11.Fejezet

1K 65 2
                                    

Reggel nagy fájdalomra keltem fel,a szememet alig bírtam kinyitni mert fájt a testem mintha darabokra esett volna. Éreztem a csípőmön,hogy valaki ölel. A nyakamnál megéreztem a meleg leheletét az illetőnek. Megpróbáltam megfordulni amennyire csak tudtam és szembe találtam magamat Harryvel. Aki már régen fent volt.

-Jó reggelt!-Mondta.

-Rossz reggelt!-

-Mi ez a nagy durci. Amúgy meg jól vagy? Próbáltalak az éjjel leápolni a sebeidet.- Kezdte at arcomat óvatosan simogatni amire felszisszentem.

-Köszönöm! Nem vagyok jól,fáj mindenem és alig tudom nyitva tartani a szememet.-

-Nem viszlek haza és nem mész ma be a suliba. Itthon maradok veled és ápolgatlak.- Mi ez a Harry? Van ilyen énje is? Olyan jó,hogy most ismerem meg azt az oldalát ami törődik velem.

-De,anya keresni fog.-Kezdtem el aggódni.

-Nem fog keresni,mert ha jól tudom 1 hétig nem lesz otthon a húgaiddal.-

-Tudom,de akkor is.-

-Louis nem lesz semmibaj,itt leszek melletted és vigyázni fogok rád. Senki nem bánthat téged,és ezt megígérem!-Fogta kezei közé arcomat.

-Harry?-

-Igen?-

-Elmeséled nekem,hogy mi történt mielőtt ide jöttél volna a mi sulinkba?-Harry arca lefagyott.

-Miért érdekel téged ennyire a múltam?-Kérdezte.

-Mert megakarlak ismerni!-Vett egy nagy levegőt.

-Nos... Kiskoromban a szüleim elhunytak húgommal maradtam egyedül Gemmával. Bekerültünk egy katolikus egyházi árvaházba. Ha rosszak voltunk rendszeresen vertek minket szíjjal vagy ha sokkal nagyobb bűnt követtünk el akkor cigi csikkeket nyomtak el a bőrünkön vagy bezártak egy hideg és mocskos szobába 1 hétig. Amikor megtudták,hogy én meleg vagyok,akkor voltam 13 éves. Akkor megvertek úgy,hogy vért köptem aztán bedobtak a büntető szobába. Amikor 18 lettem Gemmával elváltak útjaink és elhagytam azt a poklot. Saját lábamon álltam és tanultam keményen amikor tanár lettem,akkor egy olyan zárka féleségi tanodába mentem ahol a gyerekeket szintén verték,sőt ha egy tanár is megszegett egy szabályt akkor őt is megverték. Egyszer egy gyerek segítséget kért tőlem,mert vérzett a feje. Segítettem neki,haza vittem a régi lakásomba,nem engedte neki,hogy suliba járjon. Amikor ő is elért egy megfelelő kort akkor rá jött,hogy meleg aztán egy darabig dugó pajtások voltunk ha érdekel akkor én voltam alul. Amikor elváltak útjaink akkor ide költöztem és jöttem a sulitokba. -Elkezdtem sírni,mert ez a történet megrázó. H óvatosan átölelt és megpuszilta a fejemet.

-Szeretlek Babyboy!-Suttogta a fülembe után puszilgatta a fejem.

-Csssss.... Itt vagy nekem és mindent helyre hozol amit kell. Kérlek Louis legyél a barátom !-Nem bírtam tovább és igent mondtam. Eltolt magától és elkezdett csókokat adni a számra.

-Ma elmegyünk orvoshoz. Rendben?-Kérdezte,én csak bólogattam.

-Rendben! Lemegyek csinálok reggelit utána felöltözünk és megyünk dokihoz.-

-Rendben!-Mondtam. Kiszállt az ágyból és lement. Pont mellettem volt a távirányító így betudtam kapcsolni a TV-t pont valami felnőtt csatornánál kapcsolt be. Fúúúj,egy szőke cica baba csajszi kutyapózban mögötte meg egy csávó. Gyorsan át kapcsoltam egy másik csatornára ami pont a cartoon network volt éppen a scooby doo 1 évada ment. Elgondolkodtam azon,hogy Harry tényleg pornót néz? Nem akarom tudni,hogy...Bocsánat csak hapciztam,nos ott tartottam,hogy nem akarom tudni,hogy mik történtek eddig ebben z ágyban ha ilyeneket néz...És újabb hapci...Elkezdett folyni az orrom,kinyitottam a mellettem lévő éjjeli szekrény fiókját. Hát mindent találtam benne csak nem azt amit kerestem ha valaki érdekel akkor ezek voltak benne: óvszer,síkosító,és egy rózsaszín szőrös bilincs. Öm oké.Akkor most szépen visszatolom a fiókot és elfelejtjük amit most láttunk. Jó pár-perc múlva kinyílt a szoba ajtó és Harry jelent meg egy tálcával a kezében.Letette a tálcát elém. Bebújt mellém és közelebb húzta a tálcát. Amerikai palacsinta volt juhar sziruppal és banánnal mellé meg egy pohár narancslé.

