Part. 7

362 52 0
                                    

 

Byla středa ležel jsem v parku na dece. Měl jsem v ruce novou knihu a četl jsem její velice poutavý příběh. Byl jsem velice začtený. Proto jsem se strašně lekl, když mi někdo skočil na záda. „Nazdárek Harrýsku." Zaculil se Louis na mě.

Já jsem ho hned shodil ze zad. „Co jako děláš?" vyjekl jsem na něj a hned jsem se posadil. „Niiiic" zahihňal se. „Přišel jsem za svým miláčkem." Zaculil se. Já jsem zvedl jedno obočí a s nechápavým pohledem jsem se na něj podíval. On se zasmál. „Bože vtipkuju Harolde. Co čteš?"

Vzal si moji knížku a podíval se na ni. „Zajímavé. Už jsem ji četl. Dopadne to-" zastavil jsem ho tím, že jsem mu zakryl pusu. „Nic neříkej. Chci si to přečíst." On se zahihňal a oblízl mi ruku. Já jí hned oddělal. „Ty jsi prase." Vyjekl jsem a začal si jí utírat do deky. „Harroldík se nám zlobí." Lehl si na deku a zavřel oči.

„Co jako děláš Louisi?" zvedl jsem obočí. „Chci se opalovat. Zapomněl jsem si deku. Tak tu budu s tebou." Já jsem nespokojeně zavrčel. „Jsem velice nadšený, že tu budeš se mnou." štěkl jsem ke konci už nepříjemně.

Lehl jsem si na deku a znovu jsem se začetl do knížky. Jenomže po chvíli se znovu ozval jeho hlas. „Harolde nudím se." ozval se Louis. „Ale já ne. Čtu si."  Ušklíbl jsem se a zase si začal číst. „Notak Harolde. Pojď si se mnou podívat." Skočil mi znovu na záda.

„Ale Já si čtu Louisi. Dej mi pokoj. Já si s tebou nemám o čem podívat." On se zasmál, na co jsem ucítil jeho rty na mém krku. „Louisi." Šeptl jsem potichu. „Copak?" zaculil se a dál pokračoval. „Louisi opravdu toho nech." Shodil jsem ho pod sebe a přetočil se nad něj. „Ty jsi, chceš hrát?" rozhlédl jsem se kolem, a když jsem nikoho neviděl, poprvé jsem se přisál na jeho rty.

Jemně jsem mu je laskal. On mi obmotal ruce kolem krku. Přesunul jsem ruce na jeho boky a lehce jsem je zmáčkl. On pomalu otevřel pusu. Já jsem na nic nečekal a jazykem jsem se dostal do jeho pusy. Polibky se změnili ve vášnivější a rychlejší. Ruku jsem opatrně přesunul na jeho stehno a to mu zmáčkl. „Harry." Vzdychl potichu.

„Louisi?" někdo křikl jeho jméno a já jsem zvedl hlavu na kluka, se kterým se líbal před školou. „Co tu jako děláš? Vždyť jsme dneska měli jít na rande a vždyť jsme se včera večer u tebe mazlili" Já jsem z něho slezl. „Hele je mi jedno jestli máš někoho jiného na naší dohodě trvám. I něco víc." Ušklíbl jsem se a začal si balit věci.

„Sorry Nicku. Harry je hold lepší. I když je to debil a kretén. Je to sexy debil a kretén. Prostě mě vzrušuje víc než ty. Být tebou začnu trochu posilovat, pokud si chceš někdy vrznout." Řekl Louis a potom se otočil ke mně. „Zítra přijď odpoledne splním část naší dohody. Víš, kde mám maringotku." Zaculil se a tvrdě mě políbil. „Ahoj Harroldíku." Ještě mě lehce pohladil po penise přes kalhoty.

„Ahoj Louisi." Sbalil jsem si věci a odešel.

Jediný kdo tam zůstal, byl jen ten kluk s otevřenou pusou.

Mám se zítra na co těšit.

Cirkusový život✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat