10┆Jiminie will be a mom

4.2K 540 355
                                    




Kook battaniyeyi tüm vücuduna dolamış, sırtını duvara dayayan Taehyung'un araladığı bacakları arasında büyüğüne yaslanarak uyumaya çalışıyordu. Fakat her gözünü kapattığında gözünün önünde canlanan şeyler ile heyecanlanıyor, bunun ne olduğu merakıyla bir türlü uyuyamıyordu.

" Taehyunki " diye fısıldadı battaniyenin altından. Taehyung'dan bir yanıt almayınca tekrar fısıldadı ve büyüğünün tişörtünü çekiştirdi. " Kook? Bir sorun mu var ?" Taehyung bacaklarının arasındaki küçüğüne doğru sordu sebepsizce onun gibi fısıldayarak.

Kook sadece kafasının görüneceği bir şekilde battaniyeyi açtı ve merakla parlayan gözlerini büyüğünün uyku sersemliği ile baygın bakan gözlerine dikti. " Toothie" dedi battaniyeyi tutan ellerinden birini çekip parmağıyla kendini işaret ederek. Parmağını bu sefer Taehyung'a çevirip onu işaret ederken devam etti;

" dudaklayını Taehyunki'nin dudaklayının üftüne koymak istiyoy "

Taehyung'un gözleri duyduğu şey ile büyürken küçüğünün söylediği şeyi başka birinin duyup duymadığını kontrol etmek için etrafa bakındı.

" Şşş " dedi Taehyung parmağını dudağına bastırırken, " Bu da nerden çıktı? " . Kook büyüğünün tepkisine anlam veremez bir şekilde boş boş baktı bir süre. " Toongi-vong Jiminie'nin pabuk fekey gibi göyündüğünü söyledi " Kook kafasını eğdi ve utanarak kirpiklerinin altından büyüğüne bakarken fısıldadı, " Sonya dudaklayını Jiminie'nin dudaklayının üftüne koydu ".

Taehyung şaşkınlıkla küçüğüne bakmayı sürdürürken birden hıçkırdı.

" Kookie " dedi Taehyung tekrar hıçkırmadan hemen önce, " Biz bunun için çok küçüğüz " . Kook dudaklarını büzerek kafasını eğdi ve bakışlarını büyüğünün tişörtündeki desene dikti. Jiminie ve Yoongi hyung onlardan çok da büyük değillerdi ki.

Taehyung küçüğünün istediği şeyin ne kadar ciddi bir şey olduğunun farkında olmadığından dolayı ona gerçekleri anlatmak istiyor fakat bunun için de küçük olduğu gerçeği ile kendini durduruyordu.

Sonunda küçüğünün üzgün ifadesine dayanamayıp nefesini seslice dışarıya bıraktı.
" Şimdi Taehyung sana çok gizli ve önemli bir şey söylecek. Ve sen de onu büyük bir çocuk gibi dinleyeceksin , tamam mı?" Taehyung'un cümlesi ile Kook kafasını kaldırmadan salladı.

Taehyung ellerini küçüğünün etrafına sarıp kendisine bakmasını sağladı ve çok büyük bir sır verecekmiş gibi ona doğru eğildi. " Jiminie " diye fısıldadı gözlerini iri iri açarak, " Jiminie sanırım anne olacak "






^^

^^

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
kindergarten |kthxjjkWhere stories live. Discover now