14.Fejezet

860 57 8
                                    

Kinyílt az ajtó és Zayn toppant be. A szívemről egy kő esett le,azt hittem hogy Harry az. 

-Haver hol vagy?- Kérdezte Zayn. Kimásztam az ágyam alól és felültem az ágyamra.

-Mi történt veled?- Jött oda Zayn és megölelt,én sírásba kezdtem és az ölébe estem.

-Haver hallod,mi baj ? Mi történt?-Kezdett simogatni.

-Zany nagyon rossz volt.... Fájt...-Kezdtem el még jobban bőgni.

-Szóval fájt és rossz volt,de mi? Mi történt?-És ilyen kor már nem bírtam tovább és elmondtam neki a történetet.

-Mr.Styles.......Meg-meg-megerőszakolt.-Kezdtem el még jobban sírni. Zayn csak szorított magához.

-Jézusom,fel kell jelenteni. Louis hogy kerültél hozzá?-

-Vasárnap este betörtek ide és ájulásig vertek utána Mr.Styles megmentett és haza vitt magához megkérte,hogy legyek a szerelme és én igent mondtam és amikor ma haza jött akkor egy darabig cuki volt utána elborult az agya nem tudom mi miatt és ez történt. Zayn nem akarom látni nem akarok suliba járni,itthon akarok maradni.-sírtam tovább.

-Csssss...Nyugodj meg Louis meg lesz oldva a helyzet. Csak nyugodj meg,figyi a héten még nem kell be menned a suliba de ha gondolod Niallel át jövünk mindig suli után. Rendben?-Én csak hevesen bólogattam.

-Jól van! De viszont muszáj lesz feljelentenünk nincs apelláta.-

-NEM! Nem akarom feljelenteni.-Vajon miért nem akarom feljelenteni? Azért mert szeretem. Bár mennyire is csinált velem egy szörnyű dolgot akkor is szeretem,mert tudom hogy ő egy jó ember csak van neki egy kis gondja,de akkor is.

-De miért?-Na most kellene elmondanom ezt?

-Mert belé szerettem,meg mutatta,hogy neki van egy olyan oldala amit lehet szeretni. Zayn őt is meglehet érteni árva volt a tesójával és az árvaházban mindig bántották őket. Nem volt neki minta szülők ezért ilyen szerintem.-

-Jó,de ez akkor sem helyes. Valamit ki kell találnunk.-Simogatta a fejemet.

-Rendben! Zayn nálam alszol léci ?-

-Persze.-Arrébb húzódtam és befeküdtünk Zaynnel az ágyba.

-Jó éjt Lou!-Oda bújtam hozzá és elaludtam.

**********

"Zany szemszöge:"

Szegény Lou,nagyon meg van rémülve.Nem is csodálom ha  bemegyek a suliba esküszöm megölöm Mr.Stylest. Most reggel 6:30 van felkeltem Louis mellől és haza mentem a táskámért. Össze készülődtem és megindultam a suliba,amikor beértem a termünk be levágódtam a helyemre és megnéztem mi lesz az első óránk,fizika. Ha nem jön be az a fasz akkor megölöm,felkeresem és megölöm. Halottam a csengő hangját és elindultam a fizika terem felé. Amikor beértem a többiek még nem voltak ott de Mr.Styles igen. Nagyon idegesnek látszott és éppen naplót nézte. Oda mentem hozzá és elkezdtem a "beszélgetést"

-Jó napot Mr.Styles csak nem ideges?-A hangom tele volt gúnnyal. Ő felnézett és láttam ahogy az állkapcsa megfeszül.

-Semmi közöd hozzá kölyök!-

-Oh tényleg? Akkor ahhoz sincsen közöm,hogy a legjobb barátomat megerőszakolta?-Az arca eltorzult és az izmai nem voltak befeszítve.

-Mit akarsz?-

-Örüljön neki,hogy Louis nem szereti az embereket beköpni. Én a helyében feljelentettem volna magát de nem teszem csak ha a barátom kéri. Maga normális? Louis vakon megbízott magában sőt beleszeretett önbe. Maga meg elveszti a bizalmát. Annyira megütném önt de nem tehetem,mert egy szánalmas alak maga.-Ő lefagyott a szeretett szó hallatán és könnyes szemekkel nézett rám.

Mr.styles: The Physics Teacher (Larry Stylinson/Fanfiction)Where stories live. Discover now