5┆Fugfeom is here

5K 651 480
                                    



" ChimChim ne yapıyoy ? "  Kook elindeki boyalarını ve defterini yere bırakırken konuştu. Jimin çizdiği şeye odaklanmış olduğundan gelen ses ile irkildi. Karşısında yere onun gibi oturmaya çalışan Kook'u gördüğünde gülümsedi ve  çizim yaptığı kağıdı ona doğru çevirdi.

"Bu ne " diye sordu kağıttaki karalamalara gözlerini kısarak bakarken , " Kalpumbafa mı ?"

Jimin gözlerini devirip kağıdı ondan uzaklaştırdı ve dudaklarını büzerek çizmeye devam etti. Nasıl olur da anlamazdı, gayet güzel çiziyordu oysa ki.

" ChimChim, üfülmee. " Kook parmağını Hyung'unun yanağına bastırdı. " Yoongi Hyung'u çizmeye çalışıyordum" Jimin  cevapladı dudaklarını büzerek. " Aa, efeet" dedi
Kook yanağındaki parmağını geri çekerken, "Voong-yoong"

" Çocuklar " kapının açılmasıyla seslenen öğretmenleri ile herkes gibi onlarda ayağa kalkıp öğretmenlerinin yanına ilerlediler.
Kook Jin Hyung'unun omzunun ardındaki kişiyi yanlarına gelince farketti, "FUGFEOM GEYMİŞ!! "

(İnce ksmxşsksld )

" Yugyeom, kendi sınıfındaki arkadaşları ile tartışma yaşadığı için kısa bir süreliğine sizinle birlikte olacak , ona iyi davranın " öğretmenleri konuşup bakışlarını teker teker hepsinde gezdirdi.

Taehyung , kuzeninin elini kavrayıp kendi yanına çekti ve gözleri dolu olan kuzenine sarıldı.

Kook karşısındaki manzara ile gözlerini kıstı. Minik ayaklarını büyük adımlar atmak için zorladı.

" Fugfeom " dedi yaşıtının tişörtünü kavrayıp , tişörtünden çekerek onu Taehyung'dan ayırırken , " Kim üfdü seni? "

Yugyeom kendisini çeken ve Taehyung'un kollarının arasına yerleşen Kook'a baktı.

Bir şey söylemeden omuz silkti . Ne kadar kavga etse de kendi sınıfındakilerin yanında yalnız hissetmiyordu . Ama burada kendi kuzeninin bile sahibi vardı.

" Yu-yu-yugyeom " gelen sesle arkasına döndüğünde Hoseok ile karşılaştı ,  " Ho-hoş geldi-din "

" Hobi Hyung" dedi gülümseyerek . Hoseok buradaki en cana yakın çocuktu , ve Yugyeom emindi ki Hyung'u onu yalnız bırakmazdı.

" B-b-ben de di-dinazo-zorla oynu-nuyord-dum" her takıldığı kelimenin ardından yüzünü buruşturarak konuştuğunda Yugyeom heyecanla Hyung'unun elini kavradı,
"Yugyeom da Hobi Hyung ile oynasın! "

Yugyeom ve Hoseok , dinazor oyuncaklarının ve yastıktan kalenin yapıldığı yere ilerlerken , Taehyung kollarının arasında kendisi gibi giden ikiliyi izleyen Kook'a çevirdi gözlerini.

Başı tam göğsüne geliyordu ve saçlarından yükselen çilekli şampuan kokusunu alması için yeterli mesafedeydi.

" Kook " dedi aklına gelen şey ile gülümserken , " Sen Yugyeom'u mu kıskandın? "

Kook, Hyung'unun kolları arasında hareket ederek ona doğru döndü. Kafasını kaldırıp baktığında yüzündeki kendini beğenmiş gülümsemeye karşılık gözlerini kaçırdı.

" Yoo " dedi yanakları pembeleşmeye başlarken . Ardından aklına gelen şey ile kolunu kaldırıp devam etti , " Acıyoy, Öp! "





+

Çünkü Yugyeom her yerden çıkmalı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Çünkü Yugyeom her yerden çıkmalı

Çünkü Biasım

kindergarten |kthxjjkWhere stories live. Discover now