-Köszönöm!-Csókoltam meg.

-A Babám csak a legjobbat érdemli.-Csókolt vissza.

-Mi jót nézel?-Kérdezte.

-Hát öm... Scooby doo-t.-Motyogtam el mert éppen ettem.

-Kedvenc mesefilmem,régebben beöltöztem Scooby Doonak hallowenkor.-Mondta

-Tényleg?-

- Aha. Na milyen a palacsinta?-

-Nagyon finom,mesteri szakács vagy.- Mondtam és a számon ott volt a juhar amit Harry lecsókolt.

-Hmmm... Így még édesebb az akad Baba!-Éreztem Harry nyálát a számon lenyaltam és inkább a juhart éreztem. Amikor megettem mindent Harry levitte a dolgokat a konyhába én meg nyakig betakaróztam,mert fáztam. Amikor bejött Harry akkor befeküdt mellém,én oda bújtam hozzá mert így valamiért melegebb volt.

-Babaaa...-

-Hagyjál...-Mondtam.

-De elkel mennünk az orvoshoz. Egyrészt azért,hogy megtudjuk,hogy a sérülések nem komolyak. Másrészt meg tűz forró vagy.-Csak szipogtam egyet.

-Harry,kaphatok papírzsepit?-

-Persze.-Elhajolt és kihúzott egy fiókot amiből kivett egy PZS csomagot. Kifújtam az orromat és visszabújtam Hazzihoz.

-Baba öltözz fel,elmegyünk orvoshoz,veszünk gyógyszereket haza övünk lefürdünk csinálok meleg tyúkhús levest befekszünk az ágyba és TV-ünk.-Mondta.

-Rendben.-Felvettem Harry ruháit mert nekem nem volt itt semmim. Amikor ezzel is végeztünk beültünk a kocsiba és elindultunk az orvos felé.

-Harry?-

-Igen?-

-Állj meg kérlek.-Mondtam.Tette amit kértem és egy út leágazásnál leállt.

-Mi az?-Fordult felém.

-Bemászok hátra mert fáj ha ülök,kaphatok valami pokrócot?-Kérdeztem,közben bemásztam hátra. Harry kiszállt a kocsiból és a csomagtartóból elővett valamit.Benyitott hozzám hátra és bemászott mellém becsukta az ajtót és oda jött mellém. Bebugyolált és még egy párnát is kaptam a fejem alá.

-20 perc és ott vagyunk,rendben ?-Lehunytam szemeimet és bólogattam. Adott egy csókot a számra majd kiszállt és vissza ült a volán mögé.Elindultunk az orvos felé. Csak néztem Harry arc vonásait és azt,ahogy kinéz. Olyan jó,hogy együtt vagyunk olyan jó érzés. És most már tudom mit akarok. Harry Styles szerelememként beállítani. Néha-néha láttam ahogy a visszapillantótükörben nézett engem,hogy minden rendben van-e.

-Louis alszol?-Kérdezte Hazza.

-Nem.-

-Figyi bekapcsolom a fűtést és odaadom a kabátomat,mert látom,hogy vacogsz.-Hátra dobta kabátját és betakaróztam azzal is.Éreztem ahogy a kocsi kezd melegebb lenni,bele szagoltam Hazza kabátjába és olyan finom illata volt mentol,Harry parfüm és Harry sajátos illata. Nagyon jó volt. Lehunytam szemeimet és megpróbáltam egy kicsit aludni,de nem sikerült mert mindig folyt az orrom,ami nagyon idegesített. Elkezdett a torkom is fájni és köhögtem. Éreztem ahogy a kocsi megáll és a motor pedig leáll...

*Sziasztok Muffinkáim! Itt a 11.Fejezet remélem jó lett,szerintem ez inkább cuki rész lett mint durva. Nos ha tetszett ez a fejezet akkor nyomj rá egy csillagot és írj kommentet, ha még nem tetted meg akkor kövess be és légy te is Muffin. Köszönöm ! :333*

Mr.styles: The Physics Teacher (Larry Stylinson/Fanfiction)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt