When boy meets boy

2.1K 46 0
                                    

Waarom 'normaal' zijn als jezelf zijn zoveel leuker is?
Dit is precies zoals Calvin in het leven staat, en hij laat het zien ook. Finn is juist precies het tegenovergestelde. Hij probeert zo veel mogelijk op te gaan in de menigte, bang om de aandacht te krijgen.
Als ze elkaar ontmoeten, gaat het niet gelijk goed tussen de twee. Maar langzaamaan leren ze elkaar steeds beter kennen, en ze ontdekken dat uit twee verschillende mensen een mooie vriendschap kan opbloeien. Langzaam gaan ze een kant op die ze geen van beiden verwacht hadden. Is het nog wel zo makkelijk om elkaar, maar vooral jezelf te accepteren zoals je bent?

Dit verhaal bevat:

-Seksuele- en gender-diversiteit (o.a. homoseksualiteit, biseksualiteit en lesbianisme)

-Grof taalgebruik. Dit is aan niemand gericht, en is niet bedoelt iemand te kwetsen.

Ik kwam op het idee voor dit verhaal na het kijken van de film Hidden Kisses (Baisers Cachés). Ik kan hem iedereen aanraden om te kijken.
Dit wil ik er nog even aan toevoegen;
-Calvin en Ginn zijn niet afgeleid van Nathan en Louis.
-Het verhaal is niet afgeleid van de verhaallijn van Hidden Kisses. Het is enkel gebruikt als inspiratiebron.
- Dit verhaal heeft dus geen enkele overeenkomst met Hidden Kisses, behalve het onderwerp seksuele-diversiteit. Dus ook geen spoilers voor de mensen die de film nog willen zien (wat ik zeker kan aanraden)

© 2017. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.
© Angellikeyou

When boy meets boy|BxB|ON HOLDWhere stories live. Discover now