23.Fejezet

588 43 2
                                    

Lesokkolt a látvány amit láttam, Lottie és Liam csókolóztak. Liam felkelt az ágyról és oda jött mellém.

-Sajnálom Tommo,csak...-Kezdte el Liam.

-Semmibaj,csak azért bennem van a tesós ösztön,hogy megakarom védeni a húgomat. Ha össze töröd a szívét akkor gyökerestül tépem ki a töködet. Oké?- Veregettem meg a vállát.

-Oké,de még nem jöttünk össze csak egy randit beszéltünk meg.-Ekkor már nem voltunk Lottie szobájában.

-Rendben! Figyelj Lottie egy értelmes okos és kedves lány ha jól bánsz vele és nem hagyod el akkor te is megúszod és a tököd is. Hova viszed el?-Kérdeztem.

-Hát egy jó étterembe.-

-Rendben! Gyere mennyünk vissza a szobámba,amikor visszaértünk Niall és Zayn márt húzták a lóbőrt a helyükön. Harry az ágyon fekve instázott,amikor bementünk felkapta a fejét.

-Na mi volt?-Kérdezte H.

-Hát Liam és drága Lottikám mennek el randizni.-Még beszélgettünk erről egy keveset,aztán Liam mesélt nekünk magáról mi is meséltünk Hazzival. Egyszer csak Liam megszólalt.

-Figyi srácok én elmentem aludni.-Lemászott az ágyamról és befeküdt a helyére.

-Jó éjt!-Mondtuk neki mire ő is vissza mondta. Mi is lefeküdtünk Harryvel de nagyon nem bírtunk magunkkal. Harry a hasamat simogatta és úgy nézett bele a szemembe. Mivel le volt kapcsolva a villany ezért keveset láttam belőle,mert az ablakon besütött a hold fénye így Harryre világított. egymás íriszeit fürkésztük aztán meghallottunk valamit Ziall páros felől. Lenéztünk és amit láttunk az elképesztő volt. Zayn Niallt ölelte és Niall pedig zokogott. Mi történt? Felkapcsoltuk a villanyt és rákérdeztünk,hogy mi történt.

-Mi baja Ni?-Kérdeztem miközben oldalamra fordultam és Nialléket fürkésztem. Harry átkarolta a derekamat és ő is nézte Ziall párost.

-Niall rosszat álmodott és most teljesen kivan.-Felelte Zayn. Már megijedtem,hogy valami más baja van.Vissza feküdtünk és lekapcsoltuk a villanyt.Harry szorosan karaji közé zárt,a védelmező és nyugtató hatása miatt elaludtam.

Egy szokásos nap és éppen az utcán vagyok a szobámban. Zenét hallgatok és közben eszek,már a hasam nagy és egyre éhesebb vagyok. Amikor haza értem ott volt Harry kocsija a házunk előtt. Örültem,mert már jó pár hete nem beszéltünk sőt nem is keresett. Amikor bementem akkor nem találtam a nappaliba. Gondoltam a szobámban vár. Amikor felmentem hangokat hallottam a szobámból.

-Istenem Zayn te sokkal jobb vagy mint Louis.... Ah....-Mondta Hazza.

-Istenem Harry,dugj még!-Kiáltott fel az állítólagos legjobb barátom. Nem bírtam tovább és benyitottam. Zayn Harry alatt feküdt és nyögött,Harry leállt a mozgással és rám nézett.

-Takarodjál már innen Tomlinson!-Mondta Harry. Ekkor nem bírtam tovább és sírni kezdtem.

-Én takarodjak közben a saját házamban és a saját ágyamban keféled meg a legjobb barátomat?-Kezdtem el én is kiabálni,szomorú voltam és dühös.

-Egy: Ez az én házam és nem a tiéd. Kettő: Semmi közöd hozzá hogy kit dugok!-Mondta vissza. Utána kihúzódott Zaynből. Zayn felöltözött és adott egy csókot Harrynek.

-Este megyek érted Baby!- Ekkor Zayn elment és én egyedül maradtam Harryvel.

-Komolyan azt hitted,hogy veled leszek? Egy szánalmas kis pöcs vagy egy hisztis kúrva aki ráadásul még terhes is! Itt bőgsz,jaj oda ne rohanjak!-Kezdett el játszadozni.

-Miért csinálod ezt velem? Még a múltkor szerettél!-Kezdtem el még jobban zokogni és a földre rogytam.

