8.Fejezet

1.2K 72 4
                                    

Reggel arra ébredtem fel,hogy valaki simogatja az oldalamat.Kinyitottam szemeimet és próbáltam felmérni a területet.Hol vagyok? Nézek körül amikor hátra fordulok Harry simogatja az oldalamat és engem figyel.

-Jó reggelt! Hogy aludt az én Babyboyom?-

-Jó reggelt! Nem vagyok a tiéd és nem az a nevem,hogy Babyboy. Amúgy meg viszonylag jól aludtam. Te?-

-Eddig az estéimet mindig üresen töltöttem,de te betöltötted és igen nagyon jól aludtam.-Ásítottam egyet és rákérdeztem az időre.

-Mennyi az idő?-

-10: 00-van-

-Mikor viszel haza?-

-Ebéd után jó?-

-Igen.-Válaszoltam.

-Louis beszélhetnénk komolyan?-Én csak bólintottam.

-Majd ebéd után.-Mondta.Mivel felső teste szabad volt ezért rálátásom volt tetoválásaira,a V vonalán volt kettő darab levél,a hasán volt egy gyönyörű szép pillangó,a mellbimbói felett pedig kettő darab madár a bal keze televolt tetoválással. Nem tudom,hogy mi hajtott de a meg pusziltam a pillangót és a két madarat.

-Louis....-Kezdte volna Harry,de én meg akadályoztam mert befogtam a száját. Nem bírok magammal elakarom neki mondani,de nem tudom,hogy. Inkább ki keltem az ágyból és elmentem fürdeni,rendbe hoztam magamat átöltöztem beállítottam a hajamat aztán írogattam Zaynnel.

*Szia Louis! Mizu?*

*Semmi.Veled?*

*Nagyon semmi. Át mehetek?*Kérdezte.

*Hát öm nem vagyok otthon.*

* Óóóó.Csak nem egy csaj?*

*Nem. *

*Kár.Hol vagy?*

*Ha elmondom akkor megígéred,hogy ez köztünk marad?*

*Persze!*

*Mr.Stylesnál.*

*:O És volt valami este? Egyáltalán nála aludtál?*

*Igen nála aludtam,és nem történt semmi.*Egy kiabálást hallottam lentről.

-LOUIS KÉSZ AZ EBÉD!-Gyorsan leraktam a telefonomat és lerohantam a konyhába. Harry éppen megterített az ebédlőben. Leültem a székre és vártam Harryt az ebéddel. Amikor megjelent a kezében egy lábos volt lerakta elém és ő is leült velem szembe.

-Mi a kaja?-Kérdeztem.

-Krumplis tészta.-

-A kedvenc kajám.-Szedtem magamnak ő is szedett magának jó étvágyat kívántunk egymásnak és enni kezdtünk.Ebéd után amim szét volt szórva cuccom összepakoltam. És még a nappaliban leültem,mert Harry akart valamit beszélni velem.

-Miről akartál beszélni?-Néztem rá miközben leült elém.

-Nos Louis azért akarok veled beszélni mert most az életem felfordul miattad. Amióta ti sulitokban tanítok mindig csak rád gondolok. Nem tudom mi ez,de eddig soha nem éreztem ilyet egy embernél sem. Mindig csak a dugás,de nálad más. Ha velem jössz szembe a folyosón vagy beszélsz hozzám egyszerűen megmelengeti a szívemet.-Meglepődtem amit most mondott,tényleg beindítottam nála valamit?

-Ez a szeretet Harry.-Mondtam neki.

-De én nem szerethetek. Mindig csak bántok,én nem tudok szeretni.-Hajtotta le a fejét. Mi lehet vele amiért nem tud szeretni? Muszáj cselekednem.Felemeltem a fejét és megcsókoltam.

-H,tudsz te szeretni csak akarni kell.-Mondtam ajkaira.

-Szeretlek Louis!-Mondta. Ezt nem kéne,de még is. Én is szeretem,de még mindig nem merem bevallani. De szerintem nekem is el kéne mondanom neki az érzéseimet.

-Louis?-Nézett mélyen a szemembe.

-Igen?-

-Leszel.....a......-Nem tudta befejezni,mert a telefonom megcsörrent.Megnéztem ki az,anya volt.

-Bocsi de ezt fel kell vennem.-Felvettem anya mondta,hogy induljak meg haza,mert valami családi napot tartunk.

-Bocsi Harry,de mennem kell,mert anya hívott,hogy családi nap lesz ma.-Ő csak bólintott és kikísért az ajtón.Beültünk a kocsiba és elindultunk haza.

-Amúgy mit akartál mondani?-Kérdeztem tőle.

-Már mindegy,hülyeség lett volna.-Mosolyodott el,de láttam rajta,hogy valamin nagyon emészti magát.

-Nem mindegy látom rajtad,hogy valami nagyon emészt.-

-MONDOM,HOGY SEMMI!- Én csak sóhajtottam és kinéztem az ablakon,amikor házunk elé ért akkor csak elköszöntem tőle és már szálltam ki a kocsiból és berohantam a házba. Anya rögtön letámadott az előszobában.

-Pakolj össze kisfiam!-

-Miért?-

-Apádat át helyezték Írországba Dublinba ezért a hétvégén már költözünk ki.-Bennem egy világ omlott össze,elköltözünk Londonból,és soha többé nem látom Harryt.

-Anya én nem akarok elmenni..... Nekem jó itt....-Csuklott el a hangom.

-De muszáj lesz Boo,még nem vagy 18 nem tudsz magadra vigyázni. Meg különben is,már kiírattalak a sulidból.-Ne.Gyorsan felrohantam a szobámba és az ágyamra dőltem csak sírtam sírtam és csak sírtam. Írtam Harrynek egy üzit,hogy nem fogunk már találkozni,mert elköltözök. Sírás közben a szobámban lévő dobozokba tettem a cuccaimat és a bőröndömbe is bepakoltam. Én ezt nem akarom. De miért húz Harryhez a szívem? Azért Louis mert szerelmes vagy belé. De ő a tanárom vagy is helyesbítek a volt tanárom. Annyira szerete. Mielőtt elmennék ez muszály neki elmomdanom. Gyorsan fel kaptam a telómat és elindultam Harryhez. Amikor oda értem akkor a kapu nyitva volt. Gyorsan berontottam a házba,megpillantoztam Harryt a kanapén.Amikor észre vett meglepődött.

-Louis. Te mit csinálsz itt?-

-Elkel mondanom valamit. Harry szerelmes vagyok beléd,nem akarok elköltözni. Veled akarok lenni. Szeretlek!-jelentettem ki neki. Ő meglepődött. Felállt és oda jött hozzám.

-Ezt komolyan gondolod? Louis én.... Én is szeretlek!- kijelentésére megcsókoltam. Ez egy olyan csók volt amiben minden benne volt érzelemtől kezdve minden. Olyan jó volt csókólni. Harry nyakát átöleltem ő pedig a derekamat,oda vezetett a kanapéhoz és lefektetett rá. Befeküdt a kétlábam közé. Elkezdte oldalamat simogatni én pedig a haját és a hátát. Eltávolodott és neki döntötte homlokát enyémnek.

-Szeretlek Lou!-

-Én is szeretlek Hazza!- Oh,új becenév:Hazza.

-De Louis,mi lesz ha elköltözöl? Akkor nem látjuk egymást.-szomorodott el.

-Figyelj ha elköltözök akkor minden szünezben meglátogatlak és ha gondolod karácsoykor együtt ünnepelhetünk. És ha 18 leszek ami 4 hónap múlva lesz.-

-Akkor is nagyon fogsz hiányozni!-mondta

-Te is nekem!-megcsókóltam újra.

-Nálam alszol ma is?-kérdezte.

-igen!- csókóltam meg újra.

*Sziasztok! Meghoztam egy új fejezetet,remélem jó lett. Ha tetszik akkor nyoj rá egy ★-ot és kommentelj,ha még nek tette meg akkor kövesbe! Köszönöm! :3*

Mr.styles: The Physics Teacher (Larry Stylinson/Fanfiction)Where stories live. Discover now