Part 8.

361 47 0
                                    


       

Zaťukal jsem na jeho maringotku Louise. Dveře se pomalu otevřeli a on na mě vykoukl s úšklebkem. „Ahoj Harrýsku" a vtáhl mě dovnitř. Povalil mě na postel a sedl si na mě obkročmo. „Nejdřív udělám tuhle prácičku pak tě provedu tady." Já jsem ho chytl za boky a povalil pod sebe. „Já dneska zrovna nemám chuť a to že to chceš mít za sebou. Je mi jedno. Chci tu provést." Ušklíbl jsem se.

On je, něco zamumlal a pak kývl. „Dobře, ale slez ze mě večer vystupuju takže potřebuju mít bohy v pohodě." Zabrblal. „Mohl bych se podívat do zákulisí?" usmál jsem se. On protočil očima. „No jo." Zaskočil z postele. „Tak půjdeme?" usmál se a natáhl ke mně ruku. Já jsem kývl a s úsměvem šel.

„Sem se jen tak někdo nedostane" ušklíbl se a vzal mě dovnitř do zákulisí. „Pak ti ukážu zvěřinec, teď všichni zkouší a připravují se na večer, takže uvidíš i kulisy." Usmál se a vážně jsme vešli dovnitř a na manéži vážně cvičili na kolečkových bruslích na takovém tom malém pódiu. „Ty nebudeš cvičit?" on se uchechtl.

„Ne já necvičím. Kdybych cvičil, mohl bych si potom něco udělat. Musím být předtím uvolněný. Proto trénuju jen mezi stromy, tam není šance, že se mi něco stane."  Usmál se a naklonil se k mému oušku. Jsem dost ohybný v posteli. Já jsem se ušklíbl a za zadeček si ho přitáhl k sobě. „To budeme muset vyzkoušet baby." On se zahihňal. „Myslíš, že ti to dovolím?" přejel rukou po mém penisu.

„Pokud chceš zažít nezapomenutelný sex tak ano." Ušklíbl jsem se a jemně mu ho zmáčkl. On mi potichu vzdychl do ouška. „Harry tady ne." Šeptl a odtáhl se tady. „Louisi Wiliame Tomlinsone, měl by ses připravovat a ne tady vodit nějaké tuláky." Já jsem se zamračil a přitáhl si Louise k sobě. Jenomže on mě v mluvení předběhl. „Omlouvám se tati, jen jsem mu to chtěl tady ukázat." Jeho táta se ještě víc se zamračil. „Víš, že jsem ti zakázal se bavit s někým jiným mimo cirkus." On sklopil hlavu. „Ano tati už se to nebude opakovat." Ten chlápek odešel a Louis mě chytl za ruku. Vedl mě pryč z manéže ke zvěřinci. Nevyjadřoval se k tomu, co se stalo a já to hodlal respektovat. Tohle je něco co musím pochopit i já. Když se nesnášíme.

„Tohle je můj poník, jako malý jsem na něj jezdil. Larry pojď ke mně kluku." Vzal mrkev a začal poníka krmit. Usmál jsem se a pohladil poníka po hlavě. „Je krásný." Usmál jsem se a podíval jsem se na Louise do jeho očí. „Jo je." Lehce se pousmál a znovu se s Larrym začal mazlit. Nevím co se to teď děje.

„Pochopíš, když tě nevezmu do zákulisí?" šeptl, když jsme seděli v jeho maringotce. „Jo." Pokrčil jsem rameny. „Prosím tě v pohodě já si to vyberu jinde." Zazubil jsem se. On mě bouchnul do ramene. „jen prosím tě, když ke mně půjdeš, snaž se nenápadně." Uchechtl jsem se, když to řekl. „Nebo můžeme někdy ke mě." On se naklonil, políbil mě na krk. „Jo to nezní špatně. Počkej tady. Potom můžeme si trochu užít, Teď musím jít vystupovat."

Ušklíbl se a utekl.

Já jsem si lehl na jeho postel. Ten kluk mi začíná svým způsobem motat hlavu a to se mi vůbec nelíbí.

*Oprava zítra :* budu ráda za vaše názory :3 miluju vás Evson :* *

Cirkusový život✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat