29.Fejezet

613 40 4
                                    

Reggel,8:20 Szombat...

Arra keltem fel,hogy a nap a szemebe süt,ölelő karokat éreztem derekam körül. Nyitogattam a szemeimet,aztán egy idő után megszokta a szemem a fényt így a hátam mögé néztem. És láttam a mellettem szuszogó alvó Harryt,olyan cuki volt valahogy fel kell ébresztenem.Megfordultam kezei között és felkönyököltem. Rajtam egy póló volt és a tanga amit tegnap este vettem fel,Hazzibubumon pedig egy boxszer alsó. K is találtam,hogy hogyan fogom felkelteni. Elkezdtem csikizni felsőtestét,először morgott aztán kinyitotta szemeit és nevetni kezdett amikor már teljesen felébredt  akkor hátat fordított nekem. Én félig ráfeküdtem oldalára és ráraktam államat vállára és nevetni kezdtünk.

-Jó reggelt Louibaba!-Mondta.

-Jó reggelt Hazzibubu! Nem baj ha nem Apucinak szólítalak hanem Hazzibubunak?-Ekkor rám nézett és elmosolyodott.

-De hogy baj. annak nevezel aminek akarsz.-Puszilta meg a szám szélét.

-Rendben! Éhes vagy?-Kérdeztem.

-Igen...-Vágta rá rögtön.

-Mit ennél?- Mosolyodtam el.

-Téged.-Ekkor fordított a helyzetünkön.

-De Hazzibubu én is éhes vagyok,mennyünk le csinálni valamit.-

-És mi lenne ha most reggelire egy reggeli szeretkezés lenne?-Ekkor nedves csókokkal látta el a nyakamat,tudta hogy ez a gyengém. Nem bírtam tovább így beadtam a derekamat.

-Akkor etess meg.-Jelentettem ki.

*******-  

Egy reggeli jó szeretkezés után felvettem egy köntöst és lementem a konyhába. Kiszedtem a hűtőből málnát,áfonyát,meggyet-cseresznyét,banánt olvasztottam tejcsokit és a gyümölcsöket felvágtam,az epret szív alakúra a banánt meg kör alakúba a többi gyümölcsöt nem vágtam fel. Előszedtem egy nagy tálcát tettem rá narancs levet,gyümölcsöket és az olvasztott csokit és felmentem Hazzibubuhoz. Az ágyon feküdt és bámult ki az ablakon amint meglátott felült és elmosolyodott. Levettem a köntöst és be másztam mellé az ágyba betakaróztam és hozzá bújtam a tálcát pedig az ölébe raktam. Bele mártott egy epret a csokiba és a számba rakta az ujját bekaptam és nyalogatni kezdtem. Mióta vagyok én ilyen? Mióta célzok mindig a szexre? Talán Harry hatással van rám,nem tudom. Amikor megreggeliztünk felöltöztünk és kimentünk a kocsihoz mai tervünk ez: Fodrász,vásárlás,mozi. Első a fodrász volt,mert Harrynek a film miatt le kellett vágnia a haját. Amikor beértünk engem is kezelésbe vettek mert nekem is kezdett már hosszú lenni a hajam,Harryvel nem láttuk egymást így csak a végén derült ki hogy hogyan is nézünk ki. Harry boldog is volt meg nem is amikor befonták a haját és levágták. NEEE! Nem tudok majd mibe bele kapaszkodni. Amikor már végeztünk akkor kiszálltunk a székünkből amint megláttuk egymást "O" alakba formáltuk ajkainkat. Harry elmosolyodott így megjelentek gödröcskéi,ami cuki volt.

-Jól néz ki Mr.Styles!-Mondtam neki.

-Tudom,maga sem árulkodhat Mr.Tomlinson-Ekkor megfogta a kezemet és megpuszilta,én zavarba jöttem és elkezdtem kuncogni,megköszöntük a lányoknak a profi munkát,fizettünk utána mentünk vásárolni. Csomó lány jött oda hozzánk képek ért és még beszélgettek is velünk,aranyosak a fanok. Amikor a bevásárló központba értünk meg céloztuk az Adidast a Nikeit a Tommy Hilfigert a Calvin Klein és még sok más boltot. Bementünk egy szex shopba is,ami miatt még inkább zavarban voltam. Harry a bilincsek felé vezetett utána a tangákhoz utána pedig a síkosítókhoz,vettük egy-pár különleges dolgot,mielőtt a pénztárhoz mentünk volna meg pillantottam a pénztárban Roy-t,mit keres itt? Ha meg lát minket akkor bajunk lesz. Én kimentem az üzletből és kint megvártam Harry-t ekkor Roy bandája jelent meg mellettem.

-Figyeljétek a kis buzit itt áll a szex shop mellett. Na mi van anyuci nem engedett be a boltba?-Kezdtek el röhögni,ekkor megjelent Harry mellettem.

-Mr.Tomlinson Eleanor már várja önt az autójukba kívánnak még venni baba ruhákat?-Ekkor Roy bandája csöndbe maradt és elmentek.

-Köszönöm Hazzibubu!-Öleltem meg. 

-Szívesen!-Megcsókolt és mentünk inni egy kávét bepakoltunk a kocsiba és vissza mentünk a mozihoz meg néztük milyen filmek vannak.

-Nézzük meg a Wonder Womant.-Jelentette ki.

-Rendben!-Megvettük a egyeket utána mentünk nasit venni,vettünk két nagy pattogatott kukit és két nagy nachost. Amikor beültünk a teremb,meglepődtem mert alig voltak ben,kb 10-20 ember. Mi a leghátsó sorban ültünk ahol senki nem volt a legtöbben a középső és az első sorban voltak.Amikor elkezdődött a film figyeltünk mint a tökmagok.

 *******

Éppen a kocsi felé tartottunk amikor Roy és a bandája ott tanyáztak az egyik kocsinál amint észre vettek oda jöttek.

-Dik a kis buzi már most rákattan a tanárra.-Ekkor Harry nem bírt magával és leütötte Royt,letérdelt mellé és erősen megfogta a vállát.

-Ha még egyszer bántani mered Louist vagy minket a bandáddal akkor meneküljetek el Londonból oda ahol nem találok rátok.-Mondta nyugodtan,de azért ijesztő is volt szinte csak sziszegte a fogai közül,Roy mozdulatlan volt úgy ahogy a többiek is. Oda jött mellém Harry átkarolta a vállamat és még utoljára beszélt a bandával.

-És ha bárkinek elmeritek mondani ezt az estet akkor meghaltok és azt garantálom,hogy roy lesz az első! MEGÉRTETTÉTEK ?! És ha Lousihoz is egy rossz szót mertek szólni vagy nyúlni szintén ugyan ez lesz. Most pedig takarodjatok haza és aludjatok!- Beültetett a kocsiba majd ő is beült és elindultunk haza,amikor már otthon voltunk a cuccokat kipakoltuk és elraktuk őket én befeküdtem az ágyba mert fáradt voltam,nyakig betakaróztam és vártam Harryt aki kint beszélt a folyosón telefonon,tudom nem szép dolog hallgatózni de most ki hallgattam.

-Oké....De akkor Louis ne tudja meg.....Rendben!..... Majd addig eltávolítom a házból..... Oké..... És biztos,hogy....Aha....Holnap várlak..... Köszi!.....Szeretlek!.....Jó éjt....-Ekkor lerakta,én gyorsan vissza feküdtem az ágyba és néztem ki az ablakon. Harry nem szeret,Harry megcsal. Ez jobban fáj mintha megütne. Én hűséges voltam hozzá meg minden de ez szíven ütött. Befeküdt mellém és átölelte a derekamat,adott egy puszit a nyakamba és jó éjtet kívánt...

*Sziasztok Muffinkáim! Itt is vagyok az új résszel remélem jó lett,na most izgultok? Szerintetek Harry tényleg megcsalja Lout? Kíváncsi leszek a reakciótokra és a véleményetekre. Ha tetszett akkor nyomj rá egy csillagot és kommentelj,imádlak titeket Muffinkáim! Hamarosan érkezik a következő rész! :3333*

Mr.styles: The Physics Teacher (Larry Stylinson/Fanfiction)Onde histórias criam vida. Descubra agora