Anunt !

173 12 10
                                    

Hey unicorni magici, Deea aici. Vreau sa va multumesc pentru tot. Fara voi nu as fi reusit sa realizez asta. Vreau sa va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi si pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le adresati.

Sunteti speciali pentru mine, si sa nu uitqti un lucru: Deea va iubeste!!

Ma bucur extrem de mult. Nu imi vine sa cred asta. Stiti ce? Ca datorita voua cartea mea are asa multe vizualizari, voturi si comentarii. Multumesc pentru fiecare follow in parte iar daca nu am raspuns tuturor, ei bine o fac aici si acum. Da, da, da stiu ca v-ati plictisit sa tot auziti asta dar va MULTUMESC! Nu pot exprima in cuvinte tot ce simt.

Multe persoane mi-au spus ca aceasa carte a mea nu e decat o pierdere de timp, ca nu ar trebuii sa o mai continuii si ca ma fac singura de ras cu aceste aberatii. Am stat mult si m-am gandit daca ei chiar au dreptate si eu nu am ce cauta aici, pe wattpad. Eu nu am sa renunt si nici nu ma voi oprii din a scrie aceste aberatii pentru ca mi-am dat seama ca v-as dezamagii, iar asta nu sunt eu.

Imi pare nespus de rau pentru ca v-am facut sa asteptati atat, insa nu am prea avut timp. Promit ca a voi revansa data viitoare. Capitolul urmator Il voi posta duminica, va promit asta.

Aceasta poveste a fost de doua ori pe locul #17 si odata #15 fanfiction, ceea ce inseamna foarte mult pentru mine. Sunt scriitori mult mai buni decat mine si merita. Ca sa nu o mai lungensc mult, am sa inchei cu prea mult iubitul si contagiosul meu "multumesc".

Ma bucur ca am intalnit niste unicorni asa magici ca voi. Sper ca nu v-am plictisit cu romanul meu. Am uitat sa spun ca am inceput sa editez cartea. Deea's out now.

Persoanele care m-au incurajat si m-au facut sa continuii sunt:

-@WhiteMonica

-@IoanaKatherina

-@gabiaura4

-@DangerousGirl

-@_StarBucks_

-@Dragomir-Aura

-@DarkSstar

-@AlleRock

-@2dreams1life

-@blue_lipstick

Daca am uitat de cineva va rog sa ma iertati. Va pup si va iubesc. XoXo

Love or hate? *In curs de Editare*Where stories live. Discover now