Prológ

467 15 0
                                    

Ahojte. Volám sa Rose Hendersonová. Som obyčajná sedemnásťročná stredoškoláčka s dlhými hnedými vlasmi, príliš veľkými hnedými očami a zasneným pohľadom. Často mi moja fantázia pomáha utiecť pred realitou, ktorá nie je vždy ružová. Teda, takmer vôbec nie je ružová. Kvôli neustálemu sťahovaniu sa moji skutočný priatelia zmenili na tých digitálnych a svoj voľný čas trávim väčšinou počúvaním hudby. Piesne od Shawna dokážu stále zlepšiť náladu. Pred mesiacom som znovu musela opustiť domov a nasťahovať sa s rodičmi do Toronta. Otec mení svoje povolanie ako špinavé ponožky a celá rodina sa mu stále prispôsobuje. A presne o tomto bude príbeh ktorý sa vám chystám porozprávať. O mojej novej životnej etape ktorá začala týmto sťahovaním. Všetko to najprv vyzeralo byť veľmi jednoduché a ja som si užívala život ako obyčajné dievča. No to som ešte nepoznala toho šialeného chlapca, ktorý mi vyrážal dych jeho nežnými objatiami pri ktorých mi v bruchu rozpútal vojnu motýlikov a ktorého som predtým stretávala iba v jeho klipoch na youtube.

              Poznámka autora          
 
Ahojte :) 
Predstavím sa vám pod menom Suzie. Mám 16 a toto je môj prvý príbeh ktorý som sa rozhodla ukázať verejnosti. Píšem veľmi rada a už ako malá som som písala na rôzne papiere rozprávkové príbehy. 
Dúfam, že sa vám to bude páčiť a že mi odpustíte prípadnú gramatickú chybu. :)  Užívajte príbeh a dajte mi vedieť ako sa vám páči. :)


//POZASTAVENÉ//I will text you (SK) [Shawn Mendes]Where stories live. Discover now