Part 13.

298 38 0
                                    

„Dobré ráno lásko." Probudil jsem ho sametovým hlasem. Teda jen jak to můj hlas dovolil. "Dobré ráno Hazzy." Usmál se Louis a přitulil se víc ke mně.

„Takhle hezky se mi dlouho nespalo." Políbil mě na hruď a zvedl hlavu na mě. „Uděláš něco ke snídani" já jsem se zazubil a políbil ho do vlasů.
„Stačí se otočit." Podíval se na zem. „Ty jsi úžasný." Vydechl ohromeně a já ho políbil na rty. „Tak se najíme." Usmál jsem se. Spolu jsme si sedli a začal jsem ho krmit. Teda on krmil i mě. Když mi stekla marmeláda na penis. On se s úšklebkem sklonil a oblízl můj penis. „Och" vzdychl jsem a podíval se na něj.
„Lehni si lásko." Šeptl mi Louis se vzrušením v hlase a políbil mě. Já jsem se s úsměvem lehl. „Uděláš mi radost takhle po ránu baby jo?" zaculil jsem se a on se zasmál. „Mlč jinak nic neudělám." Zavrčel jsem a radši si znovu lehl. „No jo. Už mlčím." Protočil jsem očima.

„Tak jdeme na to." Zaculil se Louis a chytil můj penis u kořene. Vzal jsi ho pomalu do pusy a začal rychle pohybovat hlavou. Stáhl tváře a lehce vysunul zoubky. Kurva to bylo tak skvělý. „Harry jsem doma!"

Ozvalo se ode dveří. Já jsem se udělal do Louisovi pusy . Hned na to jsem se podíval na mámu mezi dveřmi.Přikryl jsem nás s Louisem dekou a posadil se. „Co tu děláš mami?" řekl jsem nervózně. „Chytla jsem dřívější letadlo. Nevěděla jsem, že tu někoho budeš mít." Pousmála se.

Já jsem zčervenal. „Mohla bys odejít? Abychom se mohli obléknout?" ona kývla a odešla do pokoje.

„Harolde já tě zabiju." Zavrčel naštvaně. Já jsem protočil očima a natáhl se pro triko. „Jak jsem sakra měl vědět, že přijede takhle brzo? Měla přijet až večer. Nemůžu za to, že chytla letadlo dřív." Povzdechl jsem si.
Oblékl si kaloty a podíval se na něj. „Jsi na mě hodně naštvaný?" Louis pokroutil hlavou a políbil mě na rty. „Nemůžu se přece na svoji lásku zlobit." Já se ještě víc usmál a políbil ho znovu.

„Tak co mi k tomu řekneš Harry?" stála mamka za námi. Povzdechl jsem si. „Mami to je Louis můj přítel. Lou tohle je moje máma" on ji políbil na ruku. „Moc mě těší slečno." Mamka se zahihňala. „Říkej mi Annie." Louis se usmál.
"My už jdeme." Řekl jsem a táhl Louise nahoru do pokoje.
„Tvoje mamka je super." Zasmál se Louis. Já jsem s protočením očí lehl na postel. „Jo to je." Řekl jsem ironicky. Mě měl říkat, že jsem super.
„Notak přece nežárlíš na vlastní mámu." Já jsem zavrčel.
„Představ si, že žárlím, když děláš to, co děláš." On se zasmál. „Vždyť se nic strašného nestalo Hazzy." Já jsem zabrblal.
„Chtěl bych vidět tebe. Co by jsi dělal ty kdyby osoba, kterou miluješ, udělala tohke." Lehl jsem si na druhý bok.  Jenomže on mě přelezl. Lehl si vedle mě a podíval se mi do očí. „Miluješ mě Harry." Já jsem kývl, povzdechl si. „Jo miluju. Po té naší společné noci jsem si to uvědomil."
On se zářivě usmál. „Taky tě miluju Harry." Políbil mě na rty.
Aspoň na chvíli to bylo krásné.

Cirkusový život✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat