24.Fejezet

618 40 0
                                    

Nagy sötétség és valakinek a hangja ébreszt fel.

-Szerelmem kelj fel! Semmibaj nincsen.-Ez a valaki hangja nem másé volt mint Harry-é.Rögtön kinyitottam szemeimet amik könnyesek voltak,gyorsan megdörgöltem őket és Harryre néztem aki aggódva fürkészte arcomat.

-Mi baj Lou? mit álmodtál?-Kérdezte suttogva az ajkaimra.

-Rosszat álmodtam veled kapcsolatban. Ugye szeretsz és nem fogsz elhagyni? Ugye nem csalsz meg a hátam mögött? Ugye te is akarsz gyereket?-Kezdtem el aggódni.

-Cssss...Nyugi Louis! Életemnél is jobban szeretlek. Soha nem foglak elhagyni ezt megígérem. Soha nem csalnálak meg,minek csalnálak meg ha itt vagy nekem te aki a világon a legfontosabb nekem? Persze,hogy szeretnék gyereket. Louis mi történt az álmodban?-Ekkor mindent elmeséltem neki,szoros ölelésbe vont és megpuszilta a fejem búbját.

-Ez csak egy álom volt,semmibaj nincsen!-Elkezdett csókokkal belepni az arcomat,megfogtam az állát és a számra húztam. Heves csókcsatába kezdtünk,ami kezdett egy kicsit elmélyedni. Harry bele mosolygott a csókunkba és elkezdte kényesztetni az alsó ajkamat.

-Harry ha most nem állunk le akkor felverjük a fiúkat!-

-És ha át mennénk a vendégszobába vagy lemennénk a nappaliba?- a hangja szinte elvarázsolt ami miatt nem tudtam ellent mondani.

-Nappaliba mennyünk.-Mondtam. Ekkor felkeltünk az ágyból és kimentünk a szobából. Ledőltünk a kanapéra,Harry rajtam feküdt és a pólómat húzta le. Én is meg csináltam vele ugyan ezt,elkezdte az oldalamat simogatni.

...18+ rész. Saját felelősségre!...

Eltávolítotza rólunk az alsónkat és elvette az asztalról az óvszert. Felhúzta magára,bepozicionálta magát és egy határozott mozdulattal belém jött. Egy nagy nyögéssel jeleztem azt,hogy jól esik,Harey az eljén lassan mozgott de aztán elkezdett gyorsbban és mélyre menni. Egyszer csak elérte egy olyan pontomat ami miatt a szemem az egekbe akadt. Nagyon jó érzés volt,nagyokat nyögtünk mind a ketten. Azzán egyszer csak Harry pumpálni kezdett.

-Ah Harry.... Nagyon jó! Mélyebbre még!- nyögtem ki. Harry még mélyebbre ment és szinte már az orgazmus kapujánál jártam. Egyszerre élveztünk el.

...18+ vége...

Harry kihúzódott belőlem és a használt gumit kidobta utána vissza jött hozzám és vissza feküdt rám. Fejét a mellkasomra tette és úgy vette a levegőt. Simogattam a haját és a hátát.

-Szeretlek LouBear! Életem legszebb napja volt az amikor bejöttél O.F-re!-Nyeltem egyett és vissza válaszoltam.

-Én is szererlek HazzBaby! Milyen jó,hogy elkéstem akkor.-mondtam.

-Emlékszel amikor megakartalak büntetni?-kérdezte kunvogva.

-Hogy ne emlékeznék arra? Akkor a daddykinkes éned jött elő?-Kezdtem el én is kuncogni.

-Hát akkor még igen a daddy énemben voltam. Csak aztán rá jöttem,hogy neked nem ez kell.-Tényleg azt akarta,hogy Apucizzam? Ez olyan édes.

-És ha én most azt mondanám,hogy apuci? Akkor mi lenne?-kezdem el játszadozni.

-Akkor te nekem Baba vagy! Apucinak szeretnél szólítani?- Kérdezte.

-Hát ha nem baj? Szeretlek Apuci!- Felkúszott mellém és megcsókolt.

-Én is szeretlek pici babám!-Fel öltöztünk és vissza mentünk a szobába. Gyorsan lefeküdtünk és vissza aludtunk...

Reggel arra keltem fel,hogy valaki nedves csókokkal lepi be az arcomat,amikor kinyitottam a szememet akkor Harry zöld íriszeivel találtam szembe magamat.

Mr.styles: The Physics Teacher (Larry Stylinson/Fanfiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin