8┆Happy B-Day Kookie

4.8K 627 418
                                    

' Cunkuk Special '
[01'09'17]



" Sessiz ol ChimChim! "

" Uyandıracaksınız sessiz olun! "

" O her zaman öğlen uykusundan geç
uyanır. Şimdi uyanmaz o ! "

" Jimin'e kızmayın salaklar işinizi yapın! "

" Ba-ba-lonlar bitti-ti mi yug-yugyeom? "

" Sana balonların çapının 3 olması
gerektiğini söylemiştim! Bunların çapları neredeyse 2,35'ten daha kısa! "

" Sessiz olmanız gerektiğini daha kaç kez
belirtmeliyim? " 

Kook fısıltı-bağırış karışımı gürültüyle gözlerini araladı. Yumruk yaptığı elini gözüne getirip kaşıdığında sesler durmuştu. Herkes Kook'un uyanıp uyanmayacağını merakla beklerken Kook mırıldandı; " Toothie Taehyunki'yi iftiyoy! "

Gözleri hala uykuya muhtaç bir şekilde kapalı, kolları ise isteği üzerine açıktı.

Zaten hala tam iyileşememişti ve bunun üstüne kimsenin doğumgününü hatırlamaması onu daha çok üzmüş ve yorgun düşürmüştü. Yoongi Hyung'u bile doğum gününü hatırlamamıştı... Bu yüzden herkese trip atacak, Taehyung ile birlikte uyuyacaktı.

Taehyung elindeki balonları Namjoon'un avuçlarına bıraktıktan sonra Kook'un yanına ilişti. Kook bacaklarını kendine doğru çekip ellerini birbirine bağlayıp Taehyung'un göğsünde daha da küçüldü.

Taehyung küçüğünün saçlarından yükselen çilek kokusu ile mayışırken kollarını yanındaki bedene sardı. Kook'un yakınında olmak ona çilek tarlasında olmak gibi hissettiriyordu.

Ve Taehyung çilekleri çok seviyordu...

" Taehyunki" Kook elini Taehyung'un tişörtüne uzattı. Bir parça kumaşı avucunun içinde sıkıştırırken bir kaç kez ağzını şapırdattı. " Toothie fikaye iftiyo " Taehyung, Kook'un hangi hikayeyi istediğini bildiğinden gülümsedi.

" Bir gün " diye başladı, " Bir tavşan ormanda ilerlerken birden bir ses duymuş. Kafasını kaldırıp baktığında bunun bir uzaylı aracı olduğunu görmüş. Kapıları açılmış ve açılan kapıdan bir tane tilki inmiş. Tilkinin çilek gibi kırmızı tüyleri varmış "

" İsmi Taehyunki'ymiş" Kook fısıltıyla hyung'unun cümlesini tamamladığında Taehyung görmeyeceğini bilse de kafasını salladı.

" Evet ismi Taehyung'muş . Tavşan şaşırmış. Aracın içinden uzaylı inecek sanmış ama bir tilki inmiş. Tilki tavşanı görünce kocaman gülümsemiş ve ona yaklaşıp tanışmış. Tavşan tilkiyi çok sevmiş çünkü ormanda çok yalnız hissediyormuş ve bir arkadaş bulduğu için sevinmiş " Taehyun Kook'un uyuyup uyumadığını kontrol etmek için bir süre sustu.

" Filki de avşanı sefmiş dimi " Kook çekingen bir sesle sordu.

" Tabiki " diyerek onayladı Taehyung Kook'u, " O kadar çok sevmiş ki uzaydan topladığı yıldızları cebinden çıkarıp tavşana hediye etmiş "

Kook'un yüzünde yorgun bir gülümseme yerleşti. Nefes alış-verişleri kalbinin hızına ters olarak yavaşladı. Taehyung kollarının arasında uyuyan küçüğünün çilek kokan saçlarına bir öpücük bıraktı.

---

" Taehyung uyan! " Yugyeom'un kolunu dürtmesi üzerine gözlerini açtı Taehyung. " Bitti mi ? " bulanık görüşü gittikçe netleşirken başlarında duran diğerlerine sordu.

" Tam olarak 1 saat 15 dakika 34 saniyedir uyuyorsun ve biz sensiz bitirdik " Namjoon göğsünde bağladığı kollarına ek olarak özgüvenle kafasını kaldırarak konuştu. " Namjoon!" Jin gözlerini devirerek Namjoon'u  uyardıktan sonra Taehyung'un kalkması için elini uzattı.

" Kook Taehyung'un tişörtünü kavramış " Jimin heyecanla ellerini çenesinin iki yanına yerleştirip konuştuğunda herkes kıkırdadı. " Nasıl kalkacağım?"  Taehyung tişörtüne sarılı ellere bakarak sordu.

Yoongi " Bana bırakın " diyerek önlerinde dizlerinin üstünde oturdu. Herkes ne yapacağını merakla izlerken Yoongi , Taehyung'un tişörtünü avucunun içine hapsetmiş Kook'un elinin üstüne hafifçe vurdu. " Kook " diye fısıldadı kulağına doğru, " Bırak Yoona noona'nın eteğini "

Kook elini hızla Taehyung'un tişörtünden çekip arkasını dönerek uyumaya devam etti.

Yoongi yüzündeki bilmiş ifade ile kalkıp Jimin'in yanındaki yerini aldı. Taehyung da ayaklandığında hepsi son düzenlemeleri yapmak için ayrıldılar. Namjoon ve Hoseok perdeleri kapatırken Jin ve Jimin pastanın üzerine mumları diziyorlardı. Yoongi ile Yugyeom çoktan pufların ardındaki yerlerini almışlar,  Taehyung ise hediyeleri diziyordu.

Jin'den onay geldiğinde herkes Yoongi ve Yugyeom gibi pufların arkasına saklandı. Taehyung herkes saklanınca Kook'un yanına gitti ve saçlarını okşayarak uyanması hakkında bir şeyler mırıldandı. Kook gözlerini araladı ve oturur vaziyete geldi. Gözlerini açtığında karşılaştığı karanlık ile korkuyla gözlerini kırpıştırdı. " Toothie kayanlık sefmes! " eliyle Taehyung'u bulmaya çalışırken mızmızlandı.

Tam Kook'un dudakları büzülmüş gözleri yaşlarla dolacağı sırada ışıklar açılıp herkes ' iyi ki doğdun ' diye bağırdı. Herkes saklandığı yerden koşarak Kook'un yanına geldiğinde, şaşkınca oturan bedenin üstüne atlayan ilk kişi Yoongi'ydi. Ardından Jimin, Yugyeom, Hoseok , Jin , Taehyung ve Namjoon da Yoongi gibi Kook'un üstüne atlayıp sarıldılar.

Kook 7 kişinin kolları arasında neşeyle kıkırdadı.

" Pasta yiyelim! " Jin sarılma zincirinden ayrılan ilk kişiydi. Diğerleri de onun gibi ayağa kalktılar. Taehyung Kook'un gözlerini kapattı ve Jin'in pastayı getirmesini bekledi. Taehyung Kook'un gözlerini açtığında herkes Kook'un tavşan şeklindeki pastaya vereceği mutluluk tepkisini kocaman gülümseyerek bekliyordu.

Ama hiç biri Kook'un ağlayacağını düşünmemişti.

Kook ağlamaya devam ederken Jin elindeki pastayı Namjoon'un eline verip Kook'un önünde diz çöktü. " Ne oldu Kook? Neden ağlıyorsun ? " diye sorduğunda bir yandan da Kook'un gözlerinin üstüne kapattığı ellerini çekmeye çalışıyordu.

" Toothie " dedi burnunu çekerken " çok mutlu "

Taehyung ağlayan küçüğünün kolundan tutup kendisine döndürdü. Yüzünü kapatan ellerini, yüzünden ayırıp eğilerek ıslanan yanaklarına birer öpücük bıraktı. Ardından elini cebine atıp bir süre sonra elini yumruk şeklinde önüne uzattı.

Yumruğunu yavaşça açıp avucundaki kağıttan yapılmış yıldızları sundu küçüğüne, " Tilki de tavşanı çok seviyor "





+

Uzun oldu umarım sıkmadım 🙈

' Happy 3rd B-Day Kookie '

' Happy 3rd B-Day Kookie '

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
kindergarten |kthxjjkWhere stories live. Discover now