12┆Toothie does something special

4.1K 539 490
                                    



" Taehyunkiii "  Taehyung ve onunla birlikte çizim yapan Jimin gelen sesle kafalarını kaldırdıklarında kendilerine doğru koşmaya çalışan Kook ile karşılaştılar.

Giydiği pembe hırkanın tavşan kulaklarına sahip olan kapüşonunu gözlerini kapatacak kadar çektiği için önünü tam göremiyor ve sağa sola kayarak koşuyordu.

" Kook, koşma " Taehyung oturduğu yerden kalkıp hâlâ kendisine doğru gelmeye çalışan küçüğünün yanına gittiğinde, onun sevimliliğine karşı gülümsemekten kendini alıkoyamıyordu.

Ellerini önüne doğru uzatmış, dudaklarını büzmüş ve tavşan kulaklarını sallayarak sağa sola yürüyordu.

Sonunda Kook'un yanın ulaşıp sağa sola hareket eden bedenini kollarının arasına alarak durdurduğunda " Oh " diye mırıldandı Kook, " Toothie Taehyunki'yi buldu "

Taehyung sarıldığı bedenin kendisine daha çok yapışması üzerine kıkırdadı ve Kook'a sardığı kollarından birini çekip küçüğünün görüşünü engelleyen kapüşonu geriye itti. Kook'un gözleri hemen büyüğünün gözlerini buldu ve omuzlarına sardığı kollarını yukarı çıkarıp boynuna dolayarak daha sıkı sarıldı.

" Nedir bu sarılmaların sebebi? " Taehyung küçüğünün boynunu gıdıklayan nefeslerine karşılık kıkırdarken sorduğunda boynunda hissettiği minik sıcak bir baskı ile aniden ısındığını hissetti. " Toothie, Taehyunki'yi çok sefiyoy " Kook dudaklarını, bastırdığı bölgeden kaldırmayıp boğuk bir sesle konuştuğunda Taehyung hem ısınıyor hem de gıdıklandığı için kıkırdıyordu.

Kook kafasını kaldırıp sevimli sesler çıkararak gülen büyüğüne baktığında, boynunda duran ellerini bu sefer yanaklarına çıkardı ve minik baş parmaklarını büyüğünün kızaran elmacık kemiklerinde gezdirdi. " Oh " dedi sanki bir şeyi ilk kez görüyormuş gibi şaşırarak, " Taehyunki kıfmızı oldu "

Taehyung, Kook'un söylediği üzerine geriye çekilip utanarak gülümsedi. Kook ise büyüğünün kendisinden uzaklaşmasıyla dudaklarını büzerek ona baktı.

Oysaki ne güzel sarılıyordu Kook, niye çekildi ki?

" Sen neden o şekilde koşuyordun ? " Taehyung konuyu değiştirmek için sorduğunda Kook omuz silkti ve kollarını göğsünde birleştirerek başka yöne bakmaya başladı. " Kook ? " Taehyung'un yeniden seslenişine karşılık olarak Kook'un dudaklarından çıkan tek şey hırçın bir 'hıh' sesiydi.

Taehyung küçüğünün inatçılığına teslim oldu ve cılız bedeni tekrar kollarının arasına aldı. Kook hızla ellerini yeniden büyüğünün yanaklarına yerleştirdi ve sevimli dişlerini sergileyen gülümsemesini sundu.

" Toothie avşana bensedi mi ? " Kook parmaklarını Taehyung'un yumuşak yanaklarında gezindirirken sordu. " Evet " dedi Taehyung gülümseyerek, " Kook bir tavşan kadar sevimli"

Kook ellerini geriye çekip alkışladığında Taehyung yüzündeki gülümsemeyi sakladı ve kaşlarını çatmaya çalıştı. " Ama bu yine de o şekilde koşmanın yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez ! " Taehyung işaret parmağını konuştuğu süre boyunca sallayıp, cümlesini bitirdikten sonra Kook'un burnuna bastırdı ve tekrar minik bedene geri sardı.

" Ama " dedi Kook itiraz edeceği zaman kullandığı ses tonuyla, " Poongi-vong dedi ki; efey Toothie avşan kibi olufsa, Taehyunki dudaklayını Toothie'nin dudaklayının üftüne koyay "

Taehyung gözlerini irileştirip bir şey söyleyemeden küçüğüne baktı bir süre. " Kookie" dedi " Seni neden öpmemi bu kadar istiyorsun?"

Kook bakışlarını büyüğünden çekip önünde birleştirdiği ellerine çevirdi. Bir süre hiç ses çıkarmadan sadece dudaklarını konuşuyormuş öne iterek hareket ettirdi.

Bunu çoğunlukla yapardı.

Bir süre sonra gözlerini yeniden büyüğüne çevirdi. " Tünkü " dedi sanki sesi kısılmış gibi sessizce, " Toothie, Taehyunki onun olfun iftiyo"

Taehyung küçüğün cümlesi ile kıkırdadı ve dudaklarını saçlarının kapattığı alnına bastırdı. " Toongi-vong dedi ki, Chimchim Poongi-vong'la eflenecekmiş " Kook alnındaki dudaklar geri çekilmeden önce yine sessizce ama hızla konuştu,

" Toothie de Taehyunki ile eflensin "

Kook büyük gözleri ile büyüğüne baktı. Taehyung ise kafasını önce sağa sonra sola çevirerek etrafta birinin olup olmadığına baktı. Kimsenin olmadığını gördüğünde bunun ileride başına nasıl işler açacağını bilmeden,
dudaklarını küçüğünün dudaklarının üstüne koydu ve kısacık bir süre sonra çekti.

Yanağından öpmek gibiydi,

Ama Taehyung için daha güzeldi,

Ve Kook için daha özeldi...



+

arkadaşlar ben ne yazdım kdldkdlkdld

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

arkadaşlar ben ne yazdım
kdldkdlkdld

kindergarten |kthxjjkWhere stories live. Discover now