18.Fejezet

948 53 3
                                    

"-Szeretsz?-"

Nem tudtam a kérdésére válaszolni,hiába mondaná azt,hogy nem szeretem hisz az előbb vallottam be,hogy szeretem.

-Harry,ha nem akarsz hazugságot hallani akkor ez az igazság: Igen szeretlek!- Harry magához szorítót és sírni kezdett(?)

-Sajnálom Louis! Nagyon szeretlek nem akartalak bántani! Kérlek bocsáss meg,nélküled szenvedek. Bevallom,este mindig álomba sírtam magamat. Louis kérlek!-elkezdtem a hátát simogatni,hogy megnyugodjon. Na most ezen elgondolkodtam. Megbocsájtsak neki? Nem,vagy is de csak nem így. Én annak örülnék ha elvinne egy hétvégére egy hotelbe wellnessezni holdfényes és romantikus vacsora,vacsora után a parton sétálni és nézni a holdat ahogy feljön. Aw olyan jó lenne ha így kérne bocsánatot. De ezt nem mondhatom így a szemébe.AMikor már meg nyugodott akkor elvált tőlem és elment. Én mentem tesire ő ment gondolom fizikára. Amikor beértem a terembe akkor torna sor volt már. Beálltam a legvégére,mert én vagyok a legkisebb a fiúk között.

-Mr.Tomlinson! Miért késett?-

-Mert az igazgató hivatott.-

-Ja,mert a tanárjával kefélget.-Ekkor az összes fiú nevetni kezdett kivéve Zayn,ő oda jött hozzám és átkarolta a vállamat.

-Ray,ez csúnya volt büntetésből futnod kell 10 kört és erősítesz a játék helyett.-

-Ezt még megkeserülöd Tomlinson!-Mondta és elkezdett futni.

-Oké! A többiek viszont válasszanak ki valami sportot és játszanak!- Mondta tesi tanár. Én és zayn kihoztunk a szertárból egy foci labdát és passzolgattunk egymásnak és kapura lőttünk,egyszer csak oda jöttek hozzánk Roy és a bandája.

-Na mi van Tomlinson? Már a legjobb barátodra is rámászol?-

-HAGYJÁTOK BÉKÉN! NEM DUG A TANÁRÁVAL,ÉS NEM BUZI HANEM MELEG.MINEK KELL A MÁSSÁGA MIATT PISZKÁLNI?! NEKED AZ ÚGY JÓL ESIK? TE IS SÍRNÁL HA EZT CSINÁLNÁK VELED,DE NEM TESZIK MERT ANNYIT NEM ÉRSZ,HOGY EZT CSINÁLJÁK!- Ekkor Ray megfogta Zayn pólóját és már emelte volna fel az öklét de a tanár oda jött.

-RAYEN! Ne intézzék el hanem a szünetben! TORNASOR !-Mindenki gyülekezett elköszöntünk a tanártól és mentünk öltözni,Zaynnek dolga volt még ezért egyedül voltam a fiú öltözőben Roy-ékkal. Éppen mentem zuhanyozni,amikor ki jöttem Royék rám támadtak elkezdtek lögdösni,az egyik fiú akkorát lökött rajtam,hogy elestem. Sírni kezdtem,aztán bejött egy férfi,ahogy megláttam a hosszú fürtöket rögtön rájöttem,hogy Harry az. Hogy került ide? Amikor elküldte őket leguggolt hozzám és az ölébe húzott.

-Cssss. Semmibaj! Most már itt vagyok!-Simogatta a fejemet én odabújtam hozzá és hallgattam a szívdobogását...

"Harry szemszöge:"

Éppen mentem a tesifolyosón,mert akartam beszélni az egyik tesi tanárral,de a fiú öltözőből sírást és kiabálásokat hallottam. Bárhonnan felismerem ezt a sírást. Louis volt az. Bementem az öltözőbe és amint beértem a zuhanyzó felé mentem ,mert onnan jöttek a hangok. Amikor beértem Louis a földön volt és sírt a többi fiú meg körülötte kiabáltak rá.Elküldtem őket melegebb ég hajlatra és oda mentem Louishoz. Ölembe vontam és elkezdtem megnyugtatni.

-Csssss. Semmibaj! Most már itt vagyok!-Mondtam neki,ő még jobban odabújt. Végre karjaimban van,végre engedi,hogy hozzá érjek végre. Kezdem érezni már azt,hogy megbízik bennem.Amikor már megnyugodott akkor felálltunk és kikísértem az öltözőbe,már enm voltak ott a többiek. Leültem vele szembe és figyeltem ahogy öltözik.Amikor végzett oda mentünk a tesitanárihoz,bekopogtam és pont Louisék tesi tanáruk volt bent.

Mr.styles: The Physics Teacher (Larry Stylinson/Fanfiction)Where stories live. Discover now