Partea 25

278 27 42
                                    

Unicorni maginici uitati ca am venit si cu un nou capitol nasol. Imi pare rau daca nu e pe asteptarile voastre, pentru eventualile greseli si pentru ca v-am facut sa asteptati atat, insa timpul meu...ei bine, nu prea mai exista. Deci fara deci va urez lectura placuta si un Paste fericit alaturi de cei dragi! Stiu,.. e cam tarziu dar stiti cum se spune mai bine mai tarziu decat niciodata. Nu va mai retin. Sa trecem la treaba!

_____________________________________________________________________

- Voi fetele! spune incet crezand ca nu-l aud insa s-a inselat. Nu aveam chef de cearta cu el asa ca m-am prefacaut ca nu s-a intamplat nimic.

Mi-am luat o pereche de blugi albastri usor taiati, un tricou alb cu mesajul "I love my boy" si nelipsita mea geaca de piele. Parul mi l-am lasat pe spate ondulandu-l la varfuri si incaltandu-ma cu baschetii pe care ii cumparesem cu Zayn. Am aplicat putin fond de ten, rimel si gloss. La capitolul accesorii am luat o bratara pe care o primisem cadou de la Justin, insa Zayn stie ca o am de la Carmina. Mi-am luat geanta in care mi-am pus telefonul si cheile.

Am inchis usa incet incercand sa nu fac prea mult zgomot si m-am indreptat spre masina. Tot drumul a fost tacut si linistit. Poate mult prea linistit ceea ce ma facut sa simt o stare de nesiguranta. Palmele incepeau sa imi transpire iar respiratie mi se ingreuna.

- O sa fie bine! spune Zayn incet incercand sa ma calmeze punad o mana pe piciorul meu.

- Daca a patit ceva? intreb privirea fiindu-mi atintita in jos

- Nu a patit nimic. Nu-ti mai face atatea griji. spune calm zambindu-mi

In mai putit de 15 minute am ajuns in fata spitalului care era "pazit" de paparazzi. Zayn mi-a deschis portiera si ma luat de mana indreptandu-ne spre intrarea spitalului, ignorand intrebarile paparazzi-lor. Unu " Nicole, Justin e in spital de aseara iar tu acum il vizitezi?". Altul " Ce ne poti spune despre relatia ta cu Justin?". Un alt coleg de-al lor, " Care este motivul despartirii voastre?". Simteam cum mana lui Zayn o strange pe a mea facandu-ma sa ma calmez.

Am inspirat si expirat adanc cand am intrat in spital si cautand-o pe Selena.

- Credeam ca nu mai scapam vii. spune Zayn chicotind

- Crezi? intreb razand. Stai, cum pot rade cand iubitul meu in spital. Iubit.., nu ce tot zic eu aici? Justin nu e iubitul meu. Fostul poate. Dar pe cine pacalesc eu aici? Imi e dor de el. Imi e dor de buzele lui sarutabile, de ochii aia in care ma pierd doar daca ii privesc, imi e dor de atingerile lui care ma fac sa uit de tot. Nu, nu, nu! Nicole nu te mai gandi la asta acum. Zayn e cel pe care il iubesti.

" Pe cine crezi tu ca pacalesti?" vocea din capul meu rasuna

" Tu nu te baga!" imi spun in gand

" N-ai sa vezi asta. Du-te si spuine-i ca il iubesti. Stii ca si el o face. Nu mai fii asa de incapatanata."

" La la la. Nu te aud." uneori constiinta mea e asa enervanta.

" Eu sunt enervanta? Sa te auzi pe tine. Esti mai ceva ca Doamna Flarche."

" Nu te au. La la la..."

" Pe mine nu..Ok inteleg dar pe Zayn?"

" Zayn? Unde?"

" In fata ta idioato!"

" Si acum ce ma fac? Bine...respira, inspira...."

- La ce te gandeai? ma intreaba Zayn fluturandu-si mainile prin fata mea

- Îhm...bine gaseste repede ceva si zi-i. Ma gandeam la îhm..Carmina. spun repede nerealizand ceea ce tocmai zisem.

- Nu-ti mai face atatea griji. zice si imi da un sarit pe frunte. Acum haide sa mergem in salonul lui Justin.

- Ce? intreb confuza

- Justin e in salonul 69. Mergem la el..spune Zayn aratand niste scari

- Aa.. da scuze.

- Ti-am zis sa nu îti mai fac atâtea griji. imi zambeste calm prinzându-mi mana si urcand scarile.

- Da' mai avem mult? intrebã Zayn printre gâfâieli

- Urcam doar de 5 minute si tu deja ai obosit? întreb razand.

Dupa 10 minute ajungem in fata salonului lui Justin. Deschid încet usa si o vad pe Selena stând pe un scaun, aproape adormind. Am inaintat urmata de Zayn cand un zgomot se auzi. Vantul închisese usa. M-am dus si am închis geamul in speranta ca zgomotul produs nu l-a putea trezii pe Justin dar nici pe Selena, dar se pare ca norocul nu tine cu noi. Selena s-a ridicat si a venit spre noi pentru a ne imbratisa. Ochii ei nu aveau aceeasi culoare, ei fiind rosii si putin umflati, probabil ca a plans. Parul ei era ciufulit, iar fata îi era palida.

- Ce s-a întamplat? Care este cauza accidentului? întreb usor panicata, starea de nesiguranta fãcându-si simtita prezenta.

- Nici eu nu stiu sigur. spune lacrimile facandu-si aparitia. Pe mine m-au sunat cei de la spital aseara si..

- Bine! Gata linisteste-te. spun calm lacrimile mele încercând sã iasã la ivealã. Nu vroiam sã arãt asta. Nu vroiam sã arãt cã durerea e prea mare, încercand sa opresc siroaiele de lacrimi cu coada ochiului. Totul va fi bine! îi spun din nou si zâmbindu-i.

Timpul trecea atat de greu. Eram de 10 ore la spital si Justin nu-si revenise. I-am sugerat Selenei sa plece acasa sa se odihneasca. Prima data s-a încapatânat insa intr-un final a cedat. Acum tot ce putem face e sa asteptam, dar facem asta deja de 10 ore si nimic nu s-a intamplat. M-am asezat in bratele lui Zayn incercand sa adorm, intrand totodata si în lumea viselor.

Justin's Pov

FLASHBACK*

Ma duceam la Domnul Blue(Jared) sa îi dau informatiile, can i-am vazut pe Zayn si Nicole impreuna tinandu-se de mana si sarutandu-se. Daca nu eram atat de dobitoc ea ar fi putut fi din nou a mea. Dar ce zic eu aici, nu ar fi fost ci cu siguranta. Cum se poate sa pierd de doua ori iubirea vietii mele? Cea pe care o iubesc sa fie cu cel pe care nici nu-l agreez. Imi e dor de buzele ei, de atingerile ei, de corpul ei, imi e dor de NOI.

Nu m-am mai dus nici la Domnul Bleu ci direct acasa. Ce cautau ei acolo? Ce legatura au cu Jared?

Am ajuns acasa si m-am dus la bucatarie de unde am luat sticla de whisky si un pahar. Am pus bautura in pahar si l-am dat repede pe gat simtind cum alcoolul ma arde. Mi-ai mai pus un pahar pe care l-am dat si pe acesta tot la fel de repede pe gat fara vreo retinere. Am mai baut doua pahare si m-am urcat la volanul masinii.

Mergeam deja cu 120 km/h. Am apasat acceleratia prinzand 130 km/h. Viteza crestea de fiecare data cand apasam acceleratia. Stiu doar ca prinsesem 159 km/h, adrenalina curgandu-mi prin vene. Dupa un kilometru o curba isi facu aparitia pe care o i-au fara nicio problema, intrand putin pe contrasens, din fata mea venind un tir. Tot ce imi aduc aminte e faptul ca am intrat sub rotile tirului apoi totul devenind negru.

END FLASHBACK*

_________________________________________________________________

So without so, a sosit capitolul. Ce parere aveti despre coperta? Ce parere aveti de el? Voturi+ pareri bune sau rele.

Intrebare: Cu cine vreti sa ramana Nicole? Justin sau Zayn? Stiti regula fara "next" sau mai stiu eu ce. Imi pare rau daca voi credeti ca sunt o persoana rea, dar vreau sa stiu ce ganditi, asa va dati drumul imaginatiei. Deea's out. Ne recitim data viitoare! Vot si comment.

Love or hate? *In curs de Editare*Where stories live. Discover now