Partea 23

267 21 27
                                    

Sper ca din acest capitol sa intelegeti cine era mama lui Nicole si cu ce se ocupa ea. La sfarsitul acestui capitol am pus si o intrebare. Astept raspunsuri. Lectura placuta! 

___________________________________________

-Sper ca nu se va afla nimic din ceea ce s-a intamplat. imi spunea Klauss

-Bineinteles ca nu. Stii ca nu te-as trada niciodata, insa mi se sfasie inima. Nu o mai pot mintii din nou. E prea mult cat si pentru ea cat si pentru mine. Ar trebuii sa incetam si sa-i spunem adevarul.

-Nu! tipa el nervos. Cum sa faci asta? Stii destul de bine ce se va intampla daca ea va afla. Nu cred ca e nevoie sa-ti reamintesc.

-Dar Klauss-.

-Nici un Klauss. Nu ma lua pe mine asa. Eu sper doar ca m-am facut inteles. Atat am avut de spus. E clar, da?

-Da. spun scarbita.

-Diseara va trebuii sa actionezi stii. Sa fii la hotelul Anda's la ora 20:00. In camera 203 ai tot ce-ti trebuie. Sa nu intarzii. Cand esti gata ma anunti. Eu il voi suna pe Jason sa vina sa te ia. La ora 21:30 va incepe dineul. Sper ca stii ce ai de facut. Iar in legatura cu fata, vei gasi tu o scuza buna. Te pricepi la asta.

-Da Klauss, dar nu-mi place sa fac asta.

-Eu credeam ca m-am facut inteles dar m-am inselat? intreba ironic

-Nu.

-Bun, asa te vreau. Acum pregateste sa pleci la hotel. imi spune si inchide.

 Uneori omul asta e asa nesuferit si enervant. Nu stiu la ce mi-a fost capul atunci cand am acceptat asta. Nu trebuia sa o fac. Mi-am luat repede geaca pe mine si m-am indreptat spre usa cand vocea Nicolei m-a oprit. Credeam ca doarme la ora asta.

-Unde pleci, mami? ma inteba micutul ingeras

-Stii? Trebuie sa plec. Klauss ma pune sa fac tot felul de lucruri murdare. Acum trebuie sa-mi fac aparitia si la dineul ala jalnic. Cum sa-i spun asta, imi vine greu. Sper doar ca totul sa vina de la sine si sa se rezolve. Nu stau mult pe ganduri si spun prima miciuna la care ma gandeam. Nicole, mami trebuie sa plece la servici. Stii ca Sarah e plecata si nu are cine sa-i tina locul. Du-te si culca-te. Maine mergem la cumparaturi.

-Mami, iar pleci. Dar si aseara ai fost plecata. Nu mai veau asta. Vreau sa stai acasa cu mine. Adda si mama ei stau tot timpul impreuna. Mama ei in fiecare seara ii spune povesti si se joaca cu ea. Si stii ce mai face mama ei? O iubeste. Dupa ce ca tata nu e acum si tu pleci?

-Nicole nu mai spune asta! Stii ca te iubesc. Iti promit ca maine facem tot ce vrei tu. Acum du-te si culca-te, e tarziu!

-Promiti? ma intreba cu un glas stins, o lacrima facandu-si aparitia pe obrazul ei. 

-Da, iti promit. ii spun atingandu-i obrazul pentru a-i sterge lacrima cand telefonul incepu sa sune. Era Klauss. Nu am mai spus nimci si am iesit trantind usa in urma mea auzind un ''Te urasc. Credeam ca ma iubesti'' urmat de niste suspine.

-Unde esti? N-ai plecat?

-Nu. Pana acum nu am putut. A trebuit sa gasesc o minciuna buna pentru ca micuta Nicole nu dormea. A facut un intreg circ.

-Tu esti de vina. Nu i-ai facut un program? Lasa asta. Acum grabeste-te. In camera hotelului ai tot ce-ti trebuie si incearca ca de data asta sa nu mai intervina nimic. Clar? ii replica pe un ton dur.

-Da. spun repede si inchid.

I-au un taxi si ma indrept spre hotel. In 15 minute am ajuns. Am luat cheia de la receptioneara si m-am indreptat spre camera. Cand usa s-a deschis patul mi-a atras atentia. Mai exact ceea ce era pe pat. O rochie neagra si eleganta cu deschizatura piciorului stang(nu stiu cum sa spun si nici nu cred ca e corect ), facuta la comanda. Trebuie sa recunosc ca atunci cand e vorba de afaceri, dineuri sau alte inlaniri importante Klauss are grija de toate. Langa rochie erau si cateva accesorii. O geanta stil plic un inel si o bratara cu pietre swarovski, urmate de o cutie in care se aflau pantofii. Pantofii cu toc de 15 cm veneau de minune in picioarele mele. Am facut rapid un dus si am ieist din baie punandu-mi pe mine prosopul albastru si mare. M-a indreptat spre pat pentru a-mi lua rochia si a ma imbraca cu ea. Klauss are gusturi bune, trebuie sa recunosc. Am aplicat putin fond de ten, rimel si ruj pentru a le da stralucire buzelor. Ceea ce aveam de facut in seara asta era mult mai usor ca de obicei. Mi-am indreptat privirea spre ceas si l-am sunat pe Klauss. A spus ca Jason este deja aici si ma asteapta. Am coborat repede, ceasul indicand ora 21:15 minute, aruncandu-mi privirea dupa Jason. Un barbat inalt si brunet isi facu aparitia in hotel. Era imbracat la patru ace. Purta un costum negru. O camasa alba perfect apretata insotita de o cravata rosie din catifea. Era Jason. M-am apropiat de el, iesind impreuna din hotel si urcandu-ne in limuzina alba care ne astepta. Jason a scos o sticla de sampanie Dom Perignon Rose si doua pahare. Sampania avea o aroma unica de capsuni si frisca. Presupun ca si ea a fost cumparata tot de catree Klauss. In 15 minute am fost in fata locul in care se tinea dineul. Am intrat insotita de Jason apoi despartindu-ne.

-Cand esti gata sa-mi spui. imi soptii Jason inainte de a pleca.

-Da. Insa trebuie sa-si faca aparitia invitatul nostru surpriza.

-Nu mai e mult. Sa fii pregatita. imi replica Jason iar eu raspund cu o miscare a capului in semn afirmativ.
Chelnerii se plimbau peste tot avand pe o tava pahare cu deferite vinuri albe sau rosii dar si sampanie. Era ora 22:04 si invitatul nostru inca nu-si facuse aparitia. Un barbat inalt, nici prea gras nici prea slab aparu in fata mea tinand doua pahare cu sampanie Krug Clos d'Ambonnay. Era chiar tipul despre care-mi vorbise Klauss. A fost mult pre usor. A dat repede paharul pe gat iar eu oferindu-ma sa-i aduc altul. In paharul sau am pus o substanta de culoare alba, foarte puternica care-l va adormii putin. A luat o inghititura si am simtit cum pica, asa ca l-am luat de brat si am urcat in cautarea unei camere. Cand am intrat in camera a incercat sa ma sarute insa tot ce a primit a fost o palma.

-Hai gata cu joaca, da-mi cipul! ii ordon.

-Nu stiu despre ce vorbesti. spune incercand sa minta.

-Eu te-am rugat cu frumosul. Daca e nevoie apelam si la situatii de urgenta. spun si scot pistolul din geanta pe care-l indrept spre el.

-Iti mai spun odata. Da-mi cipul ala! i-o tai din scurt inca tinand pistolul in mana si tragand in tavan.

-E in plicul din sertarul baii din camera 121.

-Multumesc! spus si cu un glont ii omor. L-am sunat pe Jason sa vina sa-l ia in timp ce eu cautam in camera 121. Am intrat in baia mica ce-i drept si am inceput sa caut. Am zambit victorioasa cand in sertarul mijlociu am gasit plicul cu cipul in el. Am iesit din camera inchizand usa in urma mea si indreptandu-ma spre masina impreuna cu Jason. A trebuit sa gasesc din nou o scuza pentru plecarea mea asa de devreme. In masina ne astepta Klauss care zambea victorios la randul sau.

-Bravo! V-ati descurcat de minune! Faceti o echipa buna! ne spune Klauss mandru

-Multumim! spun eu si Jason la unison. Stii, nu ma pot duce acasa. I-am spus lui Nicole ca voi venii tocmai dimineata. ii spun luand o gura din paharul de sampanie.

-E in regula. Vei dormii la mine. imi spune facandu-mi cu ochiul

_______________________________________________

  Capitolul 23 a venit. Sper sa va placa. Nu sunt chiar atat de multumita de el. Astept pareri bune sau rele+voturi. Comentariile vreau sa fie cat mai sincere am mai spus. Fara chestii gen ''Next'' sau ''Genial''. Vreau sa stiu ce ganditi. Vreau sa stiu daca va place aceasta carte. Sa stiti ca nu am supar daca apasati si pe ''Distribuie''. Am o intrebare: Cate capitole vreti sa aiba aceasta carte? Deea's out now. 

                                                            XoXo♥

Love or hate? *In curs de Editare*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum