Partea 18

332 24 33
                                    

       Acest capitol a venit mai repede decat credeam datorita inspiratiei mele. Dada.. stiu suna prea.. nustiu.. laudaros. Oricum nu va mai retin. Lectura placuta! Am o parte amuzanta zic eu!! Sper sa va placa! Va pup, fiinte magicee! <3  Mersii @Roxel369 pentru coperta minunata. o ador! Te pup. O ador nespus si mersii din nou. <3 

Drumul a fost unul lung si tacut.  Stateam cu capul rezemat  de geam intrand in lumea viselor, dar datorita lui Justin asta nu s-a intamplat. Am coborat repede si m-am indreptat spre baie. Mi-am aruncat hainele murdare in cosul de rufe si am pasit in dus. Am pus genul de dus care mirosea a vanilie pe buretele de baie si am inceput sa-mi rasfat corpul, apoi am luat samponul care avea un miros imbietor de mere si mi-am relaxat si rasfatat parul aplicand si o masca pentru starlucire si volum. Dusul a fost destul de scurt. Mi-am luat o pereche de pantaloni scurti si un maieu alb iar parul l-am prins intr-un coc dezordonat. Am coborat la bucatarie si mi-am luat un pahar suc de portocale si am urcat inapoi in camera la Justin. 

-Ce faci? Dormi, ii spun pe un ton stins.

-Nu. Ma gandeam!

-La cel?il intreb serioasa si curioasa

-Pai la toate astea. Tot ce s-a intamplat in ultima vreme si acum.. cu mama ta.

-Avem destul timp sa ne gandim la asta. Bine?

-Da! Noapte buna!

-Noapte buna!ii spun soptindu-i la ureche si dandu-i un pupic pe obraz
   Timpul trecea asa de greu. Trecuse deja 2 ore iar eu nu aveam somn. Ma foiam pe o parte cand pe alta. Erau multe intrebari care nu-si aveau raspunsuri.  Relatia mea cu somnul nu ear chiar atat de buna. M-am ridicat si m-am indreptat diin nou spre camera mamei incepand sa caut prin alte sertare sperand sa gasesc ceva insa spre surprinderea mea asta nu s-a intamplat. Am luat jurnalul rasfoindu-l din nou.

''Draga jurnalule,
          
      Nu-mi vine sa cred ca eram pe cale sa fac cea mai mare greseala din viata mea. Bine am, facut nenumarate insa asta le intrecea pe toate'' 
Stai?!? La ce se referea. Nu  putea sa-mi spuna odata totul decat sa ma minta?

''-Poate ca a facut asta doar ca sa te protejeze''

''-Pe bune? Daca ar fi vrut sa ma protejeze nu m-ar fii mintit''

''Doamne!! Acum te-ai gandit sa vorbesti! Cu toate ca esti constiinta mea imi doresc sa dispari. Parca sunt o nebuna''

''-Dar ce nu esti?''

''Bine, hai gata! Am nevoie de somn!''
  
Mereu sunt asa enervanta? imi spun  in gand si prefer sa nu-mi raspund. Nu stau mult pe ganduri si incep in a-l rasfoii iar.  Nu puteam sa cred ca toate acele vorbe puteau venii de la ea. Nu credeam ca ea e asa. Parea atat de iubitoare si grijulie in prezenta mea si a Carminei.In fine acum sa trecem la lucruri mai importante cum ar fii jurnalul..

''Draga jurnalule,
      
        Aceste fetite sunt atat de gingase. Atat una cat si cealalta sunt atat de destepte si cuminti. Astazi profesoara le-a laudat. Orice mama ar fii mandra sa aiba asa copii insa se pare ca eu nu sunt cea potrivita. Ar trebuii sa renunt. Tot ce fac se inrautateste. Numai din vina mea ele acum nu sunt cu familia lor. Cu mama lor care sa le iubeacsa, sa le spuna povesti inainte de culcare, sa fie alaturi de ele indiferent de situatie, nu ca mine. Plec dimineata si ma intorc seara. Nici timp pentru ele nu am. Uneori cred ca ma urasc. Si eu as face-o. Iar tatal lor... care sa le iubeasca la fel de mult. Sa le invete ce e bine si ce e nu. Daca Greeg nu ar fii atat de amenintator si dur le-as lua si am pleca. Le-as ''inapoia''. La ce sfinte pepenas se refera si cine dracu e acest Greeg?

Love or hate? *In curs de Editare*Where stories live. Discover now