Part 15.

313 40 0
                                    

*Budu ráda za názor a komentík.*

Poslední dva dny Louisova pobytu

„Ahoj Harry." Skočil na mě ze zadu Louis. Sotva jsem se udržel na nohou, ale jsem jeho silný muž, takže jsem to nakonec zvládl a udržel jsem se. „Ahoj Lásko." Usmál jsem se a ucítil polibek na tváři. Seskočil z mých zad a já se k němu otočil. „Jak ses dnes vyspal?" přitáhl jsem si ho za boky k sobě a přisál se na jeho rty. „Bez tebe mi bylo smutno. Těším se, až dneska po vystoupení budu moci k tobě." Já jsem si povzdychl.

„Přijdu se podívat na tvoje poslední vystoupení." Šeptl jsem a podíval se mu do tváře. Bylo vidět, jak se mu do očí lehce nahrnuly slzy. „Vážně?" já jsem kývl. „Nenechám si ujít poslední chvíli, kdy tě můžu vidět." Šeptl jsem a pohladil ho po tváři. „Hazz já-" já jsem mu dal prst na pusu. „Pšt. Teď to nebudeme řešit. Budeme si užívat si posledních chvil, kdy budeme spolu. Potom až přijde ten čas tak se rozhodneš." Pousmál jsem se a přisál se na jeho rty.

„Děkuju Harry." Řekl Louis a přitulil se ke mně. Tohle je můj Louis citlivý, milovaný, úžasný. Bavila mě ta naše hra, ale tohle je ještě lepší. Konečně mám pocit, že se o někoho můžu starat a držet někoho v bezpečí. „Máš úkol na tu matiku?" Podíval jsem se na něj a vzal ho kolem boků. Spolu se rozešli ze třídy. „Mám ten úkol. Udělal jsem ho včera, když jsi odešel." On se na mě zazubil a já si povzdechl. Pustil jsem jeho bok a z batohu vytáhl sešit. „Začni si dělat ty úkoly." On protočil očima. „Proč? Když mám tebe lásko." Políbil mě na rty a se smíchem utíkal do třídy.

Uchechtl jsem se a utíkal za ním.

Odpoledne

Byl jsem spolu s Louisem v parku. Já jsem ležel na své dece a četl jsem si novou knihu, kterou jsem si četl. On mezitím trénoval. „Hazzy jak mi to jde." Já jsem se na něj proti sluníčku podíval. „Určitě skvěle baby." Křikl jsem na něj a znovu přesunul zrak na knihu. Ani jsem se nenadál a Louis už mi skočil na záda. „Hele vracíme se v čase?" zasmál jsem se a

„Ne, ale štve mě, že se nekoukáš na mě a na můj zadek." Fňukl a podíval se na mě. „Chceš předvádět s na trhlou zadnicí" zasmál jsem se a otočil se na záda, abych na něj viděl. „Hmm to asi ne, ale potom klidně." Zahihňal se a políbil mě rty. „LOUISI!" ozvalo se od cirkusu. „Musím jít." Šeptl a začal si rychle balit věci. „Uvidíme se potom." Řekl s úsměvem a utíkal domů. Já jsem se pousmál. Těším se, až ho znovu uvidím.

Ještě jsem byl chvíli v parku a potom když nastal čas tak jsem si šel koupit lístek. „Prosím jeden." Řekl jsem a usmál se. „Promiň, ale ty máš dovnitř vstup zakázán." Já jsem se zamračil. „To jako proč?" on se zasmál. „Řekl to ředitel, takže máte smůlu. Další."

Odstoupil jsem a nehodlal se vzdát. Koupil jsem si vedle čepici a brýle. Poprosil jsem paní, aby mi lístek koupila. Dostal jsem se dovnitř raz dva. Nesmím se moc projevovat. Jinak to bude vše v pohodě. Vše bylo stejné jak minule, jen změnili pár kostýmů a přidali jedno číslo aby se neřeklo. Bylo to skvělé, ale já se nejvíce těšil na svoji lásku.

„Nyní přichází Hvězda našeho cirkusu Louis Tomlinson." Křikl jeho táta a já se podíval na svoji lásku v trikotu. Usmál jsem se. Nacvičoval si nové číslo. Jsem na něj moc hrdý. Vše šlo, jak mělo jenomže když se měl otočit tak se mu zvrtla noha a začal padat dolů. Naštěstí se zachytil gumy. Vydechl jsem úlevně. Dokončil svoje číslo a s úsměvem odešel pryč.

Když vše skončilo potají jsem se dostal do jeho maringotky. Lehl jsem si na postel a čekal, až přijde. „Co tady děláš?" ozval se starší hlas. Kurva stál tam jeho otec. „Čekám na vašeho syna. Máme spolu dělat projekt do školy." On se zasmál. „Myslíš, že tomu budu věřit?!" Já jsem si povzdychl. „Chci strávit s ním ještě čas, než odjede." On pokroutil hlavou a v tom se objevil Louis. „Tati co tu děláš?" šeptl lehce nervózně.

„Jasně jsem ti řekl Louisi, že se s ním nebudeš setkávat." Louis si povzdychl. „Já ho miluju tati." Šeptl potichu a v očích se mu objevily slzy. „To je mi jedno Williame. Musíš se rozhodnout. Buď zůstaneš tady s tím svým anebo odjedeš s námi a s ním už se nikdy neuvidíš." Řekl otec a Louis se na něj zůstal stát s otevřenou pusou. Tak a je to tady.

Cirkusový život✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat