Part 14.

294 34 2
                                    




„Harry vstávej." Pošeptal mi někdo do ucha a začal mě líbat na krk. „Mě se, ale ještě nechce Lou." Zakňučel jsem. Přitáhl jsem si ho blíž k sobě. „Spinkej" řekl jsem potichu a přitulil se k němu. „Hazzy musíme do školy." Políbil mě na rty. Já jsem otevřel jedno oko, prohlédl si ho. „Nezůstaneme dneska doma?" zaculil jsem se a otevřel i to druhé. „To nejde Hazzy. Už tak jsem lhal doma a nemůžu prostě." Šeptl a já kývl chápavě hlavou. Nechtěl bych mít takového tátu. Vidí v něm jen úspěch a peníze. Ne syna. Vždyť on ho ani za tu celou dobu co se známe, neobjal nic.

Sice já nevím, co dělá otec se synem, ale sakra je normální mu projevovat nějak lásku ne? Tady ta láska není vidět. Snad se pletu a pan Tomlinson si to někdy uvědomí. Jak moc velkou chybu dělal. „Tak co kdybych tě pozval na výbornou snídani a potom šli do školy?" usmál jsem a povalil ho pod sebe. Na jeho tváři se hned rozlil úsměv. „Ano. Budu nejšťastnější člověk na světě." Já jsem se zaculil a políbil ho na rty. „Tak to abychom šli." Zazubil jsem se, ale on si mě přitáhl ještě k sobě. „Chci políbit Hazzy." Políbil jsem ho na rty a odtáhl se. „Tak si dáme sprchu?" On si zkousl dolní ret a spolu jsme šli do sprchy, kde se odehrávalo. Všichni víte co.

„Tak co si dáme baby?" přitáhl jsem si za bok k sobě. Chtěl jsem, aby všichni věděli, že tenhle sexy kluk je jenom můj. „Tady není nic, co bych mohl. Musím si udržovat váhu." Povzdechl si. „Dej si co chceš. Já to pak z tebe vyšukám." Políbil ho na rty. On se mi do rtů zahihňal a odtáhl se. „Sice je to lákavé, ale pak si koupím jablko." Pousmál se smutně.

Já jsem pokroutil hlavou. „Když jsi se mnou tak budeš papat." Řekl jsem. Objednal jsem horkou čokoládu a k tomu čoko muffin. „Harry po tom budu tlustý." Šeptl zoufale, když jsem mu to podal. „Babe nebudeš. Po takové trošce. Vážně ne." Políbil jsem ho a rty a rozešel jsem se s ním do školy.

„Harry uvědomuješ si, že brzo odjedu." Šeptl Louis a já se na něj podíval. „Nebo bys mohl skončit a zůstat u nás." Loui se na mě vykuleně podíval. „Ty bys vážně chtěl, abych zůstal?" šeptl se slzami v očích. Já jsem si ho přitáhl k sobě. „Víc si nemůžu přát to než by jsi tu se mnou zůstal." Šeptl jsem a políbil ho Harry.

„Bojím se, že až se budu muset rozhodnout ztratím buď tebe, nebo to co miluju. Ale já nechci ztratit ani jedno." Pohladil jsem ho po tváři.

„Teď nad tím nepřemýšlej, až přijde ten čas. Rozhodneš se podle toho, jak to cítíš. Ať se rozhodneš jakkoliv. Nepřestanu tě nikdy milovat." Políbil jsem ho a spolu jsme se ruku v ruce rozešli ke škole.

Cirkusový život✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat