Part 9.

352 46 0
                                    

*Budu ráda za komentíky a názory :**

„Ty jsi usnul Harolde." Vyjekl a lehl si na mě. „Neusnul. Jen jsem přemýšlel." On si položil hlavu na mojí hruď. „Nad čím jsi ty tak mohl přemýšlet?" já jsem jen pokrčil. „Mám hodně věcí na přemýšlení." Usmál jsem se lehce a začal mu jemně prohrabávat vlasy. „Jsem unavený Harry. Nevadí?" Já se jen zasmál. „Jasně, že ne. Přece tě nemůžu po tak skvělém vystoupením unavovat sexem."

On se na mě podíval s takovou zvláštní jiskrou v očích. „Ty ses přišel podívat?" já jsem kývl a pohladil ho po zádech. „Co kdybychom si dali sprchu a potom si šli lehnout?" On se usmál a políbil mě na tvář. „Chceš zůstat?" posadil se na mě. „Jo chci, ale neber to nijak vážně. Jen se mi nechce domů" on se ušklíbl a vstal. „Tak pojď"

Společně jsme se umyli. Nebylo na tom nic zvláštního. Jen jsem se občas políbil na krk. To bylo vše. Louis usnul hned, jak jsme si lehli. To já jen ležím a koukám do stropu. Je to jiné. Myslel jsem si, že je to jen namyšlený idiot. Možná je to jen slupka, kterou chce, aby každý viděl. Možná nechce, aby někdo viděl jaký je uvnitř. Usnul jsem až někdy k ránu.

Když jsme jen tak tak doběhli společně do školy, tak jsme se hned na chodbě vydali každý svoji cestou. „Tak jaká byla noc u Tomlinsona? Dostal jsi ho konečně do postele?" Já jsem se zasmál. Celý Liam. Viděl na vztahu jen sex a to bylo vše. Možná to bylo tím, že ho žádná zatím skutečně neočarovala.

Já jsem otočil hlavu přes rameno a uviděl, jak Louisovi spadne ze skřínky knížka a začne se roztomile vztekat. „Víš, Liame ne vždy jde o sex. I když jsem tam s šel, dozvěděl jsem zajímavé věci o něm. Začínám pomalu měnit na něj názor." Uchechtl jsem se. „Takže to není rozmazlený a bohatý fagant, který dává každému?" já jsem zakroutil hlavou. „Zatím bude daleko víc Li a já chci zjistit co to je." Ušklíbl jsem se. „Pokud sex s ním bude taky skvělý. Beru to jako bonus."

Spolu jsme se rozešli k mé skřínce. Natáhl jsem se pro jeho knížku, která mu spadla znovu. „Nezacláněj tady s tím svým velkým zadkem Harolde." Řekl a já se na něj podíval a ušklíbl. „Já nemám velký zadek. To ten tvůj je daleko větší." On ke mně přistoupil. „Ale aspoň můj chceš šukat? Mám pravdu?" ušklíbl se a shodil mi na zem knížku, kterou jsem držel v ruce. „Uvidíme se později Harolde." S tím odešel.

Já jsem jen s uchechtnutím pokroutil hlavou a sebral jsem si knížku. „Co to mělo být?" zeptal se mě Liam. „Víš, i když se poznáváme. Ale je to hra a ta může mít jen jednoho vítěze a to budu já." Ušklíbl jsem se.



Cirkusový život✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat