Part 12.

358 37 9
                                    

*Dunkerk byl dokonalý a Harry byl taky uplně cute :3 Miluju ten film, ale nejen díky Harrymu. Ale za tu úžasnou atmosféru. Dokonalý střih, kameru skutečné efekty a záběry. Pro mě nejlepší film tohohle roku!*

„Hotovo." Řekl jsem si pro sebe, když jsem konečně uklidil celý byt. Měl jsem docela nahnáno, že to nestihnu. Jako ještě nemám připravené rande, ale byt je uklizený i můj pokoj. Aby si o mě neřekl, že jsem prase. To teda nejsem jen tam byl zapomenutý oběd dva dny a potom staré slipy...... No to je jedno.

Zpět k tomu proč jsem to málem nestihl. Odpověď moje máma. Říkala, že bude odjíždět v 9. Tak říkám jo to bude pohoda. Louis má přijít v 6 tak vše krásně stihnu připravit. Tak jsem si dál krátce před devátou budíka, abych se sní jako hodný synáček rozloučil a sám se mohl začít chystat a uklidit náš byt. Jenomže ona nebyla vzhůru!

Tak jsem jí začal budit. Jenomže ona mě odbila se slovy, že odjíždí až v 11 tak ať jdu ještě spát a nezkouším jí budit. Takže já vlastně nemohl začít. Docela jsem panikařil, protože jsem to měl přesně naplánovaný.

9:00 – 9:30 Snídaně, umýt se a obléct.
9:30 – 11:00 Úklid chodby, koupelny a záchodu.
11:00 – 12:00 Obývací pokoj (Vyluxovat, utřít prach, uklidit stoleček a poklidit můj bordel tam)
12:00 – 14:00 Oběd a spánek :D.
14:00 – 14:30 Úklid kuchyně (jen umýt nádobí a vytřít. Mamka uklízela.)
14:30 – 15:30 Úklid pokoje.
15:30 – 18:00 Příprava rande a příprava mé maličkosti

Takže si zkuste 9 hodinový plán zmenšit na 7. Já jsem si sakra nemohl ani schrupnout na hodinu! Vždy si po obědě dávám šlofíka, když mamka odjede pryč. Takže prostě nic nevycházelo tak jak mělo. Naštěstí jsem vážně šikovný chlapec a úklid jsem stihl v extrémně krátkém čase. Protože máma nakonec odjížděla až ve dvanáct jo?! Bože. Takže je půl páté a já jdu chystat podlahu v obýváku, kde dám jídlo, pití a mňamky co jsem koupil a udělal. Potom musím udělat hezky ložnici a potom už se jenom nachystat. Takže mám hodinu a půl to snad stihnu.

Je pět hodin a já zrovna chystám ložnici. Na celý byt se rozezní zvonek. To snad ne! Vždyť má přijít až za hodinu.

Předtím jsem byl ve sprše. Tak na sebe rychle natáhnu nachystané oblečení a běžím ke dveřím. Otevřu a tam vážně stojí dokonale ustrojený a sexy Louis. Ani ho nenechám mě políbit. „Co tu děláš?! Máš přijít až za hodinu!" vyjekl jsem. On se zasměje. Pomalu ke mně přejde a pohladí mě po tváři. „Harry. Říkal jsi v pět, ale to vůbec nevadí. Můžeme začít dřív." Já ale nespokojeně zamlaskám. „Ještě nemám hotovou ložnici." Fňukl jsem.

On se zasmál a vešel dovnitř. Naštěstí do obyváku byli dveře zavřené. Takže nemohl vidět to, co jsem měl pro něho nachystané. „Já mám nápad. Kde můžu počkat? Abys to mohl vše nachystat a já nic neviděl." Já jsem se zaculil a políbil ho. „Mamky ložnice, ale nesedej ji na postel to by poznala." On se zasmál a nechal se odvést.

„Tak dělej Harry." Pokroutil pobaveně hlavou a nechal se tam zamknout.

O hodinu a půl později (Prostě až to Harry nachystal)

„Harolde, jestli je to něco úchylného nebo romantické tak tě zabiju." Zasmál se. Já ho mezitím postavil do obýváku před ovečku.

Všude po obýváku byli svíčky. Na zemi kde máme jen parkety byla kožešina a deky. Dále jsem tu měl víno a tyčinky z listového těsta, které jsem ještě rychle upekl. Taky jahody v čokoládě. Prostě romantika. Myslel jsem, že se mu to bude líbit, ale byl jsem smutný z toho, jak to řekl. Připravil jsem naše oblíbené filmy, abychom se mohli mazlit a já ho tu mohl roztáhnout. Asi to budeme muset změnit.

„Asi tě zklamu." Rozvázal mu šátek a povzdechl si. „Myslel jsem, že-" Chtěl jsem pokračovat, ale zastavily mě jeho rty. „Je to nádherné Harry. Tohle ještě nikdo pro mě neudělal." Pohladil mě po tváři a já uviděl v očích ty nádherné jiskřičky. Ty jiskřičky, které jsem miloval.

Svlékli jsme se a lehli si spolu na kožešinu. Bylo to nádherné. Lehce jsme se líbali, mazlili, smáli. On si přede mnou i krkl a já zase prdl. Nebyla to taková ta typická romantická chvíle u krbu. Byla to naše chvíle podle nás. Pomalu jsme filmy ani nevnímaly. Teda spíš já. Musel jsem ho celou dobu pozorovat. Byl krásným dokonalý. Je možné do zamilovanosti spadnou za několik dní? Možná ano.

Možná si právě máme vyznat lásku a užívat si chvíle kdy můžeme být spolu, než zase na rok odjede. „Fotka by ti vydržela déle." Tahle věta mě probrala z mého přemýšlení. „Cože?" Podivil jsem se. „Že když si mě vyfotíš. Tak ti fotka vydrží déle." Já jsem se zaculil a rychle si ho vyfotil, než začne něco namítat.

„Ty jsi idiot Harolde. Myslel jsem to jako legraci" zasmál se a lehl na mě. Podíval se mi do očí. Byla tam lásko. Ano byla. Políbil mě na rty. „Pomiluje mě Harry. Buď první kdo mě pomiluje." Šeptl vážně a jemně se přisál na moje rty. „Moc rád." Šeptl jsem mezi polibky.

Otočil jsem ho pod sebe. Napůl jsem na něm ležel já. Líbali jsme se vášnivě, něžně, romanticky. Vše zároveň. Nevím jak je to možné, ale opravdu to tak bylo. Pomalu jsem přešel k jeho vstupu. Začal jsem ho opatrně roztahovat.

Chtěl jsem ho odnést do ložnice. Ale on mě zastavil, když mělo přijít na věc. On pokroutil hlavou.

„Udělej to tady Harry." Šeptl s úsměvem. Více roztáhl nohy, vzápětí na to si přitáhl mě na rty. „Ale já tu nemám kondom ani gel." Pohladil jsem ho po hrudi. Políbil ho na bradavku, která byla citlivá z mého hraní si předtím. „Máš sliny na zjemnění. Můžeme bez kondomu. Já ti věřím. Teda pokud věříš i ty mě." Šeptl. Podíval se na mě pohledem, na který nikdy nezapomenu. Celý se mi odevzdal. Otevřel se mi duševně i fyzicky. Já toho využiju. Ukážu mu, jak je krásné milovat.

Usmál jsem se a kývl. Plivl jsem si na ruku a lehce sliny rozetřel po penise. Potom začalo něco nádherného.

Pomalé pohyby našich těl. Synchronizace našich pohybů a vzdychů. Společné hlazení, laskání kůže a něžné polibky. Všechno bylo nádherné, to jak vzdychal moje jméno při narážení do místečka. Zavíraní očí vždy když jsem ho políbil na rozpálenou kůži. Společné a dokonalé zakončení tomu dalo jen dokonalou tečku na konec. Nakonec něčeho nepopsatelného a neskutečného.

Teď už ležím na zemi na kožešině. Louis ležící na moji hrudi v klidu podřimuje. Slyším jen tiché chrápání. To je dokonalý zvuk pro moje uši. Já jen koukám po tmavé místnosti. Svíčky dohořeli již před hodinou. Nemusel jsem chystat toho tolik. Stačili jsme si sami.

Hlavně nám stačila naše vášeň, něha, porozumění, souhra. Po dnešku se nebojím říct, že všem nám pomohla láska.

*Čekal někdo tohle? Nebo co jste čekali vy? Jste spokojeni? A jak to bude mezi nimi dál? Co se stane s jejich láskou? Budu ráda za komentář a názor :* *

Cirkusový život✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat