To si vylomil zámek?

2.1K 93 5
                                    

"Lásko..." Šeptal tiše můj kluk, zatímco mě jemně líbal do vlasů. Opatrně jsem se otočila, hlavu pořád položenou na jeho hrudi jsem pozvedla a naskytl se mi pohled na jeho dokonalý úsměv, oči, na kterých se včerejší noc značně podepsala a rozkošně rozcuchané vlasy, které si při mém úšklebku prohrábl rukou, aby alespoň trochu upravil jejich tvar.

"Je půl jedný," Pousmál se taky a trochu si poposedl, aby na mě lépe viděl.

"Hm," Zamumlala jsem rozespale a položila hlavu zpátky, při čemž mi všechny vlasy napadaly do obličeje.

"Ve tři máme být v Praze," Začal mi z obličeje vlasy pomalu odstraňovat. "A ještě nás čeká sprcha," Pousmál se a políbil mě na odhalené rameno.

Otočila jsem se na záda, abych viděla do těch upřímně modrých očí a nakonec přikývla. Posadila jsem se a pomalu se vyhrabala z postele. Na zemi jsem našla Honzovo tričko, které jsem si oblékla na nahé tělo a rozcuchané vlasy si svázala do drdolu.

"Na co se tak díváš?" Otočila jsem se na svého kluka, který se pořád nepohnul.

"Na nic, jenom... Na tebe," Pokroutil hlavou a pomalu vylézal z postele. Já jsem zatím vyšla z jeho pokoje a zamířila po schodech dolů do kuchyně, kde jsem v první řadě postavila vodu na kafe a pak začala hledat něco k jídlu. Překvapivě tu nic nebylo, takže mi nezbylo nic jiného, než do dvou misek nasypat müsli a zalít to mlékem.

Během chvíle se ve dveřích objevil Honza jenom v teplácích a hladově se posadil ke stolu. Přinesla jsem naší "snídani", dodělala kafe a pak se posadila na židli vedle něj.

"Tak a teď ta sprcha," Pousmál se, když uklidil nádobí ze stolu do myčky.

"Myslím, že to nestíháme," Smutně jsem se otočila na hodiny, které ukazovaly čtvrt na dvě.

"Tak urychlíme předehru," Chytl mě za obě ruce a zvedl ze židle.

"Ne, když tam budu první," Vytrhla jsem se z jeho sevření a rozběhla se ke schodům, které jsem ve spěchu brala po třech. Honza vyběhl hned za mnou a na schodech mě začal dohánět. Když už mě skoro chytl za ruku, prudce jsem zatočila do koupelny, zabouchla za sebou dveře a následně zamkla. Honza žádostivě klepal na dveře, ale já jsem si jen udýchaně svlékla jeho tričko a vlezla do sprchového koutu. Potřebuju se pořádně umýt a s ním vedle sebe by to asi nešlo.

Honza už klepání asi vzdal a já si zatím pustila teplou vodu. Umyla jsem si celé tělo a následně i vlasy, když jsem uslyšela cvaknutí dveří. Pak se ozvaly blížící se kroky a závěs se rozhrnul.

Za ním se objevil Honza se šroubovákem v ruce a rychle si sundaval oblečení. Pak si vlezl ke mně do sprchy a bez nějakého dlouhého čekání mě začal líbat.

"Ten šroubovák si mohl nechat venku," Pousmála jsem se do polibku.

"Jasně, promiň," Vyhodil ven šroubovák, který s řinčením dopadl na dlaždičky.

"To si vylomil zámek?" Nedokázala jsem se ubránit otázce.

"Ne, dá se to s tím otevřít," Pousmál se a jemně mě opřel o kachličky, zatímco mě nepřestával líbat. Jeho mokré tělo se otíralo o moje a společně fungovaly jako jedno. Zajela jsem mu rukou do mokrých vlasů, ze kterých mu po obličeji stékaly kapičky vody.

Rukama mě chytl pod zadkem a já mu obmotala nohy okolo pasu, pak mě znovu opřel a...

Honza

Ze sprchy jsem vyšel jako první a zamířil rovnou do mého pokoje, kde jsem si oblékl černé džíny a šedou Ment mikinu. #egoup

Po chvíli přišla do pokoje i Lucinka, pořád jen v ručníku a ze skříně si vyndala oblečení, které už u mě měla natrvalo a začala se oblékat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po chvíli přišla do pokoje i Lucinka, pořád jen v ručníku a ze skříně si vyndala oblečení, které už u mě měla natrvalo a začala se oblékat.

Upřeně jsem ji pozoroval, jak se souká do svých džínů a neodpustil si malý úšklebek.

Potom se vrátila zpátky do koupelny, zatímco já jsem si sedl k počítači a zkontroloval maily.

"Zlato!!" Zvedl jsem se ve dvě od počítače. "Jsou dvě, můžeme jet?!" S povzdechnutím jsem počítač vypnul a vydal se do koupelny. Dveře se otevřely dřív než jsem tam stihl dojít a v nich stála Lucy.

"Můžeme jít," Pousmála se, sešla ze schodů dolů a já jsem ji následoval.

Zavřel a zamknul jsem dveře, nastoupili jsme do auta a po chvíli vyjeli.

Po dálnici jsme byli v Praze za třičtvrtě hodiny a teď už zbývalo jen najít místo na parkování. Zastavil jsem u chodníku, přímo přede dveřmi do našeho nového domu, před kterým už čekal majitel se štosem papírů v ruce. Vystoupili jsme z auta a vydali se k němu.

"Dobrý den," Podali jsme si ruce a on nás zavedl do domu, konkrétně do bytu v pátém patře s malou střešní terasou a výhledem skoro na celou Prahu. Byt nebyl velký. Z malé chodby vedly dveře do obýváku, spojeného s kuchyňským koutem, za kterým byl vstup do koupelny se záchodem a na druhou stranu z chodbičky vedly dveře do ložnice. Byt už byl vybavený, takže chybělo jen podepsat smlouvu a nastěhovat se.

"Tak co?" Otočil jsem se na Lucy, když jsme byli mimo doslech majitele, který zrovna s někým telefonoval.

"Je dokonalý," Usmála se a objala mě. "Je to ta nejkrásnější věc, kterou pro mě kdo kdy udělal," Dojatě jsem se podíval do jejích šťastných očí a něžně ji políbil.

Ahoj všichni :)

Vím, že už je fakt pozdě, ale protože jsem slíbila jednu kapitolu týdně, tak jsem psala celý den a víte co?? Před hodinou se mi půlka smazala!! Takže vážně skvělý, zálohovaný to samozřejmě nemám a obnovit to taky nešlo, takže jsem to psala celý znovu a už to není tak dobrý jako předtím, ale co se dá dělat...

Ten děj... Prostě už je půlnoc, moc mi to nemyslí, ale taky je to začátek a ty prostě bývají špatný, takže ani já s tím nejsem spokojená, ale brzy přijde hlavní zápletka a hlavně se objeví nová, tajná postava, na kterou se strašně těším, až ji budu psát, takže se určitě máte taky na co těšit :*

Děkuju moc za přečtení, hvězdičku, komentář, cokoliv co mi tu necháte a těším se zase příště, u dalšího dílu.

Vaše Lussie :3

Sázka II // Ment✔Where stories live. Discover now