5.Fejezet

1.4K 73 2
                                    

Feküdtem egy darabig az ágyamban, aztán kinéztem az ablakon és csak a sötét eget láttam.
Meghallottam a csengő hangját. Megdörzsöltem a szememet,megint csöngettek. Ki lehet az ilyen későn? Kérdeztem magamtól. Lementem a földszintre egyenesen a bejárati ajtóhoz. Kinyitottam és egy nem várt személy állt ott.

-Szia Babyboy!-Mr.Styles volt az. Egy perverz mosoly húzódott az ajkán és szemével végig mért. Kaptam az alkalmon és becsuktam volna az ajtót ha ő nem teszi oda a lábát. Vissza tolta az ajtót és berontott a házba. Amikor ott állt az előszobában hátrálni kezdtem ő egyre közelebb jött. Amikor én a falnak ütköztem. Ő oda szorított a falnak,megfogta két kezével a csípőmet és neki esett ajkaimnak. Nem tudom mi vezérelt,de engedtem neki. Vissza csókoltam. Bele túrtam hosszú tincsei közé és egy, kicsit meg is húztam a haját közben. Ő felmordult és erőszakosabban kezdte falni ajkaimat. Amikor eltávolodott tőlem csak néztem egyenesen íriszeibe.

-Mr.Styles. Mit csinál itt?-kérdeztem.

-Ezt csinálom.-Lehúzta a mackónadrágomat boxeremmel együtt. Amikor rá eszméltem,hogy most mi van rögtön eltakartam magamat. Mr.Styles leguggolt elém és kényesztetni kezdett.
Egyszer csak egy idegesítő hangra keltem fel. Kinyitottam szemeimet és lenyomtam az ébresztőmet. Ez az egész csak egy álom volt? Álmodtam csak,hogy Mr.Styles leszopott? Áh. Ezt kikel verni a fejemből. Egy:Ő a tanárom! Kettő:Nem vagyok meleg max csak biszex. Éreztem ahogy az alsóm elkezd szűkülni. Jaj ne. Csak ezt ne. Nem könnyítek magamon,mert arra nincsen időm. Gyorsan megfürödtem és felvettem egy szürke Nike mackónadrágot,egy fehér póló amin volt egy rózsa rá a szokásos ADIDAS fekete pulcsim. Amint elkészültem a reggeli dolgaimmal megreggeliztem és indultam a suliba. Amikor beértem az osztály terembe akkor Zayn kiráncigált a WC-be.

-Mi az haver?- néztem rá értetlenül.

-Hallod! Most hallottam a hírt,hogy lehet ének versenyre jelentkezni az iskola musicalnél. És ha megnyered te vagy én akkor bekerülünk az X-faktorba !- kerek szemekkel néztem fekete hajú barátomra és el gondolkodtam ezen.

-Jelentkezünk?-kérdeztem meg.

-Még szép!-Lenézett a gatyámra és rögtön kiszúrta az álló farkamat.

-Haver...öm... Miért nem könnyítettél magadon?- kezdett el nevetni Z.

-Nem volt időm! Gyere mennyünk órára.Vissza mentünk a terembe. Leültünk a helyünkre. Megint végig ültem az unalmas óráimat. Utána mentem büntető szobára. Megint egy teljes óra Mr.Styles-al. Kár,hogy a tanárom. Igen bevallom itt mindenki előtt. Bejön Mr.Styles. De Csssst,te ezt nem tudod.Remélem bízhatok benned! Ez a mi titkunk marad!
Bementem a szobába és leültem a hátsó padba. Kaptam egy üzenetet megint az ismeretlen számtól.

*Szia Babyboy! Látom dudorodik a lábaid közt valami. Segítség neked? Hüm 😏😏😘🍌🍌*

*Nem vagyok Babyboy! És nem dudorodik semmim sem. És nem kell segítség semmihez!! 😒😠*

*😢😢De morci vagy! Kár,pedig a tanári asztalon kényelmesebb lenne egy kis tágításra. Nem gondolod? 😏😏😏*

Erre már nem válaszoltam. Elraktam a telefonomat,mert hallottam Mr.Styles lépteit. Letette az asztalra a telefonját és dolgouatokat meg tollakat.

-Na mi van? Köszönni luxus?-kérdezte fen hangon.

-Jó napot!-forgattam meg a szemeimet.Oda jött elém és egy ici-pici lendülettel csapott az arcomra. Felnéztem szemeibe amik most feketék voltak és nem zöldek.

-Mit akar? Nem üthet meg!-háborodtam fel. Felálltam,hogy ne kelljen lenéznie ram,de ezzel nem sokat értem el. Max csak egy picit lettem magasabb de így is lekelt rám néznie.

-Téged akarlak! És az enyém vagy,akkor ütlek meg amikor csak akarlak. Enyém vagy Babyboy!- ekkor leesett valami. Az a pedofil akivel eddig üzenetezgettem az végig Mr.Styles volt. Megijedtem így hátráltam egyenesen a falig. Majd leültem a földre,felhúztam térdeimet mellkasomig és átöleltem őket kezeimmel. Féltem,hogy ez az elmebeteg mit fog velem kezdeni most.

-Szóval maga volt!- Komorodott el még jobban az arcom. Alig halhatóan mondtam de Mr.Styles úgy tűnik meghallotta. Megláttam kettő barna bakancsot velem szemben. Felnéztem és Mr.Styles volt az. Kinyújtotta kezét,hogy fogjam meg. De nem fogadtam el. Össze húzta szemöldökeit. Megéreztem erős kezét a bicepszemen és azt is,ahogy erősen megfogott és felrángatott. Fájt,de nem annyira,hogy sírjak. Oda ráncigált a legközelebbi padhoz. Ahogy oda értünk,fel ültetett rá és ajkaimnak esett,nem bírtam az ön kontrollomat tartani ezért engedtem neki,hogy azt csináljon velem amit akar. Szét nyitottam lábaimat,hogy beférjen. Ő vette a célzást és oda jött. Lábaimat össze kulcsoltam derekán és úgy csókoltam tovább. Még éreztem keményedő férfiasságát. Ami érintette az én lüketető farkamat. Eltolt magától,lehúzta a gatyámat az alsómmal együtt. Férfiasságom neki csapódott az ő férfiasságához vissza tért a számhoz. Utána a nyakamhoz. Elkezdte szívni ami miatt felnyögtem elkezdte gyorsan pumpálni férfiasságomat ami miatt még nagyobbakat nyögtem. Amikor már elélveztem kezére ő azt lenyalta. Adott egy csókot utána otthagyott leült a tanári asztal mögé és a dolgozatokat kezdte el kijavítani. Ez mi volt? Engedtem a tanáromnak,hogy kiverje. Felhúztam a gatyámat és oda álltam elé.

-Ez mi volt?- háborodtam fel újra. Ő nem nézett fel rám és úgy válaszolt.

-Mondtam,hogy segítség kell neked. Én megtettem. De hiba volt és ezt felejtsük el!- mi a f@sz ? Így lekoptat,közben ez az egész az ő hibája! Felvettem a táskámat a hátamra és kinyitottam az ajtót. De még utánam szól.

-Louis,amúgy meg nagyon finom vagy!- kacsintott. Én csak elpirultam és haza mentem.

*Sziasztok! Meghoztam az új rész,elnézést ha ebben a könyvben sok a hiba,de mostanában alig van időm javítani. Nos remélem,hogy ez a rész tetszett. Ha tetszett akkor nyomj egy ★-ot és írj kommentet! Ha eddig nem tetted meg akkor kövesbe! Köszönöm!

Szeretném meg köszönni,hogy ennyien olvassátok a könyvet és már a 100-at is elhagytuk. Köszönöm! Jól esik,hogy olvastok!

Mr.styles: The Physics Teacher (Larry Stylinson/Fanfiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin