibaret olmadığını gösterirdi. Belki de ilgisini çekmişti, nereden bilecekti ki?

Daha önce belirlediğim çamaşırın üzerine yazlık rahat bir tişört ve şort giydim. Duşa girmeden çıkardığı eşofman altını eski yerine yerleştirip aynanın karşısına geçip saçlarını kurutmaya başladım. Boran'ın gösterdiği ihtimam karşısında ben fazla özensizce kuruttum saçlarımı. Benim için şampuan kullanabilmek bile bir lüks iken her zaman yaparmış gibi elime alamazdım o saç kremini. Bir kere içimden gelmiyordu. İlk günden sanki rutinimmiş gibi kullanamazdım, belki zamanla alışırdım fakat şu an yapmak istemediğim bir şey olduğu için sadece kurutmakla yetindim. Daha sonra Boran'ın gün boyu giydiği kıyafetleri yatağın üzerinden alıp bir askıya asıp çamaşır odasına götürdüm. Odada takım elbiseleri için bir dolap olduğunu temizlik malzemesi ararken keşfetmiştim. Sanırım kuru temizlemeye göndereceği parçaları buraya asıyordu, devamını ise kirli sepetine depolamıştı. Bekar bir erkeğe göre fazlasıyla düzenliydi ama bu düzen hoşuma gitmedi de değil. Ayrıca o dolaptan yayılan buram buram koku da Boran'a aitti ve kendimi ciğerlerimi bu kokuyla doldururken buldum.

Mavi Vurgun | TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin