13┆Toothie is cold

4.2K 521 302
                                    



Hoseok sonunda sınıf kapısından içeriye girdiğinde kapının önünde oturan Yugyeom hızla ayağa kalktı ve koşarak kendisini henüz farketmemiş olan büyüğününün bedenine kollarına sardı.

" Yu-Yugyeom " Hoseok elini montunun fermuarından çekip beline sarılan küçüğünün ellerinin üstüne koyarken konuştu. " Hyung seni çok özledim, neden geç kaldın ki? Gelmeyeceksin sandım" Yugyeom kafasını büyüğünün sırtına yaslarken hızlı hızlı konuştu.

" A-an-annem geç kal-kaldı " Hoseok kendilerini izleyen Jungkook'u gördüğünde utançla kafasını eğdi, " A-artık be-beni bırakabi-bilir misin? "

Yugyeom omuzlarını silkti ve kollarını büyüğüne daha sıkı dolarken mırıldandı; " Dışarıdan geldin hyung, izin ver de seni ısıtayım "

Jungkook parmaklarını dudaklarına bastırıp kıkırdayarak oyun odasına koşarken  yerde yatıp çizim yapan Jimin ve Taehyung'u görünce durdu ve parmaklarını artık gülümsemeyen dudaklarından çekti.

Taehyung neden her zaman Jimin ile oynuyordu ki?

" Toothie " diye yüksek sesle konuştu Kook büyüklerinin dikkatini çekmek için, " Toothie üfüdü "

Taehyung, Kook'u duyduğunda yattığı yerden doğruldu ve kapının önünde sol eliyle sağ dirseğini tutan ve ayak parmakları ucundan yükselip alçalırken kirpiklerinin altından kendisine bakan küçüğüne doğru ilerledi.

" Üşüdün mü? " yanına ulaştığında önünde diz çöküp küçüğünün minik ellerini onunkine kıyasla büyük elleri arasına alıp dudaklarına yaklaştırırken sordu.

Önce minik parmakların üzerine dudaklarını bastırdı ve ardından minik elleri avuç içinde sıkıştırıp sıcak nefesini üfledi.

Kook, büyüğünün yaptıklarını kirpiklerini hızlı hızlı kırpıştırarak izlerken yanaklarının sıcaklaması ile yanağının içindeki eti dişlerinin arasına aldı..

" Toothie üfüdü tünkü Taehyunki Toothie'ye safılmıyo " Kook fısıltıdan biraz yüksek ses tonuyla kelimeleri yuvarlayarak söylendiğinde Taehyung'un yüzünde iç ısıtan bir gülümseme oluştu.

Kook'un ellerini bırakıp bu sefer kollarını kavradı ve kendisine çekerek sarılmalarını sağladı.

" Oh " Kook çenesinin büyüğünün omzuna çarpması ile mırıldandı ardından acıdığını düşünerek çarptığı yere dudaklarını bastırdı.

Kook orayı öpmüştü, artık orası acımayacaktı.

"Taehyung" Jimin'in sesi ile Taehyung küçüğünden ayrılıp geride bıraktığı, kendisine gelmesini işaret eden arkadaşına baktı. Kook minik parmaklarıyla büyüğünün kazağını kavradığında dudaklarından minik bir mızmızlanma çıktı, " Ditme " .

" Sen de gel, beraber boyama yapalım " Taehyung yüzündeki kocaman gülümsemeyle teklif ettiğinde Kook'un cevabını beklemeden elinden tuttu ve Jimin'in yanına doğru ilerledi. Kook, Jimin ve Taehyung'un arasında olacak şekilde yere uzandı ve kırmızı boyayı eline aldı.

" TaeTae bak köpeği senin dediğin gibi sarıya boyadım " Jimin bir süre sonra tekrar konuştuğunda Kook sinirli bakışlarını büyüğünün boyadığı köpeğe çevirdi.

Kendisinin kırmızı tavşanı daha güzeldi.

" Oh " dedi Kook, Jimin hyung'una gözlerini kısarak gülümserken, " Poongi-vong'un sefdiği havhava bensiyo "

Jimin'in kaşları çatılırken elinde tuttuğu sarı boyayı hızla kitabın üstüne bıraktı. Diğerlerine kıyasla daha dolgun olan yanakları ve yanaklarının arasında küçücük kalmış olan burnu pembeleşirken minik ellerini sıktı.

Jiminie " gelen ses ile herkesin kafası kapıdan içeriye giren Yoongi'ye çevrildi. Gözleri neredeyse kapalı, bir eliyle yerde sürterek getirdiği örtünün ucunu tutarken diğer eliyle gözünü kaşıyordu.

" Yoongi oyun odasında uyuyamazsın buraya gel " ardından seslenen Jin Hyung'unun sesiyle durdu ve kafasını çevirerek peşinden bıkmış ifadeyle gelen büyüğünü görünce huysuzca omuz silkti, "  Jiminie ile uyuyacağım "

Jimin, Yoongi'nin cümlesi ile yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştirirken ayağa kalktı. Yanlarından ayrılmadan önce Kook'a baktı. Yüzündeki gülümseme silinmezken bir kez kaşlarını kaldırıp indirdi, bu onun dilinde 'ben kazandım' demekti. Kook kendi kendine kıkırdarken Jimin'in ne kadar saf olduğunu düşündü.

Jimin'i, Tae'sinin yanından uzaklaştırmıştı, asıl kazanan oydu.

Aklına gelen şey ile kafasını kaldırdı ve sınıftan çıkan ikiliyi izleyen Taehyung'un dikkatini çekmek için minik ellerinden birini büyüğünün saçlarına daldırdı. Parmaklarının arasında dağılan yumuşak saçlar ile dudaklarından hayranlık mırıldanmaları çıkarken büyüğünün dikkatini çekmeyi başardı.

Taehyung saçında gezinen minik parmakların varlığı ile gülümseyerek küçüğüne baktı. Gözleri daha da irileşmiş, ilginç bir şekilde parlayarak saçında gezinen parmakları izliyordu. Aralanmış dudaklarından yeniden anlamsız mırıldanmalar kaçtığında, Taehyung kıkırdadı.

" Taehyunki " dedi Kook bakışlarını kendisine gülümseyen büyüğüne çevirdikten hemen sonra, " Toothie üfüdü "




+

ben bu hikayeyi nasıl final yapacağımı bilmiyorum;( 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ben bu hikayeyi nasıl
final yapacağımı bilmiyorum;( 

neyse, bugün çok üşüdüğüm için bu
bölümün temasını resmen
#sarılmagünü ilan ettim kk

sıkı giyinin siz de üşümeyin~

kindergarten |kthxjjkWhere stories live. Discover now