6┆Toothie will be an astronaut

5K 643 739
                                    



" Şimdi söyleyin " dedi öğretmenleri herkesi oturtarak oluşturduğu halkanın boş kısmına oturduktan sonra , " Büyüdüğünüzde ne yapmak istiyorsunuz? Hayaliniz ne? "

" Uyuyacağım " diye atıldı Yoongi baygın bakışlarını öğretmenlerine çevirip. " Daha ilginç , daha güzel hayallere sahip olabilirsin Yoongi " öğretmeni konuştuğunda sıkıntıyla iç çekti. "Pekala, bütün ülkelere gideceğim " dedi bu sefer öğretmeninin gözünde umut parıltılarına sebep olarak. Ardından ekledi,

" Ve gittiğim bütün ülkelerde geri dönüş vaktim gelene kadar uyuyacağım "

Öğretmen duyduklarından sonra gergince gülümsedi. " B-b-ben " Hoseok söze başladı bu sefer, " He-herkes-s-sin um-umudu o-o-lacağım "

Öğretmen kaşlarını kaldırara gülümsedi. " Bu çok güzel bir hayal Hoseok" dedi elini yanındaki Hoseok'un saçlarını okşamak için kullanırken . Hoseok kafasını eğip gülümserken Yugyeom kafasını Hyung'unun koluna yasladı.

" Herkesin umudu olmayı hayal eden Hoseok hyung'un umudu olmak istiyorum "

Yugyeom'un söylediği şeyle Hoseok başta olmak üzere herkes şaşkınlıkla Yugyeom'a baktı. Henüz iki yaşında olmasına rağmen bu kadar güzel bir cümle kurması beklenilen bir şey değildi.

" Jiminie biriyle evlenecek " dedi Jimin minik ellerini kızaran yanaklarına bastırırken. Bu sefer şaşkın bakışlar Jimin'e yönelmişti . " Peki bu kim olacak ? " öğretmen eğlendiğini belli eden sesiyle sordu.

" Bunu gerçekten soruyor musunuz? Anlamayacak kadar salak olmadığınızı düşünüyordum " Yoongi kolunu Jimin'in boynuna dolayıp kendine çekerek sarılmadan hemen önce mırıldandı sessizce .

Jimin daha da kızarıp Hyung'unun kolunun altında iyice küçüldü . Öğretmenleri bu sefer Jin'e döndü. " Peki ya sen Jin? " diye sordu gülümseyen sevimli çocuğa bakarken. " Ma-ma da pa-pa ile eflenecek " Kook parmağı ile Namjoon'u işaret ederek konuştu.

Taehyung kıkırdayarak Jin'in renk değiştiren yüzüne baktı. " Hayır " dedi öğretmenine bakarak . " Ben bir aşçı olacağım " Jin'in cümlesi ile öğretmen sonunda düzgün bir hayal duyduğu için sevindi , " Ve kreşteki tüm aşçıları işten attıracağım çünkü yemeklerinin tadı iğrenç "

Duyduğu cümle ile omuzlarını düşürdü genç kadın. Kesinlikle bunların hiçbiri normal şekilde düşünmüyorlardı.

" Ben hiç birinizi tanımayacağım bile , hayallerimden bahsetmeme gerek yok" Namjoon gözlüğünü düzeltirken atıldı. " Ne?" öğretmenleri şaşkınlığını gizleyemeyerek sordu.

" Venüs'ün yarı çapı 6052 km ve kütlesi 4,87x1024 kg dır. Ama siz bunu bile bilmiyorsunuz . Ah " dedi sonunda elini alnına koyup herkesin cahilliğinden(!) dolayı utanıyormuş gibi.

" Ben Venüs'ten sonrasını anlamadım" herkes şaşkınca Namjoon'a bakarken , Taehyung mırıldandı.

" Senin hayalin ne Taehyung? " öğretmen ortamın havasını dağıtmak için soruyu yöneltti. " Ben ..." dedi Taehyung parmağını çenesine yerleştirip düşünürken . " Sanırım her zaman çocuk olacağım " sonunda içinden gelen şeyi söyledi. Gözleri heyecanla büyümüş ve gülümsemesi yüzüne yayılmıştı.

" Bunu nasıl yapacaksın " dedi kadın Taehyung'un yüzündeki güzel ifadeyi süzerken. Gülümsemesi gittikçe büyüyen Taehyung bu kurduğu hayalden oldukça mutlu görünüyordu.

" Boynumda babamınki gibi kravat olsa bile işe giderken her sabah çilekli sütümü içeceğim ve her mola da Jungkook'u arayıp onun yaptığı yaramazlıkları dinleyeceğim . "

Jungkook ismini duymasıyla Hyung'unun parmağını kavrayan elini sıkılaştırdı.

" Peki ya sen Kook? " diye sordu geriye kalan tek kişiye. " Toothie aftyonot olajak " dedi heyecanla . " Astronot " diye açıkladı Taehyung kimsenin anlamayacağını düşünerek .

" Ah " dedi öğretmen Tae'nin açıklamasından sonra ," Bunu bu yaşta düşünmek çok hoş , peki neden astronot olmak istiyorsun ?"

Kook , kavradığı parmağı  bırakarak kollarını Hyung'una doladı. " Tünkü Taehyunki dedi ki eğey aftyonot oluysam , ufaydaki bütün avşanlayı göyebiliymişim!! "




+

+

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
kindergarten |kthxjjkWhere stories live. Discover now