2.Évad 6.rész

751 45 15
                                    

1 évvel később...

"Harry szemszöge"

Eljött a nagy nap,ma lesz a férjem Louis,annyira izgulok. Most Niallt várom,hogy segítsen a ruhámnál. Zayn és Liam Louisnál vannak a gyerekek pedig Gemmánál és Lottinál. Freddie és Darcy 1 évesek és gyönyörű szépek. Most lehet csak látni rajtuk,hogy mennyire hasonlítanak ránk. Darcy barna göndör fürtök és zöld szem,Freddie kék szemivel elvarázsol mint Louis és a haja meg egyenes és világos barna. Sok gént örököltek tőlünk és ez meg is látszódik. Egy ajtó csapódásra lettem figyelmes.

-Na Haver készülődjél gyorsan mert 1 óra múlva kezdődik a ceremónia.-

-Bakker!-Gyorsan levettem a rajtam lévő ruhákat és elmentem fürdeni,megmostam a hajamat ami már nyakamig ért,újra növesztem. A lompost is meg mostam mert ma van a ˙Nász éjszakánk Louival és nem hiszem hogy sakkozni fogunk Hawaiin. Gyorsan szagtalanítottam magamat,megborotválkoztam fogat mostam. És gyorsan kimentem Ni-hez a szobába.

-Nos Louis kék öltönyben lesz te meg feketébe. Nos gyorsan öltözz,mert most írta Z. Úgy hogy siessünk.-Gyorsan felöltöztem. Niall megigazította a ruhámat gyorsan magamra fújtam a parfümömet és a dezodoromat aztán futottunk Ni kocsijához,mert Louisék elvitték a limuzint. amikor már a kocsiban ültünk Nivel és elindultunk a templomban. Fú ma esteájulásig dugom Louist. Alig várom már,jaj ne. Csak most ne.Megyek az isten házába és pont most kell állnia a kis Haroldnak? Ne! És most értünk ide,jaj nekem. Gyorsan kiszálltunk és a hátsó ajtón mentünk be Niallel. 

-Haver! Ne mond hogy erekciód van?-Oltott le Ni.Lenéztem a büszke farkamra.

-Sajnos.-

-Oh most nincsen arra időnk hogy eltüntessük,mert kint kell most már állnod a pap mellett.-Basszus tényleg. Gyorsan oda szaladtam a pap mellé,és rendeztem vonásaimat. Össze zártam lábaimat mert közéjük tudtam zárni lüktető farkamat. Be kellett harapnom a számat ne hogy felnyögjek. Bevonultak a koszorús lányok kezükben a két drága gyerekeim. Aztán mindenki felállt és elindult az a tipikus zene,Louis gyönyörű volt szinte ragyogott.Amint megláttam a szívem megdobbant,mellette Jay volt. Amikor Louis oda ért mellém össze kulcsoltuk kezünket és a pap felé fordultunk,amikor a zene lement mindenki leült és a pap elkezdte a mondókáját. 

Lepergett előttem az egész történet,ami velem és Louissal történt. Amikor bejött az osztály terembe,amikor ellenállt nekem,amikor hozzám bújt,első csókunk. Annyira szeretem ezt az ember. Azért nem voltam már Daddy kink mert Louisnak nem jött be és ezért abba hagytam. Életem legjobb döntése volt az,hogy tanárnak mentem. Arra lettem figyelmes,hogy csönd van és mindenki engem figyel.

-Elnézést,meg ismételné újra?-Néztem a papra.

-Akarod-e hitves férjedül Louis William Tomlinsont? Mellette leszel jóban rosszaban egészségben betegségben,míg a halál el nem válasz?-

-Igen!-Ez egy határozott igen volt.

-Rendben,kérem húzzák fel egymás ujjára a gyűrűket!-Louis felhúzta a jobb kezemen lévő gyűrűsujjamra a gyűrűt én pedig a bal kezére.

-Ezen túl házas társnak nyilvánítalak benneteket,szabad a csók!-Oda húztam magamhoz Louist és egy szerelmes érzelmes csókba hívtam,körülöttink hirtelen lett taps zivatar és ujjongás. Amikor elváltunk Louissal gyorsan kirohantunk az épületből egyenesen a limuzinba. Beültünk és indultunk a reptérre. Louis a nyakamba borult és elkezdett csókolgatni. 

-Istenem Harry annyira boldog vagyok.-

-Most már örökké együtt leszünk! SZERETLEK!-Megcsókoltam és a kezét a farkamhoz vezettem.Amint megérezte a merevedésemet,rögtön elmosolyodott. 

-A kis Harold mire izgult fel?-Nézett rám perverzen. 

-Arra,hogy ma este keményen megduglak.-

-OH tényleg? Én arra gondoltam hogy szex helyett  majd sakkozhatnánk.-Belőlem egy nagy nevetés tört ki ahogy Louisból is. 

-Alig várom uram,hogy keményen megdugjon.-A farkam rándult egyett ami miatt belőlem egy kéjes nyögés jött ki. 

-Awwww...-Élesen beszívtam a levegőt és lehunytam szemeimet. Hallottam ahogy a sliccem lehúzódik.Louis ott térdelt a lábaim előtt és éppen a gatyámat húzta le.Oda nyúltam álla alá és felemeltem,hogy a szemembe nézzen.

-Nem muszáj ezt csinálnod Lou.-Ő lemosolyodott és a hasamnak csapódott farkamat kezei közé fogta és pumpálni kezdte. 

-Awwww,jézusom Louis ez az! AHHWWW!!-Éreztem meleg leheletét makkomon aztán a nyálat utána pedig az egész szájában benne voltam. Lassan elkezdte fejét mozgatni utána bele túrtam hajába és én diktáltam a tempót. Már verejtékes volt a fejem és egyre jobban közeledtem a gyönyör kapuja felé. 

-Louis! Mindjárt! LOUIS!!!!- Kiabáltam és a szájába élveztem. Louis lenyelte a spermámat és vissza húzta rám a nadrágomat beleült ölembe és odabújt.

-Milyen voltam?-Alig kaptam levegőt ezért nem nagyon tudtam válaszolni. 

-A legjobb......Voltál.....Szeretlek!-Megcsókoltam,és egy kicsit lehetett érezni a szájában a sperimet (Új szó gyerekek,mindenki ezt használja. Most találtam ki XDDD Szerk.)

Leállt a kocsi ez azt,hogy a reptéren vagyunk.Gyorsan kiszálltunk kivettük a csomagjainkat,megköszöntük a sofőrnek,hogy elhozott minket. Megelőztük a fanokat akik már kezdek felénk rohanni de mi gyorsabbak voltunk és siettünk a magán gépemhez. 

*********

Este van és most érkeztünk meg a külön szigetünkre ahol van a házunk a Nász napjainkra. Amikor a házhoz értünk Louissal a csomagjainkat leraktuk az előszobába,aztán egymásnak estünk és vadul faltuk egymást. 

Pár órával/perccel később...

Életem legszebb szeretkezése volt Louissal. Minden lepergett újra előttem,ahogy meg láttam ahogy találkoztunk. Mai napig is bánom azt,hogy megerőszakoltam. De most ne háborgassuk azt a múltat mert csak rossz érzés tölt el azt pedig nem akarom.

Befejezés:

Én és Louis nyugdíjasok vagyunk és nagypapák. Darcynak van két szép gyönyörű kislánya és egy szerető férje,Freddinek van 1 gyereke aki kisfiú és a szép felesége. Én és Louis még mindig őrülten szeretjük egymást és ez így is lesz ameddig csak élünk. Sajnos nálam szív problémát diagnosztizáltak ezért nem sokáig húzom Louisnál pedig rákot. 80 évesek vagyunk és itt fekszünk a kanapémon. Louissal szorosan össze vagyunk ölelkezdve és várjuk a halál pillanatot ami nem sokárra megkezdődik. Még utoljára vissza gondoltam azokra az időkre amiket mi átéltünk az iskola,a munka a gyerekek a barátok. sajnos Ni és Z meghaltak autobalesetben még 40 éves korukban. Liam és Lottie össze esküdtek de sajnos Lottie eltávozott köreinkből,Jay is elhunyt leukémiában. És most mi következünk.

-Harry! Úgy érzem nem bírom sokáig,tudnod kell hogy nagyon szeretlek és várlak a menyország kapujában! Nagyon.....Szeret....lek....Harry!-És már nem éreztem szív dobogását. Magamhoz öleltem testét és sírásba törtem ki. Louis meghalt és úgy érzem én is. 

Magamhoz öleltem és vártam az én halál pillanatomat amit nem sokára meg is kaptam.Egy fehér fény kaput láttam a fejem fölött és mintha fiatalabb lettem volna,a kanapén volt a testem és Louis teste is. Egy kéz nyúlt felém amit megfogtam,és átrántott egy szép fehér világba Louis is ott volt fiatalon és én is fiatal voltam,a barátaink is ott voltak és végre megint együtt volt a csapat már csak Liam kellett. Életem során megtanultam azt,hogy becsüljem meg azt amim van,egy szeretetnek annyi ereje van hogy az egész életedre kihat. Nekem az életem Louis,aki örökké mellettem lesz...

*Sziasztok muffinkáim itt a befejezés és az utolsó rész ebből a könyvből! Nos nem hittem,hogy meg éri a 6K-t nagyon köszönöm hogy olvastátok ezt könyvemet és remélem jó lett. Köszönöm hogy olvastok szeretlek titeket Muffinkák! Bocsánat ha nem rakok ki részeket de most már bepótolom tényleg! Imádlak titeket,és köszönöm hogy vagytok! Nos akkor fejezzük be a többi könyvet is. :33333*

Mr.styles: The Physics Teacher (Larry Stylinson/Fanfiction)Where stories live. Discover now