36. Да съсипем поправеното

44 10 2
                                    


                   Едно качествено японско заметресение би ме разкратило по-малко отколкото момента, в който просто отключих телефона си. Ала ме бе задръстила от съобщения, които караха смартфонът ми да вибрира сякаш звънеше.

Ала: КЛАРА

Ала: КЛАРА

Ала: КАКВО Е ТОВА

Ала изпрати прикачен файл

+28 съобщения

               Очите ми веднага се приземиха на линка и накараха тялото ми да настръхне,а сърцето да спре. Първо не повярвах на очите си. После на телефона и панически го рестартирах. Накрая просто не исках да повярвам. Но се наложи. С треперещия си пръст натиснах върху линка.

"TRENDING

Чен от ЕХО показва новата си половинка

             Вчера в 02:34 на официалното приложение на ЕХО /в действителност има такова, кротко - Охърна/  се появява пост, в който вокалът на групата напълно признава за връзката си с ново, непознато на пресата, момиче от европейски произход. Думите му са подкрепени със снимки на него и новата му изгора. Това признание се  появява почти 2 години след скандала на Чен с бившия му таен романс. Момичето все още се идентифицира. Можете да видите оригиналния пост тук. Споделете мнението си в коментарите. "

               Изплашено натискам това "тук" нещо. Какво е направил този!? Отваря се друга страница. И тогава го виждам. Поста му в оригинален вид:

"Здравейте, мои мили ЕХO-L-ове! §–§ Първо искам да ви благодаря за цялата подкрепа, която получаваме от вас! Обичам виии... И ще работим още повече за напред, за да ви благодарим за всичко!^ ^

Трябва да ви споделя нещо, което чака от много време да бъде разкрито. Искам да ви се извиня, че въпреки това ви казвам много късно, но все пак ще го направя. Този факт по никакъв начин не променя любовта ми към вас, защото това е невъзможно.

От определено време в живота ми има човек, когото много обичам. Човек, който изстрада много заради мен. И който въпреки всичко остана до мен, остана до нас. Обичам я от дъното на сърцето си и ви моля да се грижите за момичето ми. Приветствайте я в семейството ни!
Моля ви да я пазите от лошото, което съм сигурен, че няма да я подмине. Моля ви, пазете се.

Do you believe in lies? I k.jdWhere stories live. Discover now