31.KAPITOLA

3K 235 26
                                    

,,Scorpius ja sa chcem.. hmm.. chcem... chcem si asi dať pauzu," vykokcem konečne zo seba a vytečie mi ďalšia slza.

,,Akože rozchod?" opýta sa Scorpius a začne nervózne kráčať hore dolu.

,,Asi áno," potvrdím to a stojím bez pohnutia

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Asi áno," potvrdím to a stojím bez pohnutia. Stojím a plačem. Sama neviem, či to chcem, ale v tejto chvíli, keď si uvedomujem, že ma klamal to chcem. Nedokážem byť s niekým kto mi klame a robí veci za mojim chrbtom.

,,Naozaj to chceš? Po tom všetkom čo sme spolu prežili? Čo sme museli urobiť? Ako dlho trvalo kým sa naši uzmierili? Ja ťa milujem, Lili. Aj tak budem ďalej o teba bojovať," rozhadzuje Scorpius rukami a snaží sa mi to vyhovoriť.

,, Naozaj. Potrebujeme pauzu. Ty máš na krajšiu a na lepšiu a na štíhlejšiu. Ty máš proste na viac. Si nádherný chalan, ktorý nechápem, ako mohol zakopnúť o mňa," plačem a pozorujem nervózneho Scorpiusa. V hlave mi chodia aj myšlienky toho typu, ako na to zareagujú naši, ale to je teraz najmenej podstatné.

,,Tak ak to teda chceš, ja to nechcem. Milujem len teba a žiadna iná ti nesiaha ani po päty. A nejaká Bethany? Ona na teba nemá ani vo sne. To, že je pekná nič neznamená. Ty si omnoho krajšia....," plače Scorpius, ale už na ňom vidno, že sa s tým pomaly vyrovnal.

,,Budeš mi chýbať, ale možno to nie je navždy." Keď hovorím tieto slová mi sťahuje žalúdok.

,,Ja budem o teba aj tak bojovať."

,,Tak ,zatiaľ zbohom," poviem a otočím sa. Som pevne rozhodnutá, pauza nám prospeje, ale verím, že sa k sebe ešte vrátime. Už odchádzam von z dverí, keď Scorpius sa ešte raz opýta uplakaným hlasom.

,,Naozaj si si istá?"

,,Nie," poviem a prudko sa otočím. Rozbehnem sa na Scorpiusa a začnem ho vášnivo bozkávať. On sa vôbec nebráni. Tvári sa najskôr trochu prekvapene, ale začne spolupracovať. Cítim každý jeden jeho pohyb. Začnem mu prehrabávať vlasy a on ma chytí za zadok. Naše bozky sa stávajú ešte vášnivejšími. Scorpius ma zvalí na zem a obaja sa začneme usmievať.

,,Tak veľmi ťa milujem," povie pomedzi naše bozky.

,,Aj ja teba," zavzdychám mu do ucha a začnem mu vyzliekať tričko. Scorpius urobí to iste s tým mojím a začne ma bozkávať od krku smerom dolu. Ozývajú sa len jemné vzdychy. Následne vyzlečiem Scorpiusovi nohavice a sadnem si naňho. Bozkávame sa tak vášnivo, ako ešte nikdy. Nikdy som po ňom netúžila tak, ako teraz. Za malú chvíľu leží na podlahe aj zvyšok nášho oblečenia.

,,Naozaj to chceš robiť tu, Potterova?" zavzdychá mi Scorpius do ucha.

,,Áno."

,,Si si istá, je to proti pravidlám," hovorí zvodným hlasom.

,,Som si istá," poviem a vášnivo ho pobozkám.

Nemôžem uveriť, že som sa so Scorpiusom vyspala na našom mieste. Ale stále je to miesto, kde môže kedykoľvek niekto prísť. Asi si obaja koledujeme o tom, aby nás pristihli aj druhý krát. Teraz ležíme už oblečený jeden na druhom a rozprávame sa.

A čo ďalej, Potterová? [HP FANFICTION SK]Where stories live. Discover now