21.Fejezet

640 48 3
                                    

"Louis szemszöge:"

..18+ rész saját felelősségre..

Lehúztam Harry alsóját és marokra fogtam. Harrybő egy állatias nyögés jött ki és ő is marokra fogott. Elleudtem a bőrt föl-le huzogatni büszkeségén.

-Ah..Louis ez nagyon jó,de nem gondolod hogy benned kéne lennem?- Kérdezte ezért lealltam a cselekedetemmel,mivel a lift nagy volt ezért letudtam feküdni. Harry leszedte az összes ruhámat ami rajtam volt,a farkam a hasmhoz csapódott. Ekkor Harry bevett a szájába és szopni kezdett. Amikor éreztem,hogy itt a vég szóltam Harrynek.

-Ah.... Harry..... Uh..... Mindjárt...-Ekkor a száját egy kicsit össze szorította és elkezdte a zacskómat maszírouni. Nem bírtam tovább és a szájába löveltem. Harry az összes nedvemet lenyelte és feljött hozzám egy csókra. Elémrakta 3 ujját a számhoz.

-nyálazd össze!- tettem amit kért és össze nyálazzam az ujjait. Felnyomta az egyik ujját ami kellemetlen érzés volt,várta ameddig szokom aztán hozzá tette a második ujját és a harmadikat is,egy darabig kellemetlen volt de uzána élveztem. Amikor már elég tág voltam Harry bepozicionálza magát járatomhoz és egy nagy lökéssel belém vágódott. Még mindig fájt de most nem annyira mint amikor a múltkor. Várt egy darabig aztán mozogni kezdett. Egy darabig fájt utána meg már csak az élvezet volt,Harry felemelte lábaimat és a vállára rakta őket. Emiatt még mélyebbre tudott menni,már a prosztatámat is elérte ami miatt a szemem fen akadt és hangisabb nyögések jöttek ki számon. Harry elkezdte a farkamat pumpálni aztán egyszerre élveztünk el. Én Harry kezébe,Harry pedih belém.

..18+ vége..

Gyotsan felöltöztünk és vártuk a csodát hátha elindul a lift,egyszer csak megindult. Amikor felértünk akkor gyorsan bementünk a szobánkba és még egy menetet le játszottunk. Este felé videóchateltünk Zaynnel és Niallel. Sokat dumáltunk,elmondták hogy milyen jól meg vannak rólunk is beszéltünk. Utána jöhetett a legnehezebb rész,anya és apa. Ők most nincsenek otthon ezért valamennyire könnyű lesz. Felhívtak őket és rögtön fel is vették.

-Szia Boo Bear! Mi a baj?- kérdezte anya.

-Sziasztok! Hát ezt személ,esen akartam közölni,de az van,hogy...-ekkor apa megszólalt.

-Ki van ott melletted?-Kérdezte apa.

-Végig szeretném mondani. Nos anya,apa én meleg vagyok.- Ekkor nem szólaltak meg.

-ugye viccelsz? Fiam! Ez mi? Nem lehetsz meleg! Legalább ki a barátod?-Haborodott fel apa,anya csak sírni kezdett.

-nem viccelek. De igen is meleg lehetek,merr Harry és én szeretjük egymást. Harry Styles a párom.- ekkor Harryt is lehetett látni a kamerában. Én hozzá bújtam,ő pedig szorosan ölelt magához.

-Mocskos buzik! Nem vagy a fiam Louis! Soha többé nem akarlak látni,az én fiam nem buzi. Nem vagy a család tagja! Legyél boldog! De mi már nem vagyunk a családod! BUZI VAGY!!-Akadt ki apa és kilépett a chatből ekkor már anya volt ott csak.

-Sajnálom Louis! De tudod,hogy apád milyen. Mindenek esetére akár meleg vagy akár nem. Nekem mindig is az én fiam leszel ! Áldásom rátok. Várjunk csak? Ő nem a tanárod?-kérdezte anya.

-Köszönöm anya szeretlek! De ő a tanárom,de már nem sokáig,mert énekes és ezért énekesi pályán fog már dolgozni és én is.- Anya meglepődött.

-Hát jó! Ha te boldog vagy akkor én is az vagyok! Szeretlek BooBear. Harry?-

-Igen?-kapta fel a fejét Hazzi.

-Majd valamikor szeretnék veled beszélni négyszem közt. De viszont én most megyek. Legyetek jók! Addig apádat lenyugtatom Boo. Sziasztok!-ekkor bontotra a vonalat. Én sírva fakadtam és Harry nyakába borultam. Harry szorosan fogott magához és nyugtatgatott.

-Csss,semmibaj Baba! Semmibaj! - kezdett el puszilgatni. Én csak zokogtam mert fájt ahogy apa viselkedett az előbb,mkért tagad le?

-Harry?-

-Igen?-

-te a családom vagy?- kérdeztem.

-Igen! És az maradok neked örökké.- még jobban hozzá bújtam és adtam egy puszit a mellkasára. Ekkor elnyomott az álom és elalidtam...

"Harry szemszöge:"

Szegény kisbabám,nagyon fáj hogy sírni látom megint. De meg tudom érteni,apukája elitéli. De miért? Miért ítéli el a saját fiát? A szülői logikát nem tudom megfejteni. Ha Louis bdog akkor annak az apukája miért nem örül? Ekkor jött egy üzenetem messangeren. Megnéuzem ki az,Zayn volt az.

Zayn: Szia Harry beszélnünk kell.
Én: szia! Mond!
Zayn: Louissal kapcsolatos? Ha elmondom kérlek ne akadj ki ezen. De Louisnak nem mondhatod el rendben?
Én:Rendben!
Zayn:Louis egy rendellenességel született,ami miatt anya méhe van a fenekében. Ezért muszáj mindig védekeznetek! Ugye eddig védekeztetek,ha csináltátok?

Mi a? Le voltam sokkolódva? Anya méh? Védekezés? Louis terhes tud lenni? És én ezt eddig miért nem tudtam és ő miért nem tudott erről. Vissza írtam Zaynnel gyorsan.

Én:Hát védekeztünk eddig csak amikor ma csináltuk akkor nem. Akkor Louis terhes?
Zayn:.......😥😥😥
Én:Zayn?
Zayn: Ház ha nem védekeztetek akkor igen.😧😧

Nem válaszoltam vissza,lezártam a telefonomat és elgektettem az ágyon a babámat,szorosan magamhoz öleltem és simogattam a haját és a hátát. Nem tudom elhinni,hogy terhes túl bizar. De ha még is igaz ez akkor,hogy rudja megszűlni a gyereket? Ez egy olyan kérdés amire nem hiszem,hogy fogok kapni választ. De még is iagz ez az egész akkor nagyon örülök neki,hogy apák leszünk. Adtam egy puszit Louis fejére és én is elaludtam...

*Sziasztok Muffinkáim! Itt a másik fejezet remélem izgalams és sejtelmes lett. Remélem tetszik eddig a sztori! Ha tetszett ez a rész akkir nyomj rá egy★-ot és kommentelj,ha nem tetted még meg ezt eddig akkor köves be és légy te is Muffin! Köszönöm! :333 Imádlak titeket!*

Mr.styles: The Physics Teacher (Larry Stylinson/Fanfiction)Where stories live. Discover now