Pätnásta kapitola

229 17 0
                                    

Z rozmýšľania ma vytrhlo otvorenie dverí do mojej izby. Otočila som sa a zbadala som mamu.
"Mami teraz nie, prosím"
Odvetila som, a snažila sa zakryť svoju uplakanú tvár za plyšovým macom.
"Máš tu návštevu. Nechám vás"
Mama ustúpila a za ňou sa zjavil Shawn. Jeho vlasy boli úplne mokré a kvapkala z nich voda. Tričko na tom bolo o trochu lepšie, no aj tak na ňom bolo vidno premočenú látku takmer všade. Keď mama odišla, vstúpil do mojej izby a zatvoril za sebou dvere.
"Rose, videla si to? Chcem ti to všetko vysvetliť."
"Shawn, prosím.. odíď. Potrebujem byť sama."
On však moju poznámku ignoroval a pristúpil ku mne bližšie. Nechcela som, aby videl že plačem, a tak som sa k nemu otočila chrbtom.
"Prosím Shawn. Choď preč."
"Len ma vypočuj"
Sadol si na posteľ za mňa a položil mi ruku na rameno. Trhlo so mnou, pretože bola vlhká a ľadová.
Postavila som sa s macom v náručí a podišla k oknu. Shawn zo mňa nespustil pohľad.
"Ja už som si ťa vypočula."
Pozrela som sa na maca a na svojej ruke cítila dopadnúť slzu.
"Prosím, neber to vážne. Všetko čo som povedal bolo len preto, aby som ťa ochránil."
Rada by som niečo povedala, no potláčala som vzlyky plaču. V hrdle som mala obrovskú hrču.
Počula som, ako sa Shawn postavil z postele.
"Ak by sa celý svet dozvedel, že spolu niečo máme, tvoj život by už nikdy nebol ako predtým a to by som si neodpustil."
"Nerozumiem ti"
Napokon som zo seba vydala.
Prišiel ku mne a potiahol ma k sebe. Plyšového maca som pustila na zem. Stála som k nemu teraz otočená tvárou a on si všimol horúce slzy, ktoré mi tiekli z očí. Ticho povedal:
"Do riti, čo som to urobil."
Vpíjal sa mi do mojich očí. V tých jeho som zbadala obrovskú ľútosť. Na tvár mi položil jeho ľadovú ruku a palcom zotieral slzy, ktoré som akosi nedokázala zastaviť.
"Odpusť mi to Rose.. musíš mi sľúbiť, že tie veci ktoré som tam povedal nezačneš brať vážne."
Zadívala som sa na svoje prsty. A on pokračoval
"Ak by som im o nás povedal pravdu, začali by ťa prenasledovať. Denne by pred tvojím domom stáli paparazzi a zvedavé dievčatá. Chceli by sa o tebe dozvedieť úplne všetko a ty by si stratila svoje súkromie a slobodu. Obe sú veľmi vzácne a mňa by veľmi mrzelo, keby som to spôsobil jednou odpoveďou v nejakom interview."
Zodvihol mi tvár smerom k nemu a môj uplakaný pohľad sa stretol s tým jeho, ktorý bol plný ľútosti a strachu.
"Prosím Rose, ver mi."
"Shawn, ja už sa nevyznám v tom čo ku mne..."
Nenechal ma dokončiť vetu a hneď vyhŕkol.
"Milujem ťa, Rose Amellia Hendersonová.. tak šialene ťa milujem."
Pozeral mi pri tom do očí a ani nachvíľu neuhol pohľadom.
Ja som nevedela čo mám povedať.  Bolo mi jasné, že aj ja ho milujem, no akosi som sa bála tie dve slovíčka vysloviť. Vážne to urobil len preto, aby ma chránil? Dáva to zmysel a myslím, že nemám dôvod mu neveriť. Na mojej uplakanej tvári sa po chvíli zjavil nesmelý úsmev. Shawn si ma k sebe pevne privinul a bozkával ma do vlasov.
"Hovoril si to tak presvedčivo.. sama so tým rečiam uverila"
Povedala som a po líci sa mi skotúľala ďalšia slza. Shawn bol celý ľadový a moje tričko začínalo byť mokré od toho jeho.
"Oh Rose.. odpusť mi to. Nikdy som ti nechcel ublížiť."
Trochu si ma od seba odtiahol.
"Neplač prosím. Je mi to tak ľúto. Hrozne ma bolí vidieť ťa v tomto stave a o to viac, keď viem že je to všetko kvôli mne."
Po tejto vete ma pobozkal na líce, presne tam, kde sa kotúľala moja slza. Pokračoval ďalej a takto vybozkával všetky slzy z mojich líc.
"Pomotala si mi hlavu už v ten deň, čo som ťa stretol. Rose.... Rose ty ani nevieš, čo so mnou robíš."
Tvár mi chytil do dlaní a pozeral sa na mňa tak uprene, že som mala pocit že vidí až cezo mňa. Jeho pohľad klesol na moje pery, no vzápätí sa opäť stretol s tým mojim. Takto sa to striedalo a všimla som si, že ja robím to isté. Túžila som po tom. Chcela som ho pobozkať a nikdy neprestať. Bolo to pre mňa ako droga
"Shawn... Ja...."
Z hlboka som sa nadýchla a pokračovala:
"Tiež ťa milujem."
Konečne som to povedala a dostala tak zo seba všetko von. Po tejto vete sa Shawnovi zdvihli kútiky úst a jeho oči začali žiariť ako prskavky.
Chytil ma pod zadkom a nadvihol ma. Nohy som mu obmotala okolo pása a začal sa so mnou točiť. Po chvíli ma položil na parapetnú dosku a rukami mi začal hladiť stehná. Motýle v mojom bruchu sa práve prebrali a my sme sa na seba usmievali ako dvaja idioti.
"Pobozkaj ma"
Povedal Shawn a ja som neváhala. Mezdera medzi nami sa začala zmenšovať. Všimla som si, ako zavrel oči a tak som urobila to isté. Ruky som mu obmotala okolo krku a naše pery sa spojili. Bozkával ma veľmi nežne a v jeho bozkoch som cítila usmev. Rukami ma objal okolo pása a tým ma prisunul ešte bližšie.
Tieto bozky sa onedlho zmenili na bozkávanie. Srdce mi bilo ako splašené keď som na svojich perách pocítila jeho jazyk. Vedela som, čo to znamená a tak som len pootvorila ústa a nechala sa unášať týmito nádhernými pocitmi. Naše jazyky sa stretli a boli dokonalo synchronizované. Shawn si ma privinul úplne k nemu a boli sme na sebe doslova prilepení. Ja som sa však trochu odtiahla a s úsmevom poznamenala:
"Shawn.. ale veď máš úplne mokré tričko."
On sa uškrnul a trochu sa vzdialil. Bez váhania si ho pretiahol ponad hlavu a stál predo mnou už len v krátkych nohaviciach. Aj napriek tomu, že bolo v izbe zhasnuté svetlo som mala možnosť vidieť jeho vyrysované svaly na bruchu. Má tento chlapec vôbec nejakú chybičku? Vyzeral ako z módneho časopisu a ja som len dúfala že si nevšimol môj pohľad prilepený na jeho tele. Mokré tričko hodil na zem a znovu sa na mňa nalepil. Jeho pozornosť padla na moje ústa a takto sme pokračovali v bozkávaní toho druhého. Keď som ho chytila za ramená, bolo to iné cítiť len jeho pokožku. Rukami mi hladil chrbát a jednou zašiel pod moje voľné tričko. V jeho bozkoch som znovu zacítila úsmev. Svojou rukou som mu prešla po vlasoch a jemne za ne zaťahala. Shawn potichu vzdychol a mne sa páčilo to, čo s ním práve robím. Moja druhá ruka zablúdila na jeho hruď a hladila ju. Shawn ma zodvihol z parapety a nežne položil na posteľ. Ľahol si ponad mňa a neprestal sa venovať mojim ústam. Po chvíli však jeho bozky zablúdili k môjmu krku a zanechávali na ňom vlhké odtlačky. To som už povzdychla aj ja a začala si hrýzť spodnú peru. Shawnova ruka mi hladila chrbát pod tričkom a pomaly prechádzala až na moje brucho. Bolo to príjemné a ja som sa cítila ako v raji.
Znovu sa zameral na moje ústa a začal ma bozkávať tak, ako nikdy predtým. Oveľa vášnivejšie a jeho túžba sa dala rozoznať v každom jeho pohybe.  Moje tričko už bolo takmer celé vyhnuté a ja som si nebola istá tým, čo bude nasledovať
"Shawn..."
Precedila som pomedzi bozky.
On sa odo mňa trochu nadvihol. Obaja sme dýchali o dosť rýchlejšie ako predtým.
"Prepáč.. ja... Nechal som sa uniesť." Ľahol si na chrbát tesne vedľa mňa a rukou si prehrabol vlasy.
"Si tak nádherná."
Povedal keď sa naše dýchanie spomalilo a otočil hlavu ku mne. Podoprel si ju rukou a začal sa hrať s mojimi vlasmi. Ja som sa tiež otočila smerom k nemu a moju pozornosť si získala jeho vypracovaná hruď. Shawn si to ihneď všimol a egoisticky sa zasmial. Bola som vďačná za tú tmu v izbe, pretože som musela byť červená ako paradajka. Nemohla som si však pomôcť a môj pohľad opäť zablúdil mimo jeho tváre. Rukou som ho začala hladiť po hrudi a on začal dýchať akosi hlbšie. Mojimi dlhými nechtami som si hľadala cestu pomedzi jeho tehličky. Bol celý napnutý a zrazu sa ku mne prudko naklonil a znovu bol nado mnou. Vyzeralo to, akoby ma chcel pobozkať, no odrazu zmenil názor.
"Deje sa niečo?"
Zašepkala som. Shawn sa oprel svojim čelom o to moje a zatvoril oči.
"Ak znovu začnem, bude ťažké prestať. Si taká krásna Rose."
Usmiala som sa a Shawn si znova ľahol tesne ku mne
Ja som si svoju hruď položila na tú jeho a on ma oboma rukami pevne objal. Prehodila som cez nás prikrývku a započúvala sa do tlkotu jeho srdca. Ten zvuk bol pre mňa nesmierne upokojujúci a ani si nepamätám ako, no zaspala som.

//POZASTAVENÉ//I will text you (SK) [Shawn Mendes]Kde žijí příběhy. Začni objevovat