28.Fejezet

589 47 2
                                    

Reggel kómásan keltem fel,húh Zaynnek igaza volt tényleg szükségem van a dugásra. Álmomban is már álltam bakker. Harry már fent volt és már elkészült.

-Siess Louibaba,mert elkésünk a suliból.-Gyorsan kapcsoltam felöltöztem rendbehoztam magamat és már mentem is le az előszobába,hogy fel vegyem a cipőmet. Gyorsan indultunk meg a suliba. Harry szokás szerint ugyan ott tett ki ahol eddig. Sietős léptekkel mentem a suliba. Amikor beértem akkor gyorsan leültem a helyemre mert kémia volt,kémia után jött a tesi,matek,irodalom,informatika,ének és legvégül fizika. Mmmmmm,Mr.Styles készüljön fel,hogy kanos lesz ha meglát. 

******

Végre fizika,a helyemen ülök és figyelem ahogy Harry magyaráz.

-Oké ma azokat hívom ki felelni akik bukásra állnak.Mennyünk hátulról  a naplóban. Louis Tomlinson. Akiknek nem kell felelni azok a Mf.-ben oldják meg az összefoglalót feladatot.-Ekkor kimentem Harryhez direkt ráztam a csípőmet mikor kimentem hozzá.

-Nos mit tanult mára Mr.Tomlinson?-Kérdezte selymesen.(Waht? Selymesen? XDD szerk.)

-Semmit Mr.Styles!-Mondtam neki és közben egy kicsit elnevettem magamat.

-Hát sajnálom Mr.Tomlinson de akkor 1-es és ma itt kell maradnia 8.órában korrepetáláson.-Én csak bólintottam és vissza ültem a helyemre.Végre kicsengettek én mentem pakolni a szekrényembe gyorsan és majd a következő csengőkor vissza megyek. Vettem valamit a büfében és elfogyasztottam ha valakit érdekel akkor rántott húsos-sajtos szendvicset ettem. Pont becsöngettek amikor végeztem. Gyorsan bementem a terembe,Harry a tanáriasztal ült és simogatta magát lent,éreztem hogy kanos. Ahhoz képes,hogy tegnap féltem tőle most eléggé bátor vagyok.Bementem és leültem a padra.

-Nos Mr.Tomlinson!-ekkor felállt és bezárta az ajtót kulcsra. Oda jött elém és neki támaszkodott a az asztalnak. Elővettem a könyveimet és kinyitottam a mai óra anyagánál.

-Beszéljünk a mai óra anyagáról.-Ekkor leült mellém és olvasni kezdte a könyvet. Elkezdett közben magyarázni,de én cseppet sem tudtam figyelni,csak azt ahogy az ajkai mozognak és a szemi néha-néha rám vetődnek.

-Kérlek menny oda a táblához és rajzold le ezt az alakzatot.-Én oda mentem a könyvel a kezemben és elkezdtem lemásolni,véletlenül eletettem a krétát ezért pucsitva hajoltam le érte ekkor egy nagy nyögést hallottam.

-Ahhh....-Hátra néztem és Harry állt mögöttem.

-Folytasd csak.- Ekkor tovább rajzoltam,de Harry megfogta a két csípőmet és a nyakamat kezdte el szívni. Próbáltam a táblára koncentrálni,de aztán annyira élveztem a dolgot,hogy letettem mindent ami a kezemben volt és Harry felé fordultam,ajkaira tapadtam és heves és erős csókcsatába kezdtünk bele. Elmélyítette csókunkat és lenyúlt a fenekemhez,nagy kezeivel erősen belemarkolt ami miatt belőlem egy nagy nyögés jött ki. Lenyúltam Harry büszkeségéhez és simogatni kezdtem éreztem ahogy már keményedik ezért hozzá dörzsöltem az én büszkeségemet is.

...18+ saját felelősségre((Kivételesen most tényleg részletezni fogom))....

-Ahhhh,Louibaba annyira kívánlak.-Mondta H.

-Én is,tégy a magadévá az asztalon kérlek. Uh már nem bírom.-Nyögtem neki,mert nagyon szűkült a gatyám. Leöltöztünk felemelt és az asztalra ültetett,lábaim közé jött így a csípőjére tudtam kulcsolni lábaimat. Felgörgette magára,de előtte pumpált a farkamon. Utána benedvesítette bejáratomat és a a makkjával elkezdett simogatni,,azaz érzés gyerekek szinte meg őrjített.Ezért nyögtem egy nagyot.

Mr.styles: The Physics Teacher (Larry Stylinson/Fanfiction)Where stories live. Discover now