Part 5.

447 54 2
                                    

       

Jako jeden z posledních jsem přiběhl na tělocvik. Naštěstí jsem to stihl ještě před učitelem. To nemůžu říct o Louisovi. Dostal pěkného sprďana. Louis se ke mně naklonil. Mezitím učitel říkal, co dnes budeme dělat. „To jsi sakra na mě nemohl ty dvě minuty počkat?" sykl potichu do mého ucha. „Máš pravdu prdelko nemohl." Lehce jsem se zahihňal a rozeběhl se za ostatníma.

Louis doběhl ke mně. „To budeš pokaždé takhle arogantní?" já se hraně zamyslel. „Jo budu, když jde o tebe." Ušklíbl jsem se a lehce zpomalil. Prohlížel si jeho sexy zadeček v těch úzkých šortkách. Louis si toho všiml a lehce se ušklíbl. „Aby ti nevylezly oči z důlku." Já se na něj zaculil. „Klidně si je nechám vylézt. Tvůj zadek aspoň nemá debilní kecy jako tvoje huba." Přidal jsem na rychlosti, abych mu utekl.

Asi po třech kolech jsme zastavili a dali si rozcvičku. „Dneska si dáme fotbal." Řekl trenér a Louis se přihlásil. „Mohl bych dělat něco jiného? Nemůžu se zranit večer vystupuji." Trenér se zamračil a já v sobě dusil smích, protože jsem věděl, co bude následovat. „Ani omylem." Rozkřičel se trenér. „Jestli si myslíš, že když si slavná hvězdička a budeš mít jiné zacházení než ostatní. Tak na to zapomeň!! V mých hodinách cvičí všichni vše a bez keců." Křikl mu do ksichtu. „Budeš v bráně." Řekl na konec. „Harry je tvůj." Já si povzdechl. „Jasně kapitáne." Ušklíbl jsem se a začal zkušeně běhat s míčem.

Kromě čtení jsem hrál fotbal. Bylo to tak odlišné, proto jsem obojí miloval. Dal jsem první gól. Snažil jsem se, aby se k Louisovi míč vůbec nedostal. I když nám dali gól. Nakonec zápas skončil 4:1 pro nás. Přešel jsem do šatny, kde jsem se celý svlékl. Následně jsem si vlezl do sprchy. Louis přišel hned vedle mě a prohlédl si mě. „Copak?" ušklíbl jsem se. „Jen si říkám, jak tohle narvu do pusy." Já jsem se zasmál a přitiskl ho ke zdi.

Rozhlédl jsem se kolem sebe. Nikdo tady nebyl. „Taky nejsi k zahození takhle nahý."  Prohlédl jsem si ho s úšklebkem. Hned ho začal líbat na krk. „Harry." Vzdychl, když jsem mu lehce zkousl ret. Na nic jsem nečekal a vytáhl jsem si ho za zadek nahoru on mi obmotal nohy kolem boku. Přesunul jsem se pomalu k jeho bradavce a tu lehce zkousl. „Harry och ano." Vzdychal, ale když jsem cítil, že se mu staví, odtáhl jsem se a položil ho na zem.
„Co jako děláš? Doděláš mě ne?" zavrčel nadrženě a naštvaně.

„Někdy jindy kotě. Teď musíme na hodinu. Tak dělej, nebudu čekat v šatně věčně." Vyšel jsem ze sprch do šatny.

Louis nešel a jen tam stál s otevřenou pusou. Tohle bude ještě hodně zajímavý.

Cirkusový život✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat