14 ┆Toothie is not jealous!

5.1K 483 607
                                    



" Kook, hadi uyan! "

Bayan Jeon oğlunun giyeceği kıyafetleri dolaptan çıkarırken 10 dakikadır yaptığı gibi yatakta yatan minik bedene seslendi.

" Uyanmalısın hayatım, Tae hyung'un birazdan seni almak için gelecektir."

Jungkook yattığı yerde doğrulup yumruk yaptığı eliyle gözünü kaşıdı ve diğer gözünü tam açamadığından kısarak annesine baktı. Annesi bir şeyler söylüyor, o ise annesinin ne söylediğini anlamasa bile gözlerini kapatıp kafasını aşağı-yukarı hareket ettirerek söylediklerini onaylıyordu.

Alnını gıdıklayan saçlarını bir eliyle geriye çekip bir süre öyle kaldı ve en sonunda dayanamayıp kendisini öne doğru bırakarak soğuk yorgan ile yüzyüze geldi.

Evi dolduran zil sesi ile Bayan Jeon odadan çıkacakken oğlunun havada kalan poposuna bir tane vurarak küçük olanın sızlanmasına sebep oldu.

Bayan Jeon'un Taehyung'u karşılama sürecinde Kook pozisyonunu hiç bozmamış, aynı şekilde yatmaya devam etmişti.

Taehyung aralık kapıdan içeriye doğru baktığında gördüğü minik beden ve onun yatış şekli ile kıkırdadı. Çantasını çıkarıp kapının dibine bıraktı ve yatakta yatan(?) çocuğa ilerledi.

Küçüğünün Iron Man baskılı pofuduk pijama üstlüğünün eteğini kavrayıp çekiştirerek başladı uyandırma girişimlerine, aynı sırada uyanması gerektiğine dair bir şeyler de mırıldanıyordu.

" Taehyunkiiii " Kook, yeni uyandığından dolayı daha mızmız çıkan sesi ile mırıldandı. Pozisyonunu hiç bozmadan kafasını büyüğüne doğru çevirdi ve kısık göz kapakları arasından güzel çocuğa baktı.

" Sen de gefsene~, befabey yatalım " kolunu kaldırıp büyüğüne doğru uzattı ve parmaklarını açıp kapayarak onu istediğini belli etti.

Taehyung küçüğünün hareketine gülerken kendisine uzatılan eli kavradı ve küçük olanın hâlâ havada olan poposuna bu sefer de kendisi vurdu.

" Abim aşağıda bekliyor Kook, hemen giyinip gitmemiz lazım "

Taehyung'un kelimeleri dudaklarını terk edip Kook'un kulağına ulaştığı ve beyninde işlenip anlamlı hale geldiği 2-3 saniyelik zaman diliminin hemen ardından küçük olan hızla doğruldu ve güzel çocuğa şaşkınlıkla baktı.

Ne yani, abisi ile mi tanışacaktı?

O zaman çok güzel olmalıydı!

Abisi onu çok sevmeliydi, çok çok sevmeliydi!

Aynı hızla yataktan atlayıp küçük bir düşme tehlikesi geçirmiş ve ardından büyüğünü sırtından itekleyerek dışarıya çıkarmıştı.

Kook annesinin kendisi için çıkardığı kot tuluma ve sarı boğazlı kazağa baktı. Hızla pofuduk pijamalarını çıkarıp herhangi bir yere fırlatıp hazırlanan kıyafetlerini giyindi.

Sıra saçına geldiğinde seslice nefesini dışarıya verdi. Bugün her zamanki gibi taramak yerine daha özel bir şey yapmalıydı. Çekmecelerini arayıp kullanabileceği bir şey ararken masasının kenarında duran kartonları destekleyen tokayı farketti.

Tokayı bileğine geçirip aynanın karşısına geçti. Alnını kapatan saçları eliyle toparlayıp bileğindeki tokayla bağlayarak tutturdu.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
kindergarten |kthxjjkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin