1.Fejezet

2.1K 84 12
                                    

Louis Tomlinson vagyok egy átlagos srác. Angliában élek születésem óta. Van egy szerető családom és egy szerető barátnőm akit Eleanornak hívnak de én csal El-nek hívom,mert ez a beceneve. A családomról párszó,van 3 testvérem van Lottie,Phoebe,Daisy. A szüleim gazdagok,de nagyon.Apa ügyvéd,anya meg magánpszichológus sokat dolgoznak mind a ketten ezért ritkán látjuk őket.A testvéreim közül én vagyok a legidősebb ezért általában én szoktam vigyázni a húgaimra,amikor El át jön akkor ő is szokott segíteni az ikreknél főleg.Most szeptember elseje van pont az első tanítási nap,17 éves vagyok ezért 11.-es vagyok.Hm,végre 1 év és 12.-es leszek. Egy művészeti iskolába járok ahol zene a szakom,szeretek énekelni,zongorázni. Sportokban nem vagyok elég ügyes max csak a fociban,mert az a kedvenc sportom. A tanulási eredményem viszonylag jó ilyen 3-4 es vagyok,soha nem buktam meg semmiből.De most már ideje felkelni,mert 8-ig bekel érnem.Kikeltem az ágyból és megcéloztam a fürdőt,lemosakodtam,fogat mostam,megborotválkoztam. Amikor ezekkel végeztem vissza mentem a szobámba és kiválasztottam a mai ruhámat.A választás egy fekete feszülős farmer,és egy fehér sima póló volt.Amikor felöltöztem még vissza mentem a fürdőbe,hogy beparfümözzem magamat.Amikor ezzel is végeztem a szobámból bepakoltam a sulitatyómba a fontos dolgokat: Pénztárca,kulcs,telefon,telefontöltő,powerbank,fülhallgató,jegyzet füzet és tolltartó.Gyorsan még felvettem egy kék ADIDAS pulcsit és lementem a konyhába ahol Lottie iszogatta tejeskávéját.

-Jó reggelt tesó!-Mondta Lottie mikor meglátott.

-Szint úgy húgi.-Mosolyogtam rá.

-Louis ma elmegyek a lányokkal csavarogni a városba,nem maradok sokáig ilyen 5-6 óra körül jövök haza.-

-Rendben!-Oda mentem a pulthoz és a gyümölcsös tálból kivettem egy banánt amit jó ízűen elfogyasztottam. Raktam be két darab almát a tatyómba plusz még mellé tejes teát.Még végig gondoltam mit kéne még vinni,de mivel első nap és semmilyen tanítás ezért nem kellett sokáig gondolkodnom.Adtam egy puszit a húgom arcára és elindultam a suliba,nincsen messze csupán csak 10-15 perc így hát gyalog indultam neki.Amikor beértem a suliba a barátnőm rögtön letámadott és csókokkal hintette be arcomat.

-Sziaaa!!-Kiabálta és nyomott egy hosszú csókot a számra,nyelvem azonnali bejutást kért az ő szájába amit megadott.Aztán eltolt magától.

-Nagyon hiányoztál!-Mondta.

-Te is nekem.-

-Hallottad a nagy hírt?-Kérdezte boldogan.

-Nem,de most kíváncsivá tettél.-

-Nos jött egy új tanár a suliba,asszem fizika tanárként. Na mindegy.És ez azt jelenti,hogy Doris nénit lecserélték,habár jobb is mert eléggé öreg volt már.-Új tanár? Wow. És ez nekem miért jó hír? Kérdeztem magamtól. Nem tudom. Újabb tanár,újabb kínzás.Szuper! Ch. Bementem az osztályomba és rögtön Zayn támadott le a legjobb barátom.

-Csákány öcsém? Na áll még a cölöp?-Kérdezte nevetve.Mindig így köszön nekem mert egyszer voltunk egy buliban a nyáron és Eleanor beleült az ölembe nekem pedig felállt,azóta ezzel szívat Zayn. Ha kérdezed éppen magadtól,hogy szűz vagyok-e akkor a válaszom igen.

-Csá haver! Hagyjál már!-Nevettem el magamat.Megfogta a vállamat és megveregette egy kicsit.

-Jól van na! Tudod,hogy csak hülyülök.-Mondta.

-Tudom,de annyira kellemetlen ez az egész!-

-Tudom,pont ezért piszkállak ezzel. Hallod ez az iskola felvett egy új bolond tanárt azt hiszem a neve valamilyen Mr.Styles. Vagy nem tudom.-Hm,Mr.Styles. Tuti,hogy valami 50 éves papa aki minden péntek este megy a nyugdíjas clubba bingózni.

Mr.styles: The Physics Teacher (Larry Stylinson/Fanfiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin