2.Évad 1.rész

515 32 9
                                    

Harryvel éppen most beszéltem telefonon és megbeszéltük,hogy hétvégén meglátogat.Már nagyon vártam a szombatot sajnos kedd volt ezért várnom kellet. Bekapcsoltam a TV-t és figyeltem mi zajlik a világban. Ekkor jöttek a hírek.

-Jó estét. Ma be bizonyult,hogy a híres Harry Styles nem Homoszexuális hanem Hetero. Ma egy lánnyal látták ahogy éppen kézen fogva sétálnak és egymást csókolgatták. Eddig kapcsolata volt Louis Tomlinsonnal akinek az új száma a sláger listába is bekerült a top 10 zenék között a harmadik helyet érte el. Vajon mi van itt Louis és Harry között. Harryvel sikerült egy interjút csinálnunk ma ezért most meg mutatjuk:

-Nos Harry köszönjük,hogy eljöttél. Meddig vagy turnén?-Kérdezte a riporter.

-Köszönöm a meghívást,nos addig vagyok itt ameddig be nem üt az óra és ameddig apa nem leszek.-válaszolta és közben megfogta a mellette lévő lány kezét.

-Ki terhes ha szabad kérdeznem? Louisra büszke vagy amiért a sláger listán harmadik?-Ekkor Harry megdörzsölte az orrát és válaszolt.

-A szerelmem terhes aki nem sokára szül. Hát igen büszke vagyok rá mert látszik,hogy velem volt.-Oh,szóval csak voltam neki. Na jó ez már fájt.

-Gratulálok nektek. A filmed mikor fog ki jönni? Hogy-hogy csak voltatok Louival?-Értetlenkedett a nő.

-Köszönjük! Hát a filmem július 20-án fog ki jönni. Azért csak voltunk Louval,mert nem vagyok vele és a távkapcsolatban nem hiszek.-Ekkor sírva fakadtam és kikapcsoltam a TV-t.

Át vert,hazudott. Gyűlölöm! Nem akarom látni. Felrohantam az emeletre és megkerestem a pengémet,nem érdemli meg a gyerekeket sem,sem engem. Ekkor egy függőleges mély vágást hagytam két karomon és leültem,vártam hogy elvérezzek. Amikor már minden elsötétült eldőltem. Most jutott eszembe,hogy milyen idióta vagyok ha most meghalok akkor a két gyerek is megfog. Mit tettem? Ekkor már semmit nem tudtam és csak a sötétséget láttam...

"Harry szemszöge:"

Éppen Roseval készülődtünk egy buliba,mert elhívtak minket. 

-Hazzikám?-Szólított meg Rose.

-Igen?-Oda jött elém és megfogta a kezemet.

-Indulunk?-Kérdezte a szemembe nézve. Lehajoltam hozzá és megcsókoltam.

-Igen.-Össze kulcsoltam a kezünket és indultunk a kocsi felé ami elvisz minket. 

Amikor oda értünk megtámadta a pia pultot és rendeltem magamnak egy whiskye-t,Rosi pedig egy Bloody Mary-t.Amikor megittuk italunkat megcéloztuk a táncparkettet. A zene ritmusában táncoltuk. Egyre többet és többet ittunk. Már nem tudtam hol vagyok és csak lazultam és élveztem az estét.

Reggel arra ébredtem fel,hogy a fejem majd szét hasad. Rose a csupasz mellkasomon feküdt és ő is kelni kezdett.

-Mi történt ?-Kérdezte.

-Nem tudom,de ahogy elnézem le feküdtünk.-Ekkor meglepődött.

-Ugye használtunk izét....-Ekkor zavarba jött,de értettem hogy mire céloz. Körül néztem a szobában  szememmel és nem találtam gumit.

-Ugye szedsz fogamzásgátlót?-Ekkor az arca kifehéredett.

-N-ne-m.-Ekkor mind a ketten elkomorodtunk.

-Nem,használtunk gumit....-Ekkor sírni kezdett és a nyakamba borult. Nem lehet terhes,ekkor eszembe jutott Louis. Akinek hűségemet fogadtam,de még is eldobtam magamtól ráadásul úgy,hogy várandós volt. Eszembe jutott ez amit mondtam a riporternek " Azért csak voltunk Louval,mert nem vagyok vele és a távkapcsolatban nem hiszek. " 

Istenem,hogy én mekkora nagy paraszt vagyok teherbe ejtek egy 18 éves FIÚT és most meg egy 17 éves LÁNYT. Én nem vagyok normális,de mivel Louis már felnőtt biztosan van neki ott segítség így hát nem lesz gondja a gyerekekkel,de itt egy 17 éves lány és kötelességemben érzem azt,hogy támogassam Rose-t. 

-Cssssst...Semmibaj Rose. Itt vagyok és megoldjuk együtt rendben?-Ekkor szipogott egyet és fülembe súgott.

-Szeretlek Harry!-Nem tudtam rá válaszolni. Ekkor eltoltam és a számra húztam. Érzelem teli szerelmes csókba hívtam. 

-Ma elkel mennünk fotózásra és még riporterekkel is kell beszélnünk jut is eszembe holnap indulás New York mert ott lesz koncertem.-Mondtam mire ő bólintott.

-Készülődjünk össze együnk és irány a fotózás.-Ekkor kiszállt az ölemből és a fürdőbe ment fürdeni. Megnéztem a Telómat. 30 nem fogadott hívás Zayn,4 nem fogadott hívás ismeretlen. Biztosan valami telefon betyár lehetett vagy rajongó a 4 nem fogadott hívás. Zayn pedig biztosan aggódik Louis miatt a hiányozom neki biztosan elakarta mondani. Elraktam az asztalra és én is mentem fürdeni mert Rose már végzett. Fürdés közben eszembe jutott Lou. Nagyon hiányzik,de ezt már elrontottam,úgy hogy elfelejthetem örökre. Nagyon hiányzik az érintése a hangja,ahogy beszél. Istenem bármit megtennék azért,hogy láthassam. Szerintem majd írok neki,hogy hogy van. Nem ez pofátlanság.Amikor végeztem a fürdéssel megtörülköztem meg csináltam a hajamat meg mindenemet felöltöztem és lementem a konyhába. Rose éppen egy szendvicset evett. Én is csináltam magamnak amikor megettük mentünk a fotózásra. 

-Oké Mr.Styles pózoljon.-Tettem amit kért és bepózoltam úgy ahogy szoktam aztán oda jött egy sminkes és még rakott rám még púdert és a hajamat is megcsinálta. Csak a kamera kattogásokat hallottam és azt,hogy hogyan álljak be. Fotózás után elmentünk ebédelni a starbucksba enni és kávézni. Amikor ezzel is végeztünk mentünk a riporterhez aki nem engedte,hogy Rose velem jöjjön.

-Nos Harry. Köszi,hogy eljöttél. Minden rendben van?-Kedves volt a csaj.

-Én köszönöm,hogy eljöhettem. Nos hát valamennyire igen rendben vagyok.-

-Ezt hogy érted? -Érdeklődött a csaj.

-Hát Rose terhes lett és 9 hónap múlva jön létre a pici szüleményünk.-Válaszoltam.

-Ezt tök jó,de várjál elnézést ha meg kérdezem de Louis is terhes akkor ez így hogy,elmagyaráznád?-Ekkor sóhajtottam.

-Hát Louis 18 és Rose 17. Mivel Louis fenőt és van mellette segítség kezek akkor elboldogul a két gyerekkel,de Rose egy lány egy törékeny lány aki 17 éves és ártatlan. Kötelességemnek érzem azt,hogy Rose mellett legyek minden perceben.-

-Értem,te és Rose akkor most együtt vagytok?-Ez egy jó kérdés,de ha lefeküdtünk és minden perceb csókolózunk akkor biztosan van valami köztünk.

-Igen együtt.-

-És Louissal mi van?-

-Louis már a múlté,nem teljesen mert a szívemben marad,de most ideje új életet kezdeni vagy nem is tudom. Minden este úgy alszok el,hogy hiányzik Louis és elrontottam ezt az egész kapcsolatunkat de ha nem lenne Rose és ha tehetném is akkor vissza mennék Louhoz.-

-akkor még érzel iránta valamit?-

-Igen.-Még beszélgettünk egy csomót utána pedig végeztünk én és Rose elmentünk vacsizni utána vissza mentünk  hotelbe a fanokon át verekedtük magunkat,volt egy lány aki az utamba állt.

-Csalódtam benned Harry Styles,azt hittem hogy egy érzelmes segítőkész ember vagy,de rájöttem hogy nem tessék itt az albumod.-Ekkor a kezembe nyomta az albumomat. Ez mi volt? Miért lettem leszidva? Nem érdekelt,ekkor oda mentem egy lányhoz aláírtam az lbumot amit a kezembe nyomtak és odaadtam neki. Felmentünk a hotel szobámba Roseval és csomagoltunk New Yorkba...

*Sziasztok Muffinkáim! Itt a 2.évad 1.része. Mindenki gondolom már várta. Remélem jó lett ha  tetszett ez a rész akkor nyomj rá egy csillagot és kommentelj. Imádlak tieteket Jó olvasást!*

Mr.styles: The Physics Teacher (Larry Stylinson/Fanfiction)Where stories live. Discover now