Partea 17

376 21 22
                                    

Deschideti melodia♥

- Aha(am spus pe un ton stins)* Ma duc sa fac un dus poi sa ma culc.

- Bine.(spuse Niall infulecand un hamburger)*

- Doamne Niall cum poti baga atat mancare in tine(intreba Liam uimit)*

-Heii. Mi-e foame. Nu am mai mancat de acum 3 ore.(spune ironic)*
 I-am lasat pe baieti sa discute incontinuare despre mancare si am urcat pentru a-mi face dusul. Eram mult prea obosit. 

***

~PERSPECTIVA LUI NICOLE~
 M-am trezit odihnita dar putin ametita. Am stat cateva secunde pentru a-mi reveni si am vazut ca Justin nu e langa mine. Am fost si am facut repede un dus scurt. M-am uitat la ceas si era 10:20. ''Wow! Am fost rapida'' mi-am spus si m-am indreptat spre dulap pentru a-mi alege tinuta perfecta de lenevit. Mi-am luat p pereche de pantaloni scurti un maieu alb transparent si nelipsiti conversii negri. Parul mi l-am prins intr-un coc dezordonat si am coborat scarile. In timp ce coboram am strigat''Mama'' dar am uitasem ca plecase aseara. M-am dus in bucatarie pentru a-mi pregatii micul dejun si acolo am gasit un bitelet care parea a fii de la Justin.

                 ''Neata Nicole! Imi pare rau ca nu sunt cu tine dar m-a sunat Scooter in timp ce tu dormeai. nu am vrut sa te trezesc. Erai atat de draguta. Ma voi intoarce repede promit. Te iubesc.

                                                                                                               Al tau,     
                                                                                                                      Justin!''

Mda.. Perfect. Cred ca va mai dura ceva pana cand isi va face aparitia.Mi-am pus un bol plin cu cereale si lapte si am inceput sa mananc. Dupa ce am terminat am spalat vasele si m-am dus in sufragerie. M-am asezat pe canapea si am aprins televizorul. Am dat pe muzica si am inceput sa cant pana m-am plictisit. Neavand ce face m-am indreptat spre camera mamei. Poate asa imi va trece dorul mai repede. Am intrat in camera ei uitandu-ma prin jurul meu. Ceva mi-a atras atentia. Un sertar de la birou era deschis. Mama mereu, inainte de a pleca are grija ca totul sa fie inchis. Nu prea ii place sa i se umple prin lucruri dar acum nu stie si in plus,.. ce poate fii asa important.  M-am apropiat si am deschis sertarul. In el erau multe poze. Nu recunosteam pe nimeni. erau doar trei poze: una cu mine si una sora mea Carmina. Iar cea dea treia mi-a atras oarecum atentia. Era o poza rupta. In ea era o femei cu parul blond cu niste ochii albastrii si un barbat. Chipul lui nu il prea puteam vedea bine deoarece fata lui pe jumatate era distrusa si cand spun asta ma refer la poza. Am intors-o si am vazut ca scria ceva pe ea:''  Emily vreau sa stii ca te iubesc nespus de mult. Visul nostru se va implinii curand. Iti promit ca nu voi....'' nu am mai putut citi deoarece restul pozei lipsea. Cine sunt acestea doi si de ce mama are o poza cu ei. Poate e sora ei.. sau .. Voi afla cat de curand. Sper asta. Am continuat sa caut si am gasit un caiet. Defapt nu era un caiet ci un jurnal. L-am deschis cu un pic de teama. Imi era frica de ce va putea scrie acolo. La fel ca poza si acesta era rupt insa unele pagini erau intregi iar asta ma bucurat. Am inceput sa citesc.

   '' Draga jurnalule,
  Astazi e data in care planul meu va fii pus in actiune. Nu-mi vine sa cred ca voi face asta. Imi e mila de ea. Dar asta e mai bine pentru toti. Sper ca nu va trebuii sa-i spun vreodata de acest mic secret. Dupa ce ...''
si cand totul devenea mai intersant totul s-a distrus. Restul paginii lipsea. Am continuat sa citesc alt''capitol''

''Draga jurnalule,
  Astazi pe 23 iulie viata ei se va schimba. Nu pot face asta. E inpotriva vointei mele insa daca el vrea asa trebuie s-o fac. E atat de mica si dragalasa. E atat de firava.'' Ceea ce ma speriat a fost faptul ca acea data era chiar data in care eu m-am nascut, insa m-am calmat. Anul nu-l daduse. Poate era doar o coincidenta. Am gasit si o poza cu o fetita mica. Culoare parului pare afii castaniu cu niste ochii caprui. Defapt mai mult ciocolatii. Pe spatele pozei scria:'' Nu uita ca mami te iubeste. Cand vei fii destul de mare le vei afla pe toate.'' Am dat mai multe pagini pana am gasit una scrisa:

Love or hate? *In curs de Editare*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum