XIV.

20.1K 1.7K 85
                                    

Cody (Středa, 5.7., 20:08)

◼▪◼

Jayson byl ve sprše už přes dvacet minut, zatímco Cody stepoval před dveřmi, každou chvíli natáhl ruku, že Jaye upozorní, že plýtvá vodou, ale nakonec to ani jednou neudělal. Vždy se odtáhl dřív, než jeho prsty dopadly na bílé dřevo.

   Nakonec se posadil na pohovku a snažil se chovat neutrálně. Když se voda v koupelně vypnula, nepatrně se napnul a raději zapnul televizi. Jay do pěti minut vyšel v Jerryho triku a boxerkách. 

   "Triko ujde," zamumlal si spíše pro sebe, "ale mám rozhodně lepší tělo, než Jerry."

   Cody protočil očima, ale Jay ho nemohl vidět, jelikož si právě četl nápis na triku.

   "Donesu ti nějakou deku a pak se jdu osprchovat já. Ne, že mi něco tady ukradneš," zavrčel Cody a Jayson se usmál. Zase tím provokativním úsměvem.

   "Prosím tě, co bys tak mohl mít, co já ne? Já mám všechno," uchechtl se. "Teda až na tebe."

   Jelikož si už Cody stihl stoupnout, stál k Jaysonovi zády. Zatnul pomalu pěsti. "Já tě za chvíli zabiju. Fakt jo," řekl mezi zuby.

   Nečekal na Jayovu reakci a zmizel u sebe v ložnici. Otevřel  šuplík pod postelí, přičemž neustále vrtěl hlavou, jelikož nedokázal pochopit, proč tohle všechno dělá. Vytáhl hebkou deku s obřím psem na ní a vstal. Tohle se určitě neobejde bez další poznámky. Vzal si své triko a šortky na spaní a vydal se ven.

   "Máš rád štěňátka? Vypadá to, že máš rád štěňátka," podivil se Jayson, jakmile Cody vyšel z ložnice. Stál vedle televize, kde měl zarámované fotky štěňat, protože vážně miloval štěňata. Cody beze slova položil deku na opěrku sedačky. Jayovi k ní hned spadl pohled. "Takže máš rád štěňátka," konstatoval. "To je tak roztomilé!"

   "Jdu do sprchy," zamumlal Cody, "takže se chovej normálně a nic nerozbij, jinak je po tobě."

   "Není to už podruhé za poslední dvě minuty, co mi vyhrožuješ smrtí? Asi půjdu spát vážně na chodbu."

   Cody se zastavil v půli chůze a nadějně se na něj podíval. Ale hned poznal, že to nemyslel ani trochu vážně. Vyčerpaně si oddechl a zavřel se v koupelně.

   Snažil se vypnout svoji hlavu, aby nemyslel na to, co právě Jay dělá. Nedivil se, kdyby vyšel ven a uviděl Jaye, jak mu prochází spodní prádlo a hledá spodky s Kapitánem Amerikou. Nebo kdyby prohledával jeho lednici, aby zjistil, jakým životním stylem Cody žije. On by se nedivil už vůbec ničemu.

   Pár okamžiků před tím, než Cody zapnul vodu, se bytem rozezněla melodie jeho hudebního výběru z rádia. Už vyběhl ze sprchy, když si uvědomil, že je celý nahý a to by Jaye jenom potěšilo. Tiše si zanadával, zalezl zpátky a nakonec si začal tiše zpívat slova písničky od Justina Biebera.

  ◼▪◼  


Million ReasonsKde žijí příběhy. Začni objevovat