4┆Pamboo meets Toothie

5.2K 649 271
                                    




" Bu sana benziyor " Taehyung elindeki tavşanı karşısında çikolatasını yemekle meşgul olan Kook'a gösterdi . Kook önce kendisine gösterilen pembe tavşana ardından da kot tulumunun altındaki pembe tişörtüne baktı ,
" Kıfayetler yüsünden mi? "


" Hayır " dedi Taehyung karşısındaki sevimli çocuğa gülümseyerek bakarken, " Yüzün bir tavşana benziyor "

Kook'un kaşları çatıldı. " Toothie avşan değil! " parmağı ile burnunun dibindeki tavşanı ittirirken mızmızlandı.

Taehyung direterek tavşanı tekrardan Kook'a yaklaştırdı. " Ama dişlerin bir tavşanınki kadar sevimli " dedi Taehyung tavşanı sağa sola sallayarak, " Ve yemek yerken yanakların tavşan gibi oluyor "


Sevimli.


Kook duyduğu kelime ile kızaran yanaklarıyla başını öne eğerken gülümsedi. " Bamboo'yu sana vermemi ister misin? " Taehyung Kook'un yüzünü görmek için kafasını eğerken sordu.


Kook kafasını kaldırıp Yoongi'nin içinde yıldız barındırdığını düşündüğü gözlerini Taehyung'un gözlerine dikti .


" Taehyunki , Pabo'yu* Toothie'ye mi feyecek?" Kook Bamboo'yu eline alırken heyecanla sordu. " Pabo değil " diye düzeltti onu Taehyung, " Bam-boo " .


Kook hyung'unu taklit ederek tekrarladı ; "Pamboo"


" TaeTae!! " Jimin'in sesi ile Taehyung kafasını kendilerine doğru gelen Jimin-Yoongi ikilisine çevirdi . " Oyun oynayalım! " heyecanlı sesiyle konuşurken bir yandan da arkasından huysuzluk yapan Hyung'unu çekiştiriyordu.



" Ho-ho-hobi de oynası-sı-sın mı ? " Hoseok elindeki arabayla koşarak yanlarına geldiğinde sordu . " Oynasın " Jimin mutlulukla ellerini çırparken onayladı. " Evcilik oynayalım! " Taehyung fikri ortaya attığında Yoongi'nin olumsuz mırıltıları doldurdu ortamı.



" Çok çocukça" somurtmaya devam ederken mızmızlandı Yoongi . " Ama ben de oynamak istiyorum!" Jimin tekrar denedi şansını. Eğer Yoongi hyung'u oynamazsa o da oynamazdı.


Yoongi tekrar omuz silktiğinde " Peki " dedi Jimin , Hyung'unu nasıl ikna edeceğini tahmin ederek, " Ben de Namjoon Hyung'a benim kocam olarak oynayıp oynamayacağını sorarım!"


Jimin , Yoongi'nin birden elini kavramasıyla ayakkabılarına odaklanmış gözlerini Hyung'una çevirdi. " Hadi , Ne bekliyorsun? " Yoongi , Jimin'i tuttuğu elinden çekiştirirken konuştu. " Oynayacak mısın?" Jimin istediğinin gerçekleşmesinin verdiği mutlulukla sordu.


" Evet " dedi Yoongi tuttuğu minik eli sıkarken , " Koca ben olacağım! "





=

=

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
kindergarten |kthxjjkWhere stories live. Discover now