-Azért csinálom ezt veled mert soha nem szerettelek. Nem jöttél rá? Amikor "együtt" voltunk akkor is lefeküdtem mindenkivel a hátad mögött. Csak hogy tudd te csak szere kellettél semmi másra. Megkaptam amit akartam,de sajnos terhes lettél. Tomlnson takarodj már innen,öld már meg magadat vagy szívódj fel de engem felejtsél már el!- Nagy nehezen felálltam és elmentem valahova,nem tudom hova csak mentem és mentem előre. Sírtam közben. Mi történt? Mit csináltam rosszul? Miért bánt? Miért használt ki? Meg kell tudnom,vissza mentem. Amikor bementem Harrya konyhában iszogatta a kávéját. Amikor meglátott a konyhában rögtön lelombozódott.

-Jaj,már megint te? Mit keresel itt?-Elkezdett flegmázni.

-Azért jöttem vissza,mert bizonyos kérdésekre nem kaptam választ. Miért használtál ki? Miért bántasz? Hiszen terhes vagyok tőled.- Kezdtem el egy kicsit kiakadni.

-Azért használtalak ki,mert te semmire nem vagy jó és szó szerint szar veled az ágyban,de azért élveztem. Mivel bántalak? Kit érdekel hogy terhes vagy. Egy ujjal sem érnék már hozzád,mert terhes vagy. Majd te felneveled egyedül azt a gyereket,de rám nem számíthatsz mert nem én vagyok az apa és egy senki vagy! Most már takarodjál innen ha nem akarsz egy monoklit!-Ekkor sírni kezdtem és kimentem a házból. Milyen rafinált vagyok,mert kifelé menet a házból elraktam Harry pénztárcáját és kocsi kulcsát. Amikor kimentem a házból beszálltam a kocsiba és útnak indultam,valahova. Még mindig zokogtam ezért alig láttam az utat. Ekkor egy hangos duda szó és egy csattanás. Ekkor elsötétült minden. Amikor kinyitottam a szememet egy korházban voltam,mert éreztem azt a tipikus kórházi szagot. Kezdett élesedni a látásom és Harry ült mellettem.

-Végre,hogy felébredtél!-Ekkor oda jött és felpofozott.

-Elloptad a kocsimat és a pénztárcámat! Erre meg azt kell meg tundom telefonon,hogy ripityára van törve és te voltál az okozója? A rendőrségen már feljelentettelek zaklatásért és lopásért!-Ekkor bejött az orvos.

-Nos,Mr.Tomlinson nem súlyos az állapota,de viszont meghaltak gyerekei. .-Ketten voltak ? És meghaltak? Ez Harry hibája ha ő nincsen akkor én sem zokogok és nem halt meg volna kettő csöppségem.Sírni kezdtem,és csak zokogtam.

-Sajnálom Mr.Tomlinson mi mindent megpróbáltunk.-Harry felállt és kiment. Gyűlölöm,de szeretem is "I hate you,I love you". Miért velem történik meg mind ez? Harry utál és kihasznált becsapott,terhes voltam és meghalt kettő gyerekem. Ez már fáj,nem akarok élni. Amikor kiengedtek a kórházból utam a bíróságra vezetett,mert a jelentés miatt oda kellett mennem. Amikor beértem akkor hívtak minket be a tárgyalóba.

-Nos Mr.Tomlinson. Mi jogából állt az,hogy meglopja a híres Harry Stylest? Miért zaklatta?-

-Harry Styles régebben a szerelmem volt,de kihasznált és csúnyán át vert. Terhes lettem és miatta vesztettem el két babámat!-Kezdtem el könnyezni.

-Részvétem Tomlinson,de minek lopta el az autóját és a pénztárcáját?-

-Mert,elakarta menni egy új házat venni magamnak mert belakta a saját házamat ahonnan kitiltott.-Amikor mindenki beszélt a bíróval meglendítette a kalapácsot...

*Sziasztok Muffinkáim! Lassan elérjük a 2K-t aminek nagyon örülök. Imádlak titeket és köszönöm,hogy olvastok! Amiket írtok kommentbe azok nagyon meg melengetik a szívemet és boldogan olvasom el őket! Nos itt az új fjezete ami szerintem zavaros lett de meglátjuk,hogy kik fognak rá jönni mi az igazság He-He... Rossz vicc volt tudom. Ha tetszett ez a rész akkor nyomj egy csillagot és kommentelj,ha nem tetted még meg akkor köves be és légy te is Muffin! Köszönöm! :3333 Imádlak titeket!*

Mr.styles: The Physics Teacher (Larry Stylinson/Fanfiